בס''ד
עדיין לא עזבת?
שוב אתה מגן על חבריך הערבים הנאצים. הם "בני אדם". ואתה רוצה לתת להם מדינה בארץ ישראל.
אבל אני "טרוריסט" ואתה מייחל לי מוות. (כתבת "תהנה בחיי הנצח".)
אני מקווה שחברי הפורום התמימים שהאמינו שאתה באמת "נחמד", יודעים עכשיו עם מי יש לנו עסק.
אני אעזוב כשיפסיק להיות לי פה כיף, וכרגע אני נהנה עוד יותר מהקטעים שבאמת היו פה אנשים טובים שהקשיבו לי.
אני לא מגן על "חברי" הערבים. מוזר לי שאני צריך להסביר ליהודי שהם בני אדם. אני לא רוצה לתת להם את ארץ ישראל כולה, אלא רק אזורים שהם בכל מקרה נמצאים בהם, לא כולל מקומות קדושים.
כשאמרתי "תהנה בחיי הנצח" התכוונתי לכשתמות מוות טבעי. זה שאני מקווה שתהיה ערירי ומסכן לכל ימי חייך, ושימח שמך וזכרך זה לא קשור. לא איחלתי לך מוות.
אני ממש מקווה שהם יבינו שאני "נחמד", ואני מקווה שהם יבינו שאתה גרמת לי להיות ככה, אתה הכעסת אותי יותר מכל אדם אחר שאני מכיר. ברצינות. עכשיו כל מה שאני אור נועד להעכיר את האוירה בפורום הזה, ורק מכיוון שאתה המנהל שלו.
"אתה באמת ליצן, באת לפה בגישה של בן אדם נחמד שאפשר לנהל איתו דיון ומסתבר שאתה לא שונה מהטמבלים שהיו לפנייך פה
באמת זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב שאתה מדבר איתנו על נושאים של הומואים, זה לא משהו שאנחנו רוצים לשמוע עליו
או לנסות להבין אותו, ואתה ברוב חוצפתך כן ניסית לגרום לנו להבין אותו ולהצדיק אותו, תתבייש לך!"
אני באתי בגישה הזו, ואני האמנתי בגישה הזו, עד שהאדמין הכל כך צדיק שלכם פתח את הפה שלו.
אתה יודע, אני לא אתבייש בזה ששונאים אותי פה, אני אתגאה בזה. זו באמת סיבה לגאווה.
ד"א אני הגעתי לפורום הזה דרך כפייה של רן הכהניסט ושל אחים באמת על חברי הפורום.
"אני מקווה מאוד בשבילך שתפסיק עם כל הקטע הזה שהכנסת לך לראש על זה שאתה מאוהב בגבר ותתחיל ליהיות גבר אמיתי
ולנסות להתקרב לנשים, אתה אמרת שיש לך חרידים במשפחה, נראה לך שהם באמת יקבלו אותך שתצא מהארון, אתה חי בסרט!"
אני לא רוצה ולא צריך שהם יקבלו אותי, אם הם לא רוצים. הפעם היחידה שכפיתי את עצמי על מישהו הייתה פה.
אני לא רוצה להתקרב לנשים, ואני גבר אמיתי.
"כל המוסלמים טרוריסטים או מייחלים לכך בצורה כזו או אחרת. לא הכרת את היטלר, מה דעתך עליו?"
היטלר היה מוסלמי? מה הקשר?
ואתה יודע מה? אני ממש אוהב את היטלר. במיוחד את הקטע הקטן הזה שהוא השמיד חצי מהמשפחה שלי. מוסלמים ונאצים אלה שני דברים שונים. אני לא אומר שאין דימיון, כי יש, אבל יש גם דימיון בין חיים בן פסח להיטלר.