שונות > מה שבראש
משבר
דוקא_כך:
--- ציטוט של: underground על פברואר 19, 2007, 19:38:34 ---המשבר הכי גדול שלי קרה שגיליתי שהחברה החילונית זה חרטא אחת גדולה..ושזה שקר..ואחרי בירור קטן גיליתי תאמת..את הדת היהודית!
--- סוף ציטוט ---
תיקון קטן---אנחנו לא דת אלא עם.
פופאי:
בחירת כ"ך לכנסת - הירצחו של הקדוש אמיל גריצוויג
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 20:55:02 ---בחירת כ"ך לכנסת - הירצחו של הקדוש אמיל גריצוויג
--- סוף ציטוט ---
ממש משבר הגיהנום מחכה לך דרך אגב מזה אתה לא יכול להתחמק בניגוד לאמת שזה אומנם ממש לשקר לעצמך אבל בעל זאת ;D
פופאי:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 20:57:19 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 20:55:02 ---בחירת כ"ך לכנסת - הירצחו של הקדוש אמיל גריצוויג
--- סוף ציטוט ---
ממש משבר הגיהנום מחכה לך דרך אגב מזה אתה לא יכול להתחמק בניגוד לאמת שזה אומנם ממש לשקר לעצמך אבל בעל זאת ;D
--- סוף ציטוט ---
אתה ממש כמו תקליט שבור, האם כהנא צדק זה מישהו אמיתי או איזה סקריפט שכותב אוטומטית שאני הולך לגיהנום בכל הודעה? זה ממש מצחיק. :laugh:
פופאי:
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 21:16:45 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 20, 2007, 20:57:19 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אתה ממש כמו תקליט שבור, האם כהנא צדק זה מישהו אמיתי או איזה סקריפט שכותב אוטומטית שאני הולך לגיהנום בכל הודעה? זה ממש מצחיק. :laugh:
--- סוף ציטוט ---
ודרך אגב היות ואתה ככל הנראה מעריץ של עמיר, אני מאחל לך שאישתך תראה כמו שלו
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה