חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

הנחלת מורשת השואה - הנחשול

<< < (5/6) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: eran על פברואר 15, 2009, 02:50:26 ---נץ, תמונות מעניינות...  יש לי מספר הארות:
ג) לגבי המיסיון הנוצרי: נתונים מדברים על כך שרק בא"י בלבד יש למעלה מ-50 אלף מיסיונרים (יהודים למען יש"ו, יהדות משיחית), שזה יותר מאשר כל המיסיונרים שיש בכל רחבי אסיה ביחד!!!
הרה"ר יונה מצגר שליט"א אמר שלצערו הוא מקבל מפקיד במשרד הפנים מידי חודש בחודשו חוברות עם עשרות ומאות שמות של יהודים שהחליטו להתנצר, אני מדבר איתך על יהודים שחיים במנדית ישראל, בשנת 2009!!!
מה גם שאני ממליץ לך לקרוא את ספרו של הרב פרופ' אברהם קושלבסקי "מפגשים בין יהדות מדע וטכנולוגיה" עמ' 153-155 ששם הוא מדבר על הרנסנס של הכנסיה הקתולית, ובלשונו: "המאבק בכנסיה נגמר, התנועות הסוציאליסטיות לא מימשו את התיקוות שתלו בהן, המלפגות הקומוניסטיות הפכו לכוח מאיים ומשעבד יותר מן הכנסיה בשעתה, ובאופן פראדוקסאלי הכנסיה והדת הפכו לתקווה היחידה להחזרת החופש המדינות הגוש במזרחי". (המאמר נכתב קודם נפילת הקומוניזם ב-1991).
מה גם שהרב מרדכי דוד נויגרשל בהרצאתו "האפיפיור הבייתה" אומר כך: "הייתי ברצאות במונטריאול עם בחור מעניין בשם ד"ר דוד מנשה הוא עצמו למד 7 שנים באוניברסיטיה של האפיפיור בוותיקן אח"כ חזר בתשובה, והוא אמר שהוא למד 7 שנים באוניברסיטיה של האפיפיור בוותיקן ושם יש מטרה אחת - מיסיון!! זה המטרה שלהם. אז שאלו אותו האם ניסו להטביל אותך בכח? הוא אמר - אתם לא תופסים היום אין בכח. א"י מוצפת מיסיורנים וירושלים יותר מכל מקום אחר, כל האמצעים כשרים בעיניהם היום לקנות אחיזה בנשמות יהודיות".
ה) הבנתי, תודה אחי, כל הזמן לומדים משהו חדש...
נ.ב - אז אתה אומר שלמוסלמים ימ"ש יש בעצם "זכויות יוצרים" על אותם פטנטים של דיכוי, טוב לדעת... אבל יודע אני שגם הכנסיה הייתה די יצירתית, והעלתה רעיונות משלה, כפי שרואים כיום אחרי שהמוזיאונים של מרתפי האינקווזיציה נפתחו לציבור הרחב...
והוא רחום יכפר עוון...

--- סוף ציטוט ---
ג.) שוב, אתה צודק שקיים פעילות מסיונרית אבל הפעילות הזו נעשית בשם כתות ותתי זרמים בנצרות הפרוטסטנית בעיקר (ולא הקתולית שפעולת בעיקר באסיה, אפריקה ודרום אמריקה- למרות שבשני האחרונות האיסלם עושה יותר נפשות בעשור-שניים האחרונים).
הכנסיות המזרחיות לעומת זאת לא פעילות מיסיונרית בקרב יהודים בארץ, שוב נא לשים דגש על המקורות של הפעילות הזאת למען החידוד.
הרנסנס של הכנסיה הקתולית הוא במדינות עולם שלישי, שוב לא נוגע אלינו, וכשהאיסלם מאיים על הותיקן באופן ישיר (בדמות מסגד אדיר מימדים שמאפיל בגודלו וגובהו על הקאפלה הסיסטינית בקו אווירי ישיר רומא גופה והכל במימון סעודי, וכן בדמות הגדלה אינטנסיבית של כמות המוסלמים באירופה בכלל ובאיטליה בפרט, אני גם מזכיר לך שבמילאנו בחצר של קתדרלה אדירת מימדים, קיימו המוסלמים תפילה לכיוון מכה והשתלטו על האיזור ולא נתנו לקתולים להכנס, תוך השלטת פחד ואימה, זה מעשה סמלי שאומר הכל, זה היה לפני חודש)
אני מזכיר לך את האפיפיור הנוכחי (ראצינגר,בנדיקטוס ה-16) שבמיסה ציטט קיסר ביזאנטי מלפני 800 שנה שאמר על האיסלם שמשתמש בשיטות ברוטואליות וטרור כדי לצרף עוד מאמינים לדתם (דין מוחמד אל סייף) המוסלמים בתגובה שרפו כנסיות ומנזרים והרגו נזירות וכמרים ותקפו אחרים, יומיים אח"כ האפיפיור התנצל בחיל ורעדה, שוב, עוד מעשנה סמלי שמסמל מגמה, כשעומד אימאם באמצע לונדון ואומר: "דגל האיסלם יתנוסס מעל בית הפרלמנט הבריטי, דגל האיסלם יתנוסס מעל קריית הותיקן, דגל האיסלם יתנוסס מעל הבית הלבן"- אני מאמין לו.
אולי זה בגדר הנבואה: "ועלו מושיעים בהר ציון לשפוט את הר עשו"- רק הקב"ה יודע...
אני גם מזכיר לך שהיה זה התיאולוג הנוצרי אוגוסטינוס בן המאה ה-4 למיניינם, שאמר שעל העם היהודי להיות נרדף, נע ונד וללא מנוחה [כיוון שראו הנוצרים שהעם היהודי עדיין קיים בניגוד לתפיסת ההחלפה (VERUS ISRAEL)] ומעל הכל מושפל, אך זה לא התקרב להשפלה היהודית תחת האיסלם שכן על פיהם היהודים קוללו על ידי אללה בהיותם רוצחי הנביאים- עיסא ויזיד (יש"ו ויוחנן המטביל כמבשרים את בא מוחמד איבן עבדאללה איבן אל מוטאלב עבד אל האשם- אירוניה) ולכן הם נידונים להיות מושפלים עולמית והפכו לצאצאי הקופים והחזירים (דומה לאנטישמיות הזאולוגית של הנאצים, שוב, לא המצאה נוצרית)
עד אשר יגיע אחרית הימים (חדית' אל בוקארי 680): "באחרית הימים היהודי יברח מאת המוסלמי ויתחבא מאחורי העץ והאבן, או אז יפתחו פיהם ויאמרו- הו מוסלמי הו עבד אללה  הנה יהודי מאחורי בא והרגהו"
אני מזכיר לך את הקטע של האימאם במסגד בעיראק ב-2003 שמצטט בדיוק את זה בעוד שולף חרב מנדנה וזועק אחר כך:" אללה אכבר" "ג'יהאד פי סאביל אללה"- מופיע בסרט אובססיה מלחמתו של האיסלם במערב, אגב, אתה זה שהבאת קישור לסרט הזה ממש, להלן תיזכורת:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17488.0.html
בסופושל דבר אם הותיקן יפול (והוא יפול) אז כל מאמציהם היו לשווא.

ה.) נכון, הם גילו יצירתיות, אבל הקונספט של מוסד שרודף כאלו שהתאסלמו רק למראית עין, הוא אכן מוסלמי, והוא נעשה בחסות הח'ליף והמועתזילה (מועצת הדת של האיסלם בח'ליפות, מקביל לקונקלבה של החשמנים בותיקן מבחינת מעמד).

יחיאל:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 13, 2009, 02:26:23 ---ואיך אמרה נעמי שמר על המוסלמים: "אנחנו עוד נתגעגע לגז הסטרילי של הגרמנים, כי הערבי/מוסלמי אוהב את רצח היהודים שלו חם מדמם ומבעבע".

--- סוף ציטוט ---
אני חייב לשאול, באיזה הקשר נעמי שמר אמרה את זה?
כי אני ממש מופתע מהדיעות שלה...

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: יחיאל208 על פברואר 15, 2009, 16:28:10 ---אני חייב לשאול, באיזה הקשר נעמי שמר אמרה את זה?
כי אני ממש מופתע מהדיעות שלה...

--- סוף ציטוט ---
אין מה להיות מופתע מהדעות, נעמי שמר הייתה יחידה בדור, אישה מיוחדת ששחתה נגד הזרם, יהי זכרה ברוך.
מי שמכיר את שיריה והתבטאויותיה האחרות, לא מופתע מזה.

ולגבי ההקשר, נו, היא אמרה את זה בקשר לשמשון ויובב מפינוקיו, לא צריך הקשר, הציטטה מאוד ברורה וחד משמעית.

יחיאל:
אני לא מתחבר למוזיקה בסגנון של נעמי שמר ז"ל כנראה בגלל זה לא ידעתי על זה
ברור שאני מכיר את השירים שלה שכולם גדלו עליהם ומה ששומעים ברדיו אבל לא יותר מזה...

eran:
נץ,

דווקא בגלל שהדברים שאתה אומר נכונים הם, אני רוצה להפנות אותך למאמר הבא של משה פייגלין (!) "קהילה אמונית":
"בשונה מהשמאל - הציבור הלאומי, ובמיוחד הציבור הדתי לאומי, מסוגל לעכל את הנקודה הזו ולהתמודד עמה. אך דווקא אצל הציבור הזה – הולכת ומתפתחת במהירות אשליה באשר לסכנה דתית מסוכנת אף יותר מהאסלם. דווקא הציבור הלאומי והלאומי/דתי נותן לנצרות – להיכנס דרכו ולהשתלט אט אט על ההוויה הישראלית. הכיבוש הנוצרי מסוכן הרבה יותר מן הכיבוש המוסלמי משום שהוא אינו ישיר. הוא אינו אלים. הוא מחבק, הוא תומך, הוא מתחבר כנגד האויב המוסלמי, הוא תומך בארץ ישראל השלמה – הוא אפילו מכריז על קדושת החיבור של עם ישראל, עם ארץ ישראל ותורת ישראל, הוא רק שוכח להזכיר לנו מי הוא אותו עם ישראל ומה היא אותה תורת ישראל.

הציבור הלאומי אינו מודע לאיזה היקף ואיזה עומק חדרה ההשפעה הנוצרית בישראל. מול הסתרת כוונותיהם, והכסף הקל שהם משקיעים בכל מטרה הנראית כראויה מלכתחילה, הפיתוי להתחבר לנוצרים הללו הוא פיתוי גדול מאוד. גם לי לקח זמן להבין במה בדיוק מדובר ובינתיים הספקתי לקבל תרומות אחדות מגורמים נוצריים. הם נתנו להבין שהם בני נוח – כלומר גויים ללא דת. הם הבהירו כי הם אינם שייכים לשום כנסיה וכי הצלב מאוס עליהם, הם רק שכחו להסביר שעבורם אלוהים זה ישוע הנוצרי, ועם ישראל אלו המאמינים בו. ב"ה – מיד כשהבנתי את התמונה הכוללת, ניתקתי כל מגע עמם..."
הקישור של המאמר:
http://www.kehilaemunit.org/index.php?option=com_content&task=view&id=5128&Itemid=13

אני גם רוצה להפנות אותך לאתר אינטרנט שהוקם בעקבות ספר שלם שנכתב בנושא שנקרא: "על פתחה של רומי" (הרב נויגרשל שליט"א דווקא המליץ לי עליו), שדן מאוד בארוכות בכל נושא הנצרות ומקעקע את טענותיהם אחת לאחת. רכשתי את הספר אצל פנחס ראובן בבני-ברק ( כולם מכירים שם אותו) עלה לי כולה 18 ש"ח...
במיוחד אני יפנה אותך לקישורים לסרטונים בנושאים מגוונים הקשורים למשיחיים, אני ממליץ על "ערוץ 1: מבצע נרחב של הכת המשיחית בצפון הארץ":
http://www.xmessianic.co.il/?CategoryID=190
תראה את זה אחי נץ, זה כולה סירטון של 3 וחצי דקות, אני אומר לך זה ממש פותח עיינים!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה