כתב נושא: הפסקת אש??? הפסקת אש?? עם מחבלים??  (נקרא 3307 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Niv

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הפסקת אש??? הפסקת אש?? עם מחבלים??
« ב- : ינואר 18, 2009, 08:37:33 »
חחחחחחח הפסקת אש????? חחחחחחחחחחחח באו תיראו מה אומר לנו ה' יתברך בספר ישעיהו!! תפתחו תיראו
"שמעו דבר ה' אנשי לצון מושלי העם הזה אשר בירושלים כי כרתנו ברית את מוות ועם שאל עשינו חוזה שוט שוטף כי לבואנו כי שמנו כזב מחסינו ובשקר נסתרנו..."
תיראו מה אומר התרגום יונתן בן עוזיאל על הפסוקים אלה "אתם אומרים כרתנו ברית עם הרוצחים ואם מחבלים עשינו שלום מכת השונאים עוד תבוא עליכם כנחל שגובר...." שמעתםםםםםם מה זה?????????????? ותיראו מה המשך מה הוא כתוב שמה "אתם בוטחים בשקר ותוצאה החוזה שלכם אם המחבלים לא התקיים..." ככההההההה כותב התרגום יונתן בן עוזיאללל!!!! בספר ישעיהו פרק כ"ח פסוק טז...תפתחו תיראו!!!
תלכו תגידו את זה לכללל המפגרים בכנסת!!! חושבים "הפסקת אש... מדינה פלסטנית... נביא להם שטחים.. " חחחחחחחחחחחחחחח חח ה' יתברך אומר לנו "מכת השונאים תבוא עליכם כמו נחל שמתגבר..." חחחחחחח הפסקת אש חחחחחח עוד אם יבכו על זה....עוד נתגעגע לקטיושות אלה.. תראי כל הסכם והסכם כל הפסקת אש שעושים איתם... הם רק הולכים ומתגברים יותר ויותר ויותר... ה' יתברך מבטיח לנו "השלום אם מחבלים לא התקיים.." שילכו ינסעו למצריים יעשו 10000000000 חוזים 100000000 הפסקות אש!!! כלום לא יעזור!! המכות ואסונות ומלחמות ה' יתברך מבטיח לנו רק הלכו והתגברו!!!!

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : ינואר 18, 2009, 08:49:21 »
אכן, זוהי התאבדות לאומית. למעשה, היה צריך, כמובן, להמשיך במבצע הצבאי עד למיגורו המוחלט של החמאס, ועד אשר לא יהיה עוד חשק לפלסטינאים להסתכן ולשגר אף טיל לעבר ישראל. אבל ההם בכנסת מבצעים התאבדויות לאומיות על מנת להשאיר (ח"ו) את מצבם בסקרים כפי שהוא, בבחינת "אחרי-המבול".

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #2 ב- : ינואר 18, 2009, 09:17:07 »
הנני מאוד מאוכזב מכך שברגעים אלו אני עושה את דרכי חזרה לבסיס - מהשטח
כמו שאמר ח"כ אלדד, המבצע נהפך לעופרת חלולה.

מקווה לחזור בקרוב למבצע חדש, כדי שיהיה לכולנו שקט
בעז"ה בעזה בקרוב, ונשוב לכל יישוב.

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 18, 2009, 09:38:28 »
מדינת ישראל פשוט מדינה לא שפויה..מדינה עם שר ביטחון שפל ונבזה..ראש ממשלה רמאי גנב וזה עוד מחמאות בשבילו..
מתי יבינו שצריך להשמיד תערבים..?? הפסקת אש הזו הראתה לתושבי הצפון והדרום שבפעם הבאה שירו עליהם אין להם גב אין להם מדינה מאחוריהם..
אין לי מילים לגבי המדינה ההזויה שאנו חיים בה
מקווה שיום אחד יעלה אחד כמו כהנא זכרון צדיק וקדוש לברכה השם יקום דמו..או אחד עם דעה כמו ברוך מרזל שידע מה לעשות כבר..

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 18, 2009, 09:49:27 »
בס"ד
השלום יבוא רק אחרי גוג ומגוג וזה מה שמובטח מהקב"ה הרי אנחנו אומרים בתפילה "עושה שלום ..עלינו ועל כל עמו ישראל.."
הרב כהנא עליו שלום אמר שהוא לא רוצה שלום עם הערבים כי גם לא יבוא רק בגללם אבל לא אכפת לי שיהיה כביכול שלום רק אחרי שהם יעופו מכל א"י אז זה לא משנה אם יהיה שלום מדומה למרות שאין בו שום טעם ואנחנו לא צריכים אותו כי הוא אפילו לא מועיל אם המצב הרוחני שלנו היה יותר טוב הקב"ה היה מסכסך בין ארצות האוייב יותר.
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 18, 2009, 10:01:24 »
אח שלי תראה את הסרט המלחמה האחרונה תכתוב בגוגל זה אונליין..
תראה את הסרט אתה תבין שיש קדוש ברוך הוא למעלה..
הוא יתגלה לכל העולם ויראה את עצמו רק לאחר מלחמת גוג ומגוג..
ואתה לא יכול להעיף אותם מא"י..וגם שתהיה גוג ומגוג
הם יפעלו מבפנים פשוט ירצחו יהודים ברחובות ויפגעו כמה שיותר..מח  שמם וזכרם של כל הערבים

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 18, 2009, 10:06:04 »
אח שלי תראה את הסרט המלחמה האחרונה תכתוב בגוגל זה אונליין..
תראה את הסרט אתה תבין שיש קדוש ברוך הוא למעלה..
הוא יתגלה לכל העולם ויראה את עצמו רק לאחר מלחמת גוג ומגוג..
ואתה לא יכול להעיף אותם מא"י..וגם שתהיה גוג ומגוג
הם יפעלו מבפנים פשוט ירצחו יהודים ברחובות ויפגעו כמה שיותר..מח  שמם וזכרם של כל הערבים
בס"ד
בשביל זה אחי יש לנו תת-פורום מצויין על תורת ישראל והרעיון היהודי כדי ללמוד כמה שיותר תורה ולהעלות את המצב הרוחני של עם ישראל וכמובן שחוץ מהמצב הרוחני נקבל        שכר העצום שנקבל בגן עדן בע"ה ובימות המשיח ובעולם הבא !
וכל יהיו לנו יותר זכויות בשמיים ויהיו פחות אסונות.
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!