שונות > מה שבראש
משבר
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 14:29:05 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 14:25:12 ---
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 14:22:38 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 14:12:49 ---
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 14:03:18 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 21:59:56 ---"ולא מסוגל להתווכח איתו"
טוב לשמוע אני מוכן להתעמט עם שלושתכם בנושא עם דיון רוצים באמת?...
אני מוכן בכל רגע רק תגידו ובסוף ניראה מי צודק ומי לא.
דרך אגב Dexter לפני שאתה מדבר על גיבור וצדיק כמו יגאל עמיר גואל ישראל תתחיל לחשוב על מי אתה מדבר בלעדיו הרבה מארץ ישראל לא הייתה הוא שליח של הקדוש ברוך הוא בסך הכול אבל גאל אותנו מהצרה בעזרתו.
--- סוף ציטוט ---
זו רק הערכה, באמת למי אתה חושב את עצמך, לנביא? כך אתה מהלל רוצח, האם אתה נצר לקנאים שתרם לנפילת ירושלים ע"י הרומאים, מזה הדבר הזה שאתה ככה מהלל רוצח איזה מן אדם אתה? איזה מן יהודי אתה ?
--- סוף ציטוט ---
איזה יהודי אני?...
אני תומך ב- יגאל עמיר גואל ישראל כולם היו יודעים טוב מאוד מה היה קורה אם רבין ימ"ש וזכרו היה ממשיך!
אתה צריך להתבייש שאתה לא תומך בו וקורה לו רוצח- איך יהודי בכלל יכול לחשוב על צדיק כזה כרוצח הוא לא רצח אף אחד ואם הייתה מבין יש ציווי יותר חשוב מ'לא תרצח' - זה "הצלת נפש". בזה אתה מציל.
--- סוף ציטוט ---
הוא לא צדיק, אולי לדעתך הוא כן כי יש לך חשיבה מאוד מעוותת שיריה באדם, בגב שהוא לא חמוש באמת הןופכת אדם לצדיק, האם הוא לא צדיק מעונה?
ואיזה נפש הוא הציל? אתה יודע טוב כמוני גם שאחרי שרצחו את יצחק רביםן נתנו לערבים את השטחים והמשיכו עם הסכמי אוסלו כמתוכנן .
--- סוף ציטוט ---
אם הוא לא צדיק מי כן וידוע שצדיקים בעולם הזה תמיד נמצאים תחת יסורים קשים מאוד- אבל הוא את שכרו יקבל מהקדוש ברוך הוא.
ואיזה נפש הוא הציל?...
השאלה אחרת איזה נפש הוא לא הציל כל הארץ הייתה מחולקת נשק היו זורם לערבים להרוג אותנו מעניין שדווקא בזמנו היו הכי הרבה פיגועים.
ובקשר להסכמי אוסלו מי בדיוק התחיל אותם?..
אם הוא לא היה מתחיל אף אחד לא היה מסיים.
איך גלי הצדיק אמר ששאלו אותו אם הוא מצטער:
"אני מצטער על דבר אחד, שלא הרגתי את פרס".
--- סוף ציטוט ---
נו באמת הוא לא הציל אף אחד אתה יודע את זה הייטב, תפסיק כבר לחיות בשקר שלך מכיוון שפרס ה-מ-ש-י-ך את הזרמת הנשק ונתינת השטחים והוא עמד בהסכם המזורגג הזה. ונכון רבין התחיל אבל זה שרוצחים לא עוצר את זה, אתה יודע, רבין לא היה לבד באג'נדה העלובה שלו, ושום דבר לא היה עוצר את ההסכם את זה. למה היו פיגועים...ממממ תן לחשוב....אההה כן כי הערבים לא רצו את ההסכם שבכל מקרה הם לא עמדו בו, האם הפיגועים הפסיקו אחרי רצח רבין? לא!
--- סוף ציטוט ---
אני?
תפסיק אתה לחיות בשקרים כניראה שאתה מסרב לשמוע את האמת.
יגאל עמיר גואל ישראל אם הוא לא היה קם ועושה מעשה מי יודע מה היה קורה פה בכלל.
