0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 15:59:12ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 18, 2007, 15:57:08ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 15:48:20עזוב אותך מצרפתים.דרך אגב אני שמעתי על הרבה אנשים שלא אכלו בחיים שלהם אוכל לא כשר וכשניסו נשברה להם שן.סיפורי סבתא תאכל קלמארי זה רך טעים ולא שובר את השינים או שרימפס שהוא אחד מהמזונות הכי בריאים לאכילה דג טעים לאללה מצטער לא אוכל ולא יאכל את זה אני מעדיף להכניס חול לפה שלי מאשר את זה.טוף לא בכח כמו שאומרים
ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 18, 2007, 15:57:08ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 15:48:20עזוב אותך מצרפתים.דרך אגב אני שמעתי על הרבה אנשים שלא אכלו בחיים שלהם אוכל לא כשר וכשניסו נשברה להם שן.סיפורי סבתא תאכל קלמארי זה רך טעים ולא שובר את השינים או שרימפס שהוא אחד מהמזונות הכי בריאים לאכילה דג טעים לאללה מצטער לא אוכל ולא יאכל את זה אני מעדיף להכניס חול לפה שלי מאשר את זה.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 15:48:20עזוב אותך מצרפתים.דרך אגב אני שמעתי על הרבה אנשים שלא אכלו בחיים שלהם אוכל לא כשר וכשניסו נשברה להם שן.סיפורי סבתא תאכל קלמארי זה רך טעים ולא שובר את השינים או שרימפס שהוא אחד מהמזונות הכי בריאים לאכילה דג טעים לאללה
עזוב אותך מצרפתים.דרך אגב אני שמעתי על הרבה אנשים שלא אכלו בחיים שלהם אוכל לא כשר וכשניסו נשברה להם שן.