0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
חחחח קראתי את השאלה שלך לפני וכבר נהייתי אדום חחח חיים לא הצליח לסיים את השאלה מרוב צחוק
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 22:17:47חחחח קראתי את השאלה שלך לפני וכבר נהייתי אדום חחח חיים לא הצליח לסיים את השאלה מרוב צחוק נראה לי חיים היה וואחד כלי פעם הוא גם נראה סבבה אבל למה אתם כאלה סגורים?
סבבה בשביל זה דפקתי וואחד הקדמה לשאלה
אגב דולפין הזקן אצל חרדים הוא מנהג ולא הלכה.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 22:17:47חחחח קראתי את השאלה שלך לפני וכבר נהייתי אדום חחח חיים לא הצליח לסיים את השאלה מרוב צחוק חחחחח גם אני ככה. כשחיים בדיוק עמד לקרוא את השאלה ניהייתי אדום איזה בושה הרגשתי... דולפין איך יש לך אומץ לשאול דברים כאלה?!
ציטוט של: Aaron על פברואר 21, 2007, 12:42:46ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 22:17:47חחחח קראתי את השאלה שלך לפני וכבר נהייתי אדום חחח חיים לא הצליח לסיים את השאלה מרוב צחוק חחחחח גם אני ככה. כשחיים בדיוק עמד לקרוא את השאלה ניהייתי אדום איזה בושה הרגשתי... דולפין איך יש לך אומץ לשאול דברים כאלה?!שואלים חופשי גבר אל גבר מה אני אשם שאתם כולכם אדומים כמו עגבניות בשמש
ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 21, 2007, 13:42:48ציטוט של: Aaron על פברואר 21, 2007, 12:42:46ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 22:17:47חחחח קראתי את השאלה שלך לפני וכבר נהייתי אדום חחח חיים לא הצליח לסיים את השאלה מרוב צחוק חחחחח גם אני ככה. כשחיים בדיוק עמד לקרוא את השאלה ניהייתי אדום איזה בושה הרגשתי... דולפין איך יש לך אומץ לשאול דברים כאלה?!שואלים חופשי גבר אל גבר מה אני אשם שאתם כולכם אדומים כמו עגבניות בשמשכן אבל הוא לא חבר שלך, הוא איש מכובד. ששאלות כאלה שואלים את החבר הכי טוב שלך ולא ואיש מכובד ורציני כמו חיים בן פסח.
ציטוט של: Aaron על פברואר 21, 2007, 13:45:30ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 21, 2007, 13:42:48ציטוט של: Aaron על פברואר 21, 2007, 12:42:46ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 22:17:47חחחח קראתי את השאלה שלך לפני וכבר נהייתי אדום חחח חיים לא הצליח לסיים את השאלה מרוב צחוק חחחחח גם אני ככה. כשחיים בדיוק עמד לקרוא את השאלה ניהייתי אדום איזה בושה הרגשתי... דולפין איך יש לך אומץ לשאול דברים כאלה?!שואלים חופשי גבר אל גבר מה אני אשם שאתם כולכם אדומים כמו עגבניות בשמשכן אבל הוא לא חבר שלך, הוא איש מכובד. ששאלות כאלה שואלים את החבר הכי טוב שלך ולא ואיש מכובד ורציני כמו חיים בן פסח.נו בסדר שאלתי בצוה מנומסת עם הקדמה מסודרת והכל ועובדה שהוא לא מתרגש מזה כמוכם הוא פשוט צחקק להנאתו חיים בעניינים אל תעשו ממנו יבש כמוכם