שונות > מה שבראש
חדש פה
אלירן:
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 19:22:42 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 19, 2007, 21:55:00 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 19, 2007, 21:35:06 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 19, 2007, 12:07:29 ---גם אני חדש אם כי לא להרבה זמן לדעתי אנשי הימין הסהרורי ידועים בנטייתם לסתום פיות ולנהוג בפאשיסטיות כלפי כל אחד עם דיעה שונה משלהם אבל בנתיים עד שיחסמו אותי אני כאן :o
--- סוף ציטוט ---
לא נסתום את הפה שלך---שיראו כולם איזה מין קוקסינלים לפלפים משיינקין כל השמאלנים. ואתה עוד קורא לנו סהרוריים... ::) אידיוטים כמוך, עד שלא משספים את גרונם הערבושים, לא לומדים לקח.
--- סוף ציטוט ---
עזוב אותו מה אתה מתייחס הטיפשות יוצאת לו מהאוזניים כבר.
--- סוף ציטוט ---
שמתי לב שאתה מקלל בכל פעם שאין לך משהו חכם להגיד שאני מתאר לעצמי שזה קורה אצלך הרבה לקלל כל ילד יודע נראה אותך מתעמת איתי כמו גבר! אתה לא מסוגל.
--- סוף ציטוט ---
יא זין הרסת תאשכול..עוף מיפה מה אתה לא מבין..אתה לא חלק מעם ישראל בישבילי..אתה אוהב ערבים בימקום לאהוב יהודים..הומו
Aaron:
--- ציטוט של: underground על פברואר 20, 2007, 19:32:10 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 19, 2007, 12:07:29 ---גם אני חדש אם כי לא להרבה זמן לדעתי אנשי הימין הסהרורי ידועים בנטייתם לסתום פיות ולנהוג בפאשיסטיות כלפי כל אחד עם דיעה שונה משלהם אבל בנתיים עד שיחסמו אותי אני כאן :o
--- סוף ציטוט ---
לא נסתום את הפה שלך---שיראו כולם איזה מין קוקסינלים לפלפים משיינקין כל השמאלנים. ואתה עוד קורא לנו סהרוריים... ::) אידיוטים כמוך, עד שלא משספים את גרונם הערבושים, לא לומדים לקח.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
שמתי לב שאתה מקלל בכל פעם שאין לך משהו חכם להגיד שאני מתאר לעצמי שזה קורה אצלך הרבה לקלל כל ילד יודע נראה אותך מתעמת איתי כמו גבר! אתה לא מסוגל.
--- סוף ציטוט ---
יא זין הרסת תאשכול..עוף מיפה מה אתה לא מבין..אתה לא חלק מעם ישראל בישבילי..אתה אוהב ערבים בימקום לאהוב יהודים..הומו
--- סוף ציטוט ---
באמת הרס לך את האשכול. נדחף לפה כמו קרציה.
פופאי מה אתה קשור לאשכול הזה בכלל?
כהנא צדק!:
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
חחחח ;D
רוצה להתעמת כמו גבר?..
אתה מוזמן להביא לי את הכתובת שלך ואז ניראה אותך ממשיך להיות "גבר" עם עצמות שבורות.
חתיכת אפס מאופס שרץ אחד איזה טיפשות באה ממך גל טיפשות ענקי זה מה שאתה.
ובעזרת ה' אתה הולך לגיהנום ואתה לא יודע מה מחכה לך.
דרך אגב להאכיל את עצמך שקרים כל יום לא ממש עוזר כי אתה יודע את האמת ואתה פוחד ממנה אפס מאופס נבלה עלוב עוד יבוא היום שלך ואנחנו ניראה עוד מי הולך להישרף.
אנחנו הולכים בשם הקדוש ברוך הוא!!!
בשם מי אתה הולך היטלר ימ"ש וזכרו?..
הסוף שלך יגיע נאצי עלוב.
פופאי:
את בן פסח אני מבין הוא אבוד כבר אבל אתם צעירים ומבולבלים ואני לא נדחף אני מגשש לראות אם יש פה מישהו עם קצת שכל בראש בייקר לדעתי הוא אחד כזה
וכהנא צדק אתה ממש בריון לא שאתה מאיים עליי כי גם באלימות שאותה אני מתעב אני בטוח שאני גובר עליך בנקל אולם שאני התכוונתי שתתעמת איתי
התכוונתי שתעשה זאת אינטלקטואלית, הוי מה עשיתי כעת את מגרד את ראשך עם מילון ביד וחבר טלפוני רק לנסות ולהבין מה אני כותב לך,
עצוב שאלה הם פני הימין הרדיקלי בישראל, במקום לנצח אותי בהוכחות ובדיון תרבותי אתם מפסידים לי כל פעם בקללות משעממות.
הסיבה היחידה שכתבתי באשכול זה רק כי גם אני חדש אבל שיהיה אני לא אפריע לאשכול היקר שלך יותר יקירי
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 20, 2007, 20:54:14 ---את בן פסח אני מבין הוא אבוד כבר אבל אתם צעירים ומבולבלים ואני לא נדחף אני מגשש לראות אם יש פה מישהו עם קצת שכל בראש בייקר לדעתי הוא אחד כזה
וכהנא צדק אתה ממש בריון לא שאתה מאיים עליי כי גם באלימות שאותה אני מתעב אני בטוח שאני גובר עליך בנקל אולם שאני התכוונתי שתתעמת איתי
התכוונתי שתעשה זאת אינטלקטואלית, הוי מה עשיתי כעת את מגרד את ראשך עם מילון ביד וחבר טלפוני רק לנסות ולהבין מה אני כותב לך,
עצוב שאלה הם פני הימין הרדיקלי בישראל, במקום לנצח אותי בהוכחות ובדיון תרבותי אתם מפסידים לי כל פעם בקללות משעממות.
הסיבה היחידה שכתבתי באשכול זה רק כי גם אני חדש אבל שיהיה אני לא אפריע לאשכול היקר שלך יותר יקירי
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
את הדרכים המשלאניות שלך תכתוב במקום אחר אנחנו אנשים של מעשים ולא של דיבורים.
אנחנו הולכים בשם הקדוש ברוך הוא! מקיימים את המצוות שלו בניגוד אלייך שהולך לגיהנום!
לא ייעזור לך לא תמצא פה מישהו אחד שיעזור לך כולם פה שונאים אותך ולא רוצים אותך כניראה שאתה לא מבין את זה כי אצלנו זה לא כמו אצלכם אין אצלנו צבועים שמשנים דעות כל חצי דקה.
ודרך אגב עם איזה עובדות אתה רוצה לעשות עימות בדיוק?...
עם זה שרבין נתן נשק לערבים להרוג יהודים וחיילים?...
עם זה שהוא רצח יהודים קדושים ז"ל הי"ד באלטלנה והתגאה וצחק מזה?...
מזה שהוא שהוא חתם הסכים עם רוצחים ימ"ש וזכרם בעזרת ה' ישרפו בגיהנום!!!
ובעזרת ה' אתה בקרוב הולך לגיהנום להישרף שם ביחד עם כל החברים שלך תאמין לי לא ממש נעים.
ועוד יבוא היום שאתה תצטער על הכול ואז יהיה מאוחר מדי להחזיר את הגלגל לאחור אתה מבזה צדיקים גאונים זצ"ל הי"ד ואתה לא יודע מה אתה גורם לעצמך.
שיהיה לך המשך יום גרוע,
כהנא צדק!!!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה