שונות > מה שבראש

מי כאן דתי/שומר מצוות/מתחזק?..

<< < (8/18) > >>

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 14:02:36 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 18, 2007, 11:51:23 ---אני שומר על המצווה של להיות אדם טוב וזה מספיק לדעתי כדי להכנס לגן עדן אם יש בכלל קונצפט כזה

--- סוף ציטוט ---
בלי להיכנס לגן עדן איך אתה מכבד את הקדוש ברוך הוא שעושה לך כל יום ניסים פלאיים בזה שאתה לא עושה מה שהוא אומר ומצווה אותך?..

--- סוף ציטוט ---

אולי זה קדושה ברוכה היא? מאיפה לך? הדת לדעתי זה אוסף סיפורים מרתק עם מעט מאוד אחיזה במציאות

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 18, 2007, 14:32:18 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 18, 2007, 11:51:23 ---אני שומר על המצווה של להיות אדם טוב וזה מספיק לדעתי כדי להכנס לגן עדן אם יש בכלל קונצפט כזה

--- סוף ציטוט ---
בלי להיכנס לגן עדן איך אתה מכבד את הקדוש ברוך הוא שעושה לך כל יום ניסים פלאיים בזה שאתה לא עושה מה שהוא אומר ומצווה אותך?..

--- סוף ציטוט ---

אולי זה קדושה ברוכה היא? מאיפה לך? הדת לדעתי זה אוסף סיפורים מרתק עם מעט מאוד אחיזה במציאות

--- סוף ציטוט ---
"עם מעט מאוד אחיזה במציאות" זה לא היה חכם בכלל להגיד.

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 14:43:10 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

שמע מה אני יעשה יש דברים מצחיקים בתורה

אנחנו לא באנו מקופים? סבבה אבל נוצרנו מחול? באמת?? מלא נראה לך מגוחך קצת?
והעולם קיים כמה אלפי שנים?? אז הדינוזאורים שמצאו בכל העולם זה לא אמיתי? ומיליוני השנם שלקח לגראנד קניון להיווצר מנהר קטן זה גם לא אמיתי?
ובאמת נראה לך שאנשים חיו מאות שנים? או שמזוג אחד של גבר ואישה יצאו 6 מילארד איש? או שכל הקיום שלנו בעולם זה לשבת ולקרוא איזה ספר כל היום?

טוב זכותך, בעיניי מי שמרשה לעצמו לחשוב קצת זה תלוש מהמציאות

שמע אני אוהב את החגים והכל ואוהב להיות יהודי אבל לדעתי העם היהודי הוא עם של חכמים ששמר על מסורת יפה ופולקלור ולא יותר מזה
אם יש אלוהים הוא באמת מזניח אותנו כבר המון המון זמן ולא משנה מה יגידו רבנים אף אלוהים אמיתי לא היה מסכים לשואה מה אשמים מיליוני ילדים תמימים?

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 18, 2007, 14:59:33 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 18, 2007, 14:43:10 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

שמע מה אני יעשה יש דברים מצחיקים בתורה

אנחנו לא באנו מקופים? סבבה אבל נוצרנו מחול? באמת?? מלא נראה לך מגוחך קצת?
והעולם קיים כמה אלפי שנים?? אז הדינוזאורים שמצאו בכל העולם זה לא אמיתי? ומיליוני השנם שלקח לגראנד קניון להיווצר מנהר קטן זה גם לא אמיתי?
ובאמת נראה לך שאנשים חיו מאות שנים? או שמזוג אחד של גבר ואישה יצאו 6 מילארד איש? או שכל הקיום שלנו בעולם זה לשבת ולקרוא איזה ספר כל היום?

טוב זכותך, בעיניי מי שמרשה לעצמו לחשוב קצת זה תלוש מהמציאות

שמע אני אוהב את החגים והכל ואוהב להיות יהודי אבל לדעתי העם היהודי הוא עם של חכמים ששמר על מסורת יפה ופולקלור ולא יותר מזה
אם יש אלוהים הוא באמת מזניח אותנו כבר המון המון זמן ולא משנה מה יגידו רבנים אף אלוהים אמיתי לא היה מסכים לשואה מה אשמים מיליוני ילדים תמימים?

--- סוף ציטוט ---
דינוזאורים זה המצאה מוחלטת אף אחד לא ראה ולא שמע.
השנים בתנ"ך לא כמו שלנו שם חודש בעיינים שלו יכול להיחשב שנה.
ואל תשכח יד מי פה יד הקדוש ברוך הוא!

liorso:
דולפין כדאי לך לצפות בסירטון הבא עד הסוף (שם הוא קורא פסוקים ומוצא שכתוב "השואה" זה מדהים). דבר שני אם אתה מדבר על היגיון אף אדם יש לו טיפת היגיון לא יכול להאמין שבמקרה אחרי 2000 שנים העם הכי שנוא בכל ההיסטוריה חוזר ומתאחד ועוד איפה? במקום שכתוב בתורה, זה נשמע לך הגיוני? שעם כל כך קטן וכל כך שנוא אחרי אלפיים שנות גלות חוזר למקום שכתוב בתורה מאות פעמים?

וזה שבמלחמת המפרץ היו פה רק כחצי מליון יהודים שהרבה מהם גלותיים שרק באו לארץ מאירופה וישר רצו להלחם נגד מיליארדי ערבים מאורגנים ומאומנים היטב ומי מנצח?! היהודים?!?! ואז מה שהיה במלחמת ששת הימים? זה נשמע לך הגיוני? זה קורה לכל עם? אתה לא מרגיש שאיזו יד על טבעית נוגעת ושומרת עלינו? ה' הוא האלוהים!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה