שונות > מה שבראש
מי כאן דתי/שומר מצוות/מתחזק?..
נץ וגאה בזה:
ישיבה חרדית כבודה במקומה מונך, אך מכיוון שאני חובש כיפה סרוגה (אני דתי חזק, אבל ממש לא מגדיר את עצמי דתי-ממלכתי), אני למדתי ולומד במוסדות של חובשי כיפםה סרוגה.
אתה באמת רוצה לדעת איך אני מגדיר את עצמי?
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 15, 2007, 19:50:39 ---ישיבה חרדית כבודה במקומה מונך, אך מכיוון שאני חובש כיפה סרוגה (אני דתי חזק, אבל ממש לא מגדיר את עצמי דתי-ממלכתי), אני למדתי ולומד במוסדות של חובשי כיפםה סרוגה.
אתה באמת רוצה לדעת איך אני מגדיר את עצמי?
--- סוף ציטוט ---
מאוד אתה בין האנשים החכמים המעניינים פה בלי לדבר סתם..
דרך אגב אתה קיבלת חינוך דתי שהייתה קטן?.
נץ וגאה בזה:
לגבי שאלתך הראשונה: אני מגדיר את עצמי "דתי-ימני-מקארת'יסט-משכיל" (על פי הסדר הזה).
לגבי שאלתך השניה: אני דתי מלידה, והרוב המוחלט של משפחתי המורחבת דתיה, הורי דתיים, אחי ואחיותיי דתיים, וכן כל דודיי, משני הצדדים.
החינוך שאני קיבלתי הוא דתי-כיפה סרוגה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 15, 2007, 20:02:44 ---לגבי שאלתך הראשונה: אני מגדיר את עצמי "דתי-ימני-מקארת'יסט-משכיל" (על פי הסדר הזה).
לגבי שאלתך השניה: אני דתי מלידה, והרוב המוחלט של משפחתי המורחבת דתיה, הורי דתיים, אחי ואחיותיי דתיים, וכן כל דודיי, משני הצדדים.
החינוך שאני קיבלתי הוא דתי-כיפה סרוגה.
--- סוף ציטוט ---
טוב לדעת דרך אגב נץ במשפחה שלכם יש חרדים גם?..
נץ וגאה בזה:
א.) לגבי שאלתך, כן יש חרדים במשפחתי, בן דודי מצד אימי הוא חרדי (בנו של אח של אימי), וכן בת דודתי מצד אימי (בת של אחות של אימי).
וכן ישנם קרובים מצד משפחת סבתי ז"ל (אמא של אבי), שהם חרדים.
סבא שלי (אבא של אימי) הוא חב"דניק והיה מועמד (מתוך שלושה) להיות האדמו"ר השמיני של חב"ד.
ב.) לפלא הוא בעיניי שלא שאלת אותי מה זה "מקארת'יסט"?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה