כתב נושא: סרטון:תראו את הנאציות והברבריות של הערבים בגלל שאריה אלדד השגיח באום אל-פאחם  (נקרא 1966 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

ברוך מרזל היה אמור להגיע לפקח על הקלפי באום אל-פאחם ביום-הבחירות לבסוף אריה אלדד הלך,תיראו איזה ברברים הערבים הנאצים יש"ו-שר"י תיראו איך הם עוקרים את הגדרות.
וראיתם את השמאלני הבוגד יונתן פולק יש"ו-שר"י? הוא המנהיג של התנועה-השמאלנית-טרוריסטית "אנרכיסטים נגד-הגדר" יש"ו-שר"י >:( :old_Angry2:

מה-דעתכם? ראיתם איזה שנאה?

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
הערבים עוכרי מדינת ישראל איתם צריך להשתמש רק בכוח ואלימות איתם לא ניתן לנהל משא ומתן רק ככה זה ירגיע אותם איתם לא ניתן לנהל משא ומתן  כשאני רואה את המהומות שלהם אני ניהיה יותר ויותר קיצוני ותומך נלהב של כהנא
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
רק חומר קל למחשבה לשמאלנים שקוראים אותנו.אלדד בעד טרנספר והערבים למעשה גם הם בעד טרנספר של המתנחלים כלומר הם טוענים אותה טענה.
כאן בימין יודעים שהערבים רוצים להשמיד אותנו אבל אני כותב לשמאלנים שתומכים בגירוש המתנחלים למה שלא תהיו עקביים ותתמכו בגירוש הערבים מאום אלפחם בפינוי פיצוי לפי חוק?
ואם לערבים מותר להתנגד לאלדד(שהוא אפילו לא מרזל)אז למתנחלים מותר להתנגד לפינוי?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הערבים עוכרי מדינת ישראל איתם צריך להשתמש רק בכוח ואלימות איתם לא ניתן לנהל משא ומתן רק ככה זה ירגיע אותם איתם לא ניתן לנהל משא ומתן  כשאני רואה את המהומות שלהם אני ניהיה יותר ויותר קיצוני ותומך נלהב של כהנא
O0

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טרנספר עכשיו לכל ערביי ישראל, לגרשם לסעודיה שם מקומם. בושה וחרפה שאי אפשר להסתובב בעריי מדינת ישראל בחופשיות.