למה היו פיגועים?...
כי רבין נתן להם את האפשרות עובדה שאחרי כמה שנים שהתחלפו ראשי ממשלה רוב הפיגועים נפסקו.
רעבין ימ"ש וזכרו במקום להפסיק היה מזרים להם נשק.
ואתה ממש כבר יודע בעצמך "הערבים לא רצו את ההסכם שבכל מקרה הם לא עמדו בו"
זה הקטע הוא נבלה הוא רצה שיהודים ירצחו ישחטו הוא יידע טובה מאוד שהם לא עומדים בהסכמים וחתם ועוד עם מי עם רב המרצחים!!!!!
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 14:32:50 ---
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 14:29:05 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 14:25:12 ---
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 14:22:38 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 14:12:49 ---
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 14:03:18 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 21:59:56 ---"ולא מסוגל להתווכח איתו"
טוב לשמוע אני מוכן להתעמט עם שלושתכם בנושא עם דיון רוצים באמת?...
אני מוכן בכל רגע רק תגידו ובסוף ניראה מי צודק ומי לא.
דרך אגב Dexter לפני שאתה מדבר על גיבור וצדיק כמו יגאל עמיר גואל ישראל תתחיל לחשוב על מי אתה מדבר בלעדיו הרבה מארץ ישראל לא הייתה הוא שליח של הקדוש ברוך הוא בסך הכול אבל גאל אותנו מהצרה בעזרתו.
--- סוף ציטוט ---
זו רק הערכה, באמת למי אתה חושב את עצמך, לנביא? כך אתה מהלל רוצח, האם אתה נצר לקנאים שתרם לנפילת ירושלים ע"י הרומאים, מזה הדבר הזה שאתה ככה מהלל רוצח איזה מן אדם אתה? איזה מן יהודי אתה ?
--- סוף ציטוט ---
איזה יהודי אני?...
אני תומך ב- יגאל עמיר גואל ישראל כולם היו יודעים טוב מאוד מה היה קורה אם רבין ימ"ש וזכרו היה ממשיך!
אתה צריך להתבייש שאתה לא תומך בו וקורה לו רוצח- איך יהודי בכלל יכול לחשוב על צדיק כזה כרוצח הוא לא רצח אף אחד ואם הייתה מבין יש ציווי יותר חשוב מ'לא תרצח' - זה "הצלת נפש". בזה אתה מציל.
--- סוף ציטוט ---
הוא לא צדיק, אולי לדעתך הוא כן כי יש לך חשיבה מאוד מעוותת שיריה באדם, בגב שהוא לא חמוש באמת הןופכת אדם לצדיק, האם הוא לא צדיק מעונה?
ואיזה נפש הוא הציל? אתה יודע טוב כמוני גם שאחרי שרצחו את יצחק רביםן נתנו לערבים את השטחים והמשיכו עם הסכמי אוסלו כמתוכנן .
--- סוף ציטוט ---
אם הוא לא צדיק מי כן וידוע שצדיקים בעולם הזה תמיד נמצאים תחת יסורים קשים מאוד- אבל הוא את שכרו יקבל מהקדוש ברוך הוא.
ואיזה נפש הוא הציל?...
השאלה אחרת איזה נפש הוא לא הציל כל הארץ הייתה מחולקת נשק היו זורם לערבים להרוג אותנו מעניין שדווקא בזמנו היו הכי הרבה פיגועים.
ובקשר להסכמי אוסלו מי בדיוק התחיל אותם?..
אם הוא לא היה מתחיל אף אחד לא היה מסיים.
איך גלי הצדיק אמר ששאלו אותו אם הוא מצטער:
"אני מצטער על דבר אחד, שלא הרגתי את פרס".
--- סוף ציטוט ---
נו באמת הוא לא הציל אף אחד אתה יודע את זה הייטב, תפסיק כבר לחיות בשקר שלך מכיוון שפרס ה-מ-ש-י-ך את הזרמת הנשק ונתינת השטחים והוא עמד בהסכם המזורגג הזה. ונכון רבין התחיל אבל זה שרוצחים לא עוצר את זה, אתה יודע, רבין לא היה לבד באג'נדה העלובה שלו, ושום דבר לא היה עוצר את ההסכם את זה. למה היו פיגועים...ממממ תן לחשוב....אההה כן כי הערבים לא רצו את ההסכם שבכל מקרה הם לא עמדו בו, האם הפיגועים הפסיקו אחרי רצח רבין? לא!
--- סוף ציטוט ---
אני?
תפסיק אתה לחיות בשקרים כניראה שאתה מסרב לשמוע את האמת.
יגאל עמיר גואל ישראל אם הוא לא היה קם ועושה מעשה מי יודע מה היה קורה פה בכלל.
למה היו פיגועים?...
כי רבין נתן להם את האפשרות עובדה שאחרי כמה שנים שהתחלפו ראשי ממשלה רוב הפיגועים נפסקו.
רעבין ימ"ש וזכרו במקום להפסיק היה מזרים להם נשק.
ואתה ממש כבר יודע בעצמך "הערבים לא רצו את ההסכם שבכל מקרה הם לא עמדו בו"
זה הקטע הוא נבלה הוא רצה שיהודים ירצחו ישחטו הוא יידע טובה מאוד שהם לא עומדים בהסכמים וחתם ועוד עם מי עם רב המרצחים!!!!!
--- סוף ציטוט ---
לא נכון הפיגועים לא נעצרו אף פעם פשוט עכשיו מסכלים 99.5% מהם.
ואתה זה שחי בשקרים הוא לא גאל אף אחד הוא סתם אחד שרצח, אחד שנותנים לו מעמד של צדיק וקדוש, זה פשוט מבחיל .
כהנא צדק!:
הפיגועים ירדו ועוד איך!
בממשלה שמלאנית כמו של רבין שמחלקת מתנות למחבלים ונשק לרוצחים אין פלא שהיה השיא.
ויגאל עמיר גואל ישראל ואם הוא לא היה עושה את המעשה הרבה חלקים לא היו שלנו היינו נרצחים כל יום פשוט חד וחלק הוא צדיק וגיבור ואתה חי במציאות של שקרים.
ניראה אותך יום אחד במקומו וניראה אם תחזיק מעמד.
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 15:06:20 ---הפיגועים ירדו ועוד איך!
ויגאל עמיר גואל ישראל ואם הוא לא היה עושה את המעשה הרבה חלקים לא היו שלנו היינו נרצחים כל יום פשוט חד וחלק הוא צדיק וגיבור ואתה חי במציאות של שקרים.
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר עשיו להיות במקומו ?
והוא גאל אף אחד די כבר להיות כזה מושפע פשוט גועל נפש מי לעזאזל טחן לך את המוח עם הבולשיט הזה ?
והיו טונות של פיגועים גם לפני רבין וגם אחרי , זה שאעכשיו הפיגועים לא מצליחים להם זה לא אומר שהם לא מנסים.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Dexter על פברואר 28, 2007, 17:09:13 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 15:06:20 ---הפיגועים ירדו ועוד איך!
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר עשיו להיות במקומו ?
והוא גאל אף אחד די כבר להיות כזה מושפע פשוט גועל נפש מי לעזאזל טחן לך את המוח עם הבולשיט הזה ?
והיו טונות של פיגועים גם לפני רבין וגם אחרי , זה שאעכשיו הפיגועים לא מצליחים להם זה לא אומר שהם לא מנסים.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אתה סתם מפגין יידע לך אמיתי ללא אחריות.
אם הייתה מבין הייתה רואה שהמדינה ברשתו של רבין ספגה הכי הרבה פיגועים מעניין למה.
ומה הקשר? אתה מדבר עליו "רוצח" וכו' ניראה אותך יום במקומו של הצדיק הזה 12 שנה הוא וחגי עמיר גואלי ישראל עומדים איתן ולא מתחרטים על מעשי הגבורה!
מעניין מי האכיל אותך שקרים כאלו כי אתה ממש בהזיות רציניות.
אתה מדבר ומדבר ניראה אותך במקומו יום אחד וניראה אם תחזיק מעמד בכלל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה