חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

הנחלת מורשת השואה - הנחשול

<< < (2/6) > >>

eran:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 11, 2009, 08:32:14 ---בשנת 1981 יצא כבר סרט אמריקאי הנחשול "the wave" שמתאר את הסיפור הזה ממש.

--- סוף ציטוט ---

כן הסרט מפורסם, והוא שודר פעמים רבות בערוץ הראשון... הרב מרדכי נויגרשל שליט"א התייחס אליו באחת מהרצאותיו ואמר שלדעתו היה עדיף אילו היו עושים את הסרט בצורה יותר דוקמנטרית, ופחות "קולנועית - הוליוודית", על מנת להפיק מזה לימוד יותר טוב...

אני בכל אופן ממליץ לראות את הסרט החדש, לדעתי החדירה שם לעמקי ההתנהגות של הנוער, ודרכי ההשפעה עליו ממש רלוונטים ומתאימים להלכי הרוח שמסתובבים בימינו.

נץ וגאה בזה:
ערן, לטעמי צריך להנחיל כאן את מורשת השואה דווקא מהזווית של ההתרחשויות העולמיות העכשויות וכל הקשור לאיסלם, אני חושב שצריך דווקא להאיר את הזויות הזאת שפחות דובר בה.
לדעתי אתה יותר מדי נותן דגש לנצרות (ולא שאני חלילה מזלזל, אלא פשוט בגלל שהנצרות כבר לא רלוונטית היום אל מול האיסלם, ואירופה צוללת אל עבר התהום) ספרו של גולדהגן הוא אכן חומר למחשבה, אבל שוב, חייבים לשים את הדגש על מה אנו מסיקים לימינו כי כשם שחייבים ללמוד את ההסטוריה (ואני מעיד על כך שזה חשוב) כך הרבה יותר חשוב ללמוד מההסטוריה!!! מה אנו לוקחים מאז כדי ליישם היום ובעתיד הקרוב אם אנו לא רוצים להמצא מאחורי שלט: "ארבייט מאכט פריי" כתוב בערבית!
ואיך אמרה נעמי שמר על המוסלמים: "אנחנו עוד נתגעגע לגז הסטרילי של הגרמנים, כי הערבי/מוסלמי אוהב את רצח היהודים שלו חם מדמם ומבעבע".

Bravo, Dr. Karadzic:
Very true. So again, i advice that everyone should buy the book "Media Cleansing-Dirty Reporting", written by Peter Brock, and read it

eran:
נץ,

למה אתה מתכוון "להנחיל את מורשת השואה דווקא מהזווית של ההתרחשויות העולמיות העכשויות וכל הקשור לאיסלם"? איך בדיוק עושים זאת?
מה גם שלדעתי המנוח "לא רלוונטי" ממש לא מתאים מסיבה אחת פשוטה: גם היטלר היה לא רלוונטי בשנת 1927, ובשנת 1934 הוא היה מאוד רלוונטי!

תגיד נץ יש לי עוד שאלה - הרי לפי הדת מוסלמית מי שכופר בה אחת דתו להמית, אם כך למה יהודים רבים חיו במשך מאות ואלפי שנים תחת שילטון מוסלמי, ואיפלו החזיקו חזק בתורתם ואמונתם, ולא נרצחו בגלל זה, לפחות לא באותה כמות שתחת שילטון נוצרי?

Bravo, Dr. Karadzic:
Viewing the Holocaust from Islamic point: One may learn what the Waffen SS divisions of Handjar, Kama & Skanderbeg did, for instance, or the history of Haj Amin al-Hussaini
Though there are not so many historical records, if there are, about Muslims murdering Jews in Sharia infected states, it doesn't mean Jews were not murdered there. Whenever a pogrom happened in a Christian state it was extraordinary. But there was a Moroccan expression: "Kill six Jews, but no more, for otherwise you would be court". which means that Jews were murdered in Sharia infected countries on a daily basis

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה