אני שמח שהתמזל מזלי להיוולד בישראל ולהיות חלק בלתי ניפרד מהאדמה בישראל
זו זכות אמיתית .
בתור יהודי שרוצה לעלות לארץ, וכרגע חי בגלות, אני מקנא בכם (באופן חיובי, כמובן) ואני מסכים עמכם. זו זכות להיוולד בארץ ולחיות בארץ, למרות כל הקשיים, כיוון שכל הקשיים האלה הם בסך הכל מבחן של אמונה, ואלו שיורדים מן הארץ (כמוני) נכשלו במבחן ויענשו. ודעו לכם שאני נענשתי (מעדיף לא לפרט) למרות שכשירדתי, הייתי בחזקת תינוק שנשבה---לא ידעתי שום דבר. אבל זה לא משנה, כיוון שבין אם ידעתי ובין אם לאו, הגלות היא קללה ועונש כשלעצמה. אני מקווה לכפר על חטאי ולעלות לארץ מהר מהר, לפני שהעונש שלי יגדל.
ההתבוללות בארה"ב היא דבר מובן מאליו---אני יכול לומר לכם מניסיון (לצערי) שכאשר גבר או אשה יהודיה מוקפים בגוים, טבעי הדבר שהם יימשכו אליהם משיכה גופנית, ודבר אחד מוביל אל השני, ובסופו של דבר מקיימים יחסים, מגיעים למסקנה (המוטעית) ש"בעצם הם אנשים ממש נחמדים ולא שונים בכלל מאיתנו" ומתחתנים. ולכן תורתינו הקדושה אוסרת לא רק על נישואים עם גוים, אלא אפילו על קיום יחסים, שמתוך קיום יחסים בא אדם לנישואים. זו גם הסיבה שה"נאורים" וה"אוניברסלים" קוראים לנו, היהודים התורניים והאמוניים, "פשיסטים" ו"פרימיטיבים". אבל "עם ישראל חי" ו"נצח ישראל לא ישקר" בזכותנו, בעוד שהמתבוללים נעלמים, משומדים ונבלעים בקרב עמי הארצות. כל אחד מקבל את מה שמגיע לו. אגב, אני נתקלתי באדם נוצרי שגילה לאחרונה שהוא צאצא למשומדים, והוא החליט לחזור לשורשיו
היהודיים ולהתרחק מן הנצרות, הוא מקיים את כל המועדים ונראה לי שהוא בדרך לגיור וחזרה בתשובה. לפעמים קורים נסים, ברוך השם.
שבת שלום ומבורך.