עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מי צריך אותם כאן?

<< < (6/6)

דוקא_כך:
מזונות, חביבי, מזונות...  לא לכל אחד יש את המזל להיוולד להורים אמוניים, להתחנך בבית אמוני, ולהתחתן עם יהודיה צדקת כמו אלישבע פדרמן, שתחיה.  יש גם תינוקות שנשבו שחיו בחשכה במשך עשורים ועשו שגיאות בחיים, שעליהן צריכים לשלם...  אשריך שנחשפת לאמת בגיל צעיר.

עז77:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 10, 2007, 19:11:36 ---מזונות, חביבי, מזונות...  לא לכל אחד יש את המזל להיוולד להורים אמוניים, להתחנך בבית אמוני, ולהתחתן עם יהודיה צדקת כמו אלישבע פדרמן, שתחיה.  יש גם תינוקות שנשבו שחיו בחשכה במשך עשורים ועשו שגיאות בחיים, שעליהן צריכים לשלם...  אשריך שנחשפת לאמת בגיל צעיר.

--- סוף ציטוט ---

שהיא תלך לעבוד! אתה בוא הביתה, סבלת מספיק בניכר!
תברח משם, אתה אזרח ישראלי בוא הביתה!!

דוקא_כך:
כמעט בכל מדינה מערבית מתוקנת, כולל מדינת ישראל, אין רשאי הבעל לעבור למדינה אחרת לצמיתות, אלא אם כן הוא שלם מראש את כל המזונות וע"י זאת פטור מלשלם מזונות לעתיד.  אולי יתמזל מזלי ואני אזכה בלוטו.  ;)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 10, 2007, 20:04:27 ---כמעט בכל מדינה מערבית מתוקנת, כולל מדינת ישראל, אין רשאי הבעל לעבור למדינה אחרת לצמיתות, אלא אם כן הוא שלם מראש את כל המזונות וע"י זאת פטור מלשלם מזונות לעתיד.  אולי יתמזל מזלי ואני אזכה בלוטו.  ;)

--- סוף ציטוט ---
תאמין לי שכואב לי עליך אבל אין מה לעשות כרגע זה רצון הקדוש ברוך הוא.
אני מקווה שבעזרת ה' בעתיד תבוא במהרה לארץ ישראל-תהיה חזק ואל תישבר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה