עוד פעם אתה כותב מבלי לדעת... האדם הזה אמר לי שהוא מפחד מפצצה איראנית ושיום אחד הוא ימצא את עצמו בגיהנום...
תפעל מתוך שכל לא מתוך רגש.... כל היום השמאל השמאל השמאל.... מצטער שאני תוקף אבל מעצבן שאתה אפילו לא מכיר אותי
וישר מסיק מסקנות...
בס''ד
יהודי יקר !הי''ו
תשובה של יהודי מתוך יראה מהבאות היא לגיטימית לחלוטין , כמו שיונה הנביא ע''ה זיע''א הזהיר את נינווה העיר הגדולה ומלכם גזר תענית ולבוש שק ונתבטלה מהם הגזירה !! אלא שתשובה מתוך אהבה יש לה מעלה גבוהה יותר , אולם אדרבא מתוך יראה מהבורא יתברך ויתעלה שמו מגיעים בסופו של דבר להכרת הטוב ועבודת הבורא יתברך ויתעלה שמו מתוך אהבה !!
אלא ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מאשים אותנו כי אנו ''מפחידים '' יהודים כאשר אנו חושפים בפניהם את האמ-ת ששלטון העוולה כל כך לא רוצה שאחינו ייחשפו לה !! אלא שהיסוד העיקרי הוא להכיר בנבלותם של אותם בני עוולה שמאלנים משוקצים שידיהם מגואלות בדם אחינו , ולא בכדי פתח דוד מלכנו ע''ה זיע''א בספר ''תהל-ים '' במזמור '' אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים...'' וכידוע שהספר הזה מקביל לתורתנו הקדושה , ובא במקביל לספר בראשית שבו תחילת בריאת העולם , וספר תהל-ים מתרכז באותה התחלה בבניית האדם ההגון שזהו כעין מעשה בראש-ית מכיוון שדרשו רבותנו ע''ה זיע''א ש ''כל אדם הוא עולם קטן בפני עצמו '' והיסוד לבניית האדם הם המידות שבהן הוא נבדל מהבהמה !! לא כן אותם אנשי דמים מנהיגי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י יכחידהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר .
הגולה בארץ