חדשות ודיונים > מערכת החדשות
חיים בן פסח מדבר על הפורום שלנו
popmart:
אבל למה שמת פה את התמונה של החזיר הנאצי עזמי בשארה??
אני מבקש מימך בבקשה להוריד את התמונה הזאת. זה לא ראוי לפורום מכובד כמו שלנו.
תודה.
liorso:
--- ציטוט של: popmart על אוקטובר 13, 2006, 12:25:02 ---אבל למה שמת פה את התמונה של החזיר הנאצי עזמי בשארה??
תודה.
--- סוף ציטוט ---
אל תיהיה כל כך קטנוני, ד"א הפורום פתוח לכולם ואם ערבי רוצה לבוא אלינו גם זה אפשר הוא יעוף מפה בעצמו אחרי מה שנעשה לו אבל מותר לו להכנס ולשים מה שבא לו (כמעט). אני רק מחכה להזדמנות שלנו בזמן שערבי יכנס לפה (נראה לי זה לא יקרה אבל נחיה ונראה)
דוקא_כך:
--- ציטוט של: popmart על אוקטובר 13, 2006, 12:25:02 ---אבל למה שמת פה את התמונה של החזיר הנאצי עזמי בשארה??
תודה.
--- סוף ציטוט ---
אתה צודק מאה אחוז. אם כבר לשים תמונה של החזיר הנאצי הישמעאלי הזה ימח שמו וזכרו, למה צבעונית ולמה כזו גדולה? הסרתי את תמונתו על-פי בקשתך.
ליעד:
כבר איזה שנה אני שומעה אותו היום הוא דיבר על הפורום וישר נרשמתי לפרום.
לדעתי הוא צריך לשנות יותר את הדיבור שלו הוא מקלל יותר מידי וגם לפעמים שוכך על מי את מי הוא מקלל.
Dante:
--- ציטוט של: ליעד על אוקטובר 15, 2006, 15:05:44 ---כבר איזה שנה אני שומעה אותו היום הוא דיבר על הפורום וישר נרשמתי לפרום.
לדעתי הוא צריך לשנות יותר את הדיבור שלו הוא מקלל יותר מידי וגם לפעמים שוכך על מי את מי הוא מקלל.
--- סוף ציטוט ---
צריך לזכור ליעד שדברים קשים נובעים מכאב,
חיים בן פסח הוא אסיר ציון בגלל מדינת ישראל שממשיכה להגלות אותו מחוץ לארצו,
הוא רואה בחצי השני של העולם איך לערבים טרוריסטים כאן נותנים להיות מנהיגים עם משכורת על חשבון העם היהודי,
הוא רואה את מנהיגנו היהודיים שסללו את הדרך לאסון הזה - וכואב לו, כמו שצריך לכאוב לכל יהודי,
כמו שצריך לכאוב לך אם תראה יום אחד חבורה של אנשים רעים הורסת את הבית שלך, ישראל זה הבית שלנו ושל חיים
והורסים לנו אותו, מחריבים לנו אותו - מחללים לנו אותו, אז כיצד לא נזעק...
זה לא אומר אגב שאני לא מסכים איתך, כי אני כן - אני מאמין שבדברי טעם משיגים יותר מאשר בקללות וגידופים,
אבל עלינו להבין יהודי שאומר דברי כאב מתוך דם ליבו.
להשתמע ;)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה