כתב נושא: יש לי הרגשה  (נקרא 4303 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש לי הרגשה
« ב- : יולי 08, 2009, 10:46:52 »
שנוצר קשר רומנטי בין ברק למיטשל,כל הפגישות האלה,הטיסות התכופות,המפגשים בבתי מלון.אני פותח עיתון כל יום וקורא על כך שהשנים לא הגיעו להסכמה וצריכים שוב ושוב להפגש בעוד ליברמן המסכן נשאר בארץ ואין לו עם מי להפגש.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש לי הרגשה
« להגיב #1 ב- : יולי 08, 2009, 11:11:17 »
בס"ד
אל תדאג,תאמין שלליברמן יש המון חברים גויים לא כשרים במולדובה,רוסיה ובלארוס,הם מאוד עשירים ומימנו לו את מסע הבחירות האחרון מתוך אינטרס מושחת לעשות דריסת רגל עסקית בעסקיהם הלא לגיטימיים  בישראל,בתמיכת ליברמן כמובן!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
יש לי הרגשה
« להגיב #2 ב- : יולי 08, 2009, 11:49:34 »
מיטשל הזה כל הזמן נשלח ע"י האמריקאים להיות "שליח מיוחד" באיזה חור בעולם.  מעולם הוא לא הצליח לפתור שום דבר!

כך גם הפעם יהיה.

ליברמן יודע שזה בזבוז זמן וגם שיגידו שהוא מכשיל את השיחות (והוא אמר זאת) ועל כן, בחוכמה רבה - החליט שהוא לא מתעסק בזה.
אם היה "מנסה להכשיל", כבר היו חוזרים לחקור אותו...

נתניהו עושה כבוד לאהוד ברדעק כדי שלא יעזוב את הממשלה ולכן נותן לו מרחב תמרון.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש לי הרגשה
« להגיב #3 ב- : יולי 08, 2009, 11:53:46 »
הצליח בצפון אירלנד.מיטשל הוא ערבי.בלעדי ברק ביבי יופל בידי אובאמה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
יש לי הרגשה
« להגיב #4 ב- : יולי 08, 2009, 12:15:39 »
הצליח בצפון אירלנד.מיטשל הוא ערבי.בלעדי ברק ביבי יופל בידי אובאמה.

בצפון אירלנד לא קיים ה-X פאקטור ששמו: איסלם!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש לי הרגשה
« להגיב #5 ב- : יולי 08, 2009, 12:54:09 »
קתולים ופרוטסטנטים זה גרוע מספיק.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש לי הרגשה
« להגיב #6 ב- : יולי 08, 2009, 12:58:35 »
קתולים ופרוטסטנטים זה לא איסלאם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
יש לי הרגשה
« להגיב #7 ב- : יולי 08, 2009, 13:15:02 »
קתולים ופרוטסטנטים זה גרוע מספיק.
אין שום מקור בכתבים הקאנוניים של הנצרות או של הכתבים הגנוסטיים שקוראים להשליט את הנצרות על העולם בכח החרב, שכל מי שכופר בנצרות הוא בן מוות בעולם הזה, שמתן סיוע כלכלי למך ודל זה כפשוטו ולא מימון מלחמת קודש גלובאלית (מושג ה"זכאת" באיסלם), מושג מלחמת קודש זר לנצרות, ושים לב שגם במסעות הצלב, גם בריקונקיסטה ובכל מקום אחר שנעשו מסעות מלחמה בשם הצלב, הם לא כונו על ידי הוגיה ו/או שום תיאולוג נוצרי או אפילו האפיפיור כמלחמת קודש בשם הצלב אלא כמלחמת מגן להדיפת האיסלם (להבדיל מ"ג'יהאד"), אם תקח את מסעות הצלב כאבן בוחן, תגלה שאפיפיור אורבנוס ה-2 קרה לצאת לשחרר את המקומות הקדושים לנצרות בא"י ולהגן על הנוצרים ובדגש על אנשי הדת הנוצרית בא"י, ולא כדי להפיץ את הנצרות הלאה! והוא אמנם חתם במילים Deus Vult (רצונו של אלוקים) אבל המטרה המוגדרת מראש היא זו החשובה פה.
שים לב גם שהמאבק בין הקתולים לפרוטסטנטים בצ. אירלנד הוא טריטוריאלי מקומי בצ. אירלנד גופא, בעוד שאיפות האיסלם הם גלובליות (הבדל כביר כשלעצמו)
« עריכה אחרונה: יולי 08, 2009, 13:16:22 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש לי הרגשה
« להגיב #8 ב- : יולי 08, 2009, 21:46:01 »
היו מלחמות דת בין אנגליה לספרד.המסיונרים הפיצו את הנצרות באפריקה ובאמריקה וניצרו לפעמים בכוח ילידים.המסיון כאן נוקט בשיטות מלוכלכות לנצר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
יש לי הרגשה
« להגיב #9 ב- : יולי 09, 2009, 00:00:15 »
היו מלחמות דת בין אנגליה לספרד.המסיונרים הפיצו את הנצרות באפריקה ובאמריקה וניצרו לפעמים בכוח ילידים.המסיון כאן נוקט בשיטות מלוכלכות לנצר.
המלחמה בין אנגליה לספרד הייתה מלחמה פנים נוצרית מטעמי פוליטיקה ולא מלחמה להפצת הנצרות (לאחר הקמת הכנסיה האנגליקנית) בדיוק כמו שאפשר להוסיף לרשימה את יום שישי השחור או טבח יום סנט ברתולומיאו ידוע גם בכינוי השואה האלביגנזית, שגם היא הייתה עניין פנים נוצרי.
זה שנוצרים אחדים ניצרו בכח ילדים באפריקה ובפוגרומים מה עשו? והאינקויזיציה? ובמסע הצלב הראשון בצפון צרפת וגרמניה, בדגש על קהילות שפיירא וורמייזא ומגנצא?
אבל, אף אחד ממקרים אלא לא היה יכול להתסמך על שום מקור תיאולוגי נוצרי בשביל מעשיו, שום טקסט קאנוני נוצרי לא קורא לבצע דבר כזה, ואין זה מהווה מדיניות נוצרית רשמית בשום שלב בהסטוריה, כמה מסיונרים בקצה העולם לא מייצגים את הנצרות באופן רוחבי, מה גם שגם אם הם ניצרו בכח, עדיין אין זה בגדר מסע מלחמה להפצת הנצרות מלכחתילה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל