שונות > מה שבראש

משבר

<< < (2/40) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: underground על פברואר 19, 2007, 19:38:34 ---המשבר הכי גדול שלי קרה שגיליתי שהחברה החילונית זה חרטא אחת גדולה..ושזה שקר..ואחרי  בירור קטן גיליתי תאמת..את  הדת היהודית!

--- סוף ציטוט ---
תיקון קטן---אנחנו לא דת אלא עם.

פופאי:
בחירת כ"ך לכנסת - הירצחו של הקדוש אמיל גריצוויג

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 20:55:02 ---בחירת כ"ך לכנסת - הירצחו של הקדוש אמיל גריצוויג

--- סוף ציטוט ---
ממש משבר הגיהנום מחכה לך דרך אגב מזה אתה לא יכול להתחמק בניגוד לאמת שזה אומנם ממש לשקר לעצמך אבל בעל זאת ;D

פופאי:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 20:57:19 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 20:55:02 ---בחירת כ"ך לכנסת - הירצחו של הקדוש אמיל גריצוויג

--- סוף ציטוט ---
ממש משבר הגיהנום מחכה לך דרך אגב מזה אתה לא יכול להתחמק בניגוד לאמת שזה אומנם ממש לשקר לעצמך אבל בעל זאת ;D

--- סוף ציטוט ---

אתה ממש כמו תקליט שבור, האם כהנא צדק זה מישהו אמיתי או איזה סקריפט שכותב אוטומטית שאני הולך לגיהנום בכל הודעה? זה ממש מצחיק.  :laugh:

פופאי:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 21:16:45 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 20:57:19 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

אתה ממש כמו תקליט שבור, האם כהנא צדק זה מישהו אמיתי או איזה סקריפט שכותב אוטומטית שאני הולך לגיהנום בכל הודעה? זה ממש מצחיק.  :laugh:

--- סוף ציטוט ---

ודרך אגב היות ואתה ככל הנראה מעריץ של עמיר, אני מאחל לך שאישתך תראה כמו שלו

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה