שונות > פורום משוב

חילוני

(1/7) > >>

הבוס הגדול:
שלום לכולם אני חדש כאן

מתוך ההתרשמות שלי כולם באתר מסורתיים,אני אדם שמאמין באלוהים רוצה ומוכן להילחם על ארץ השלמה ואפילו יותר(להרחיב את גבולות הארץ על חשבון הערבים המנוולים)אך הבעיה שאני לא אדם דתי אלה חילוני ורציתי לדעת אם בכל זאת אני יכול להצטרף לימין האמיתי כי הימין(הרגיל) של מדינת ישראל זה שמאל מחודש.

אם אני לא טועה בשם,איתמר בן דביר או גביר זה האדם הראויי מבחינתי להיות המנהיג של מדינת ישראל ומי שיתמוך במדינה פלסטינית נגרש אותו לסודן.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: הבוס הגדול על יולי 30, 2009, 15:02:15 ---שלום לכולם אני חדש כאן

מתוך ההתרשמות שלי כולם באתר מסורתיים,אני אדם שמאמין באלוהים רוצה ומוכן להילחם על ארץ השלמה ואפילו יותר(להרחיב את גבולות הארץ על חשבון הערבים המנוולים)אך הבעיה שאני לא אדם דתי אלה חילוני ורציתי לדעת אם בכל זאת אני יכול להצטרף לימין האמיתי כי הימין(הרגיל) של מדינת ישראל זה שמאל מחודש.

אם אני לא טועה בשם,איתמר בן דביר או גביר זה האדם הראויי מבחינתי להיות המנהיג של מדינת ישראל ומי שיתמוך במדינה פלסטינית נגרש אותו לסודן.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
ברוך הבא לפורום יהודי יקר!
אתה יכול להצטרף ברור לא קשור שאתה חילוני
איתמר בן גביר זה השם אבל מי שאנחנו רוצים שיעלה לשלטון זה האיחוד הלאומי
ואיתמר בן גביר הוא גיבור וצדיק!
שוב ברוך הבא נקווה שתתרום הרבה

גור-אריה:
אתה יכול להרגיש בנח אחינו, יש פה הרבה "לא דתיים" אתה לא היחיד, מובן שבאופן טבעי האנשים
פה מרגישים  קרבה ליהדות מכיוון שאחרי הכל הרעיון שלנו הוא הרעיון היהודי, ומנהיג האמת שלנו הוא הרב מאיר כהנא
זצ"ל הי"ד לעינינו,אשר לימד אותנו את דרך התורה והאמת ליהיות גאים ביהדותינו.

9999:
בס"ד

--- ציטוט של: הבוס הגדול על יולי 30, 2009, 15:02:15 ---שלום לכולם אני חדש כאן

--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא אחי,כמו שחברינו גור אריה אמר,אין שום בעיה עם זאת,כל יהודי שבא לכאן נגיד לו ברוך הבא!
העוצמה שלנו היא באיחוד הכוחות היהודיים הימניים דתיים,חילוניים,חרדיים.

Neo:
אין שום בעיה.
יש כאן חילוניים וגם חילוניים לא מאמינים (כמוני).

ברוך הבא  :old_afro:

כמו שאנחנו אומרים לאחרים - מומלץ שתכנס לאשכול "מה בראש" ותענה שם על כמה שאלות כדי שנכיר יותר טוב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה