בס''ד
א. כידוע אני חצי אשכנזי (אבי ז''ל היה פליט שואה מפולין) וחצי מזרחי (ממצרים ומרוקו).
ב. אבי היה דובר יידיש בלונדיני עם עיניים כחולות. לא יכול להיות יותר אשכנזי מזה. אך אבי אהב את המזרחים עם כל ליבו. הוא אהב את המוזיקה, התרבות, הכל. אני למדתי לאהוב מוזיקה תימנית למשל מאבא שלי. ואבא שלי התחתן עם מזרחייה (אימי הי''ו).
ג. המזרחים לא מחקים תרבות ערבית ח''ו. הם גרו בין הערבים בעל כורחם במשך מאות שנים. כמו שאחינו האשכנזים גרו בעל כורחם בין אירופאים אנטישמים מאות שנים. רוב האוכל האשכנזי בא מאירופה. גם המוזיקה האשכנזית. אז ז''א שאחינו האשכנזים מחקים את האירופאים הנאצים? אפילו השפה יידיש היא סוג של גרמנית עם תוספות משפות אחרות. אז ז''א שאחינו האשכנזים רוצים לחקות את הגרמנים שרצחו שישה מיליון יהודים הי''ד? לא! הם גרו בתרבות הזאת בעל כורחם. והם יהודים טובים ולא גויים רשעים למרות שהשפה והאוכל והמוזיקה והתרבות מאוד דומים לגויים הנאצים מאירופה. אבל להבדיל באלף אלפי הבדולות אין שום השוואה מוסרית בין יהודים אשכנזים טובים הי''ו לבין הגויים הנאצים באירופה יש''ו למרות הדימיון בתרבות באוכל וכו'. כי היהודים הם אנשי חסד ומוסר והם עם נבחר. אותו דבר לגבי אחינו היקרים מעדות המזרח. אחרי כל כך הרבה שנים שהם גרו בין הערבים הנאצים יש''ו, כמובן שיש עדיין דימיון מסויים בשפה, תרבות, מוזיקה, אוכל וכו'. אבל היהודים המזרחים הי''ו הם אנשי חסד ומוסר והם נסיכי בורא עולם שבחר בהם להיות עם נבחר, גוי קדוש ואור לעמים. לכן אין שום השוואה מוסרית או מהותית בין היהודים המזרחים לבין הערבים הנאצים להבגיל באלף אלפי הבדלות.
ד. כשיום יבוא ותהיה ממשלה של הימין האמיתי הכהניסטי, כל עם ישראל ילמד אבהת ישראל. ואז נהיה אור לעמים כמו שגורלנו דורש מאיתנו. כי זה לא המראה של יהודי שקובע, ולא השפה, ולא המבטא, ולא האוכל או המוזיקה. זה הנשמה היהודית שקובעת. כל נשמה יהודית קדושה. כשנלמד את זה, הגאולה תבוא.