שונות > פורום משוב
רמת הפעילות שלי
אלירן:
מה זה השטויות האלה? כהנא צדק אתה לא צריך לשים לב למה שכול אחד אומר פה..
פופאי:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 01, 2007, 13:48:13 ---פופאי הלוווו, בעצם התחמקותך מלנהל דיון נורמלי אתה מראה שאתה הבדיחה פה, והיא בדיחה עצובה מאוד.
--- סוף ציטוט ---
נו כולכם לא קולטים? מאוד פשוט שמנהל פה יתחייב בפורום הראשי מול כולם להפסיק למחוק לי הודעות ואני בפנים מאוד מאוד פשוט
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: פופאי על מרץ 01, 2007, 14:04:32 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 01, 2007, 13:48:13 ---פופאי הלוווו, בעצם התחמקותך מלנהל דיון נורמלי אתה מראה שאתה הבדיחה פה, והיא בדיחה עצובה מאוד.
--- סוף ציטוט ---
נו כולכם לא קולטים? מאוד פשוט שמנהל פה יתחייב בפורום הראשי מול כולם להפסיק למחוק לי הודעות ואני בפנים מאוד מאוד פשוט
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
"להפסיק" כניראה שאתה באמת אבל באמת אדיוט גמור ומפגר בצורה רצינית מאוד!
הינה ההודעה שלי בנוגע לאישור האשכול:
"בס"ד
למרות השקרים שלך, אני מתחייב שלא נמחק למרות שזה לא נעשה בכלל והכול שקרים שלך."
ומה אתם מבינים מזה? אמרתי שמחקתי ואני יפסיק?
איי איזה מפגר...
אֹהד:
אולי תשנו את תוכן הפורום לפחות כהנאסיטי וזה ימלא את הפורום בביתריסטים ריווזיוניסטים ימננים אחרי וכו'..ככה הפורום יהיה פחות יבש, ותפרסמו אותו קצת יותר, ואתה בהחלט פעיל למשל בדיון שלי איתך רק אתה ואני פעילים שם וטיפה פופאי הנדחף.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 01, 2007, 15:11:17 ---אולי תשנו את תוכן הפורום לפחות כהנאסיטי וזה ימלא את הפורום בביתריסטים ריווזיוניסטים ימננים אחרי וכו'..ככה הפורום יהיה פחות יבש, ותפרסמו אותו קצת יותר, ואתה בהחלט פעיל למשל בדיון שלי איתך רק אתה ואני פעילים שם וטיפה פופאי הנדחף.
--- סוף ציטוט ---
למה דווקא עז דאג שהוא לא יהיה פורום "מעיק" הם נושאים כמו שאמרת.
אבל בעיקרון זה הרעיון פה אז קשה ללכת ממנו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה