0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
יש בעיה מוסלמית גם במזרח הרחוק, רק מוכיח כאלף עדים על הגלובאליות של הבעיה, והצורך הדחוף להבין שיש כאן מלחמת עולם, בין האיסלם לכל השאר.בין אם זה זרוע של אל קעידא (כמדומני), ובין אם לאו, בעיית האיסלם בעינה עומדת.
בס"דאין קשר, מאז מלחמת אפגניסטן (בריה"מ) בכל מקום בו יש עימות בין מוסלמים לכופארים מצטרפים מאות עד עשרות אם לא מאות אלפי "חיילי מוג'אהידין" מוסלמים מכל רחבי העולם ככה שזה לא ממש משנה אם זה מאל קאעידה או לא, השאלה היא האם הוא נגזרת פיליפינית/דרום-מזרח אסיאתית של אל קאעידה.
בס"דלא יכול לענות לך על כך ידידי כי אני גם לא יודע,אבל מאמין בתום לבי שהם אכן נגזרת של אל-קעידה.אל-קעידה הוא ארגון טרור מגה בין-לאומי,הוא ארגון חזק,סביר להניח שהוא לוקח תחת חסותו את שאר ארגוני הטרור המוסלמיים.
בס"דלא הייתי אומר, יש די והותר ארגוני טרור מוסלמיים שאין לאל קאעידה תמיכה בהם ו/או הם נגזרות שלה (בעיקר אם סופרים את פת"ח-אש"ף כארגון מוסלמי למרות היותו חילוני בגדול), אני אלך איתך יותר רחוק, כמדומני שאל קאעידה לא מוכן לתמוך פיזית ו/או דה יורה בטרור שיעי (ודוגמא לכך היא המלחמה שמנהל אל קאעידה נגד השיעים בעיראק לדוגמא, אולי למעט איראן (שגם זה מוטל בספק), וכו' וכו' וכו'.
בס"דאוקיי,מסכים.חחחח....מה זה פת"ח-אש"ף...אחי..חחחח...זה כלום,סתם חבורת פרחחים פושעים עלובה..חחחח...אם היה לנו ממשל ימני אמיתי,מזמן כבר הינו רומסים את חבורת התיקנים הזאת ,וגם חמאס וחיזבאללה יש"ו סתם חבורה אפסית...אם המדינה שלנו הביסה בשישה ימים צבאות ערב נאציים...ועכשיו שורפת זמן על חבורת תיקנים כזאת..חחח...חבל לנו על הזמן..אבל כולנו יודעים למה זה,למה הממשל שלנו כזה וותרן ומתרפס...??
בס"דאיזה מאני אינסטינקט?זה הכל פחד מהגויים ה"נאורים" והתרפסות בפני האוייב...זה הכל...ממשלה ימנית אמיתית לא היתה סופרת את זה ומוחקת את חבורת התיקנים הזאת.
בס"דלא מבין אותך אחי...איך משתלבת התשוקה למזומנים עם הצורך להשמיד את האוייב...איך הם מרוויחים מזה כסף בזה שהם לא רומסים את התיקנים?
בס"דנו זה סנקציות כלכליות מצד מדינות שנותנות לנו "סעד וסיוע" כיבכול,כמו ארה"ב,לזה אתה מתכוון?שרה"מ מפחד מהסנקציות האלו? אם כן אז,זה מה שהתכוונתי,פחד מהגויים.
אתה צודק אבל פעילות הטרור שם לא כל כך מגובשת למרותשקשמיר וסומליה אזורים מאוד בעייתיים אבל בתאילנד אין ממש טרור!!