כתב נושא: מחירים גבוהים  (נקרא 5146 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מחירים גבוהים
« ב- : ינואר 08, 2009, 17:36:02 »
רציתי להתיעץ איתכם על זה שהיתי בשני מקומות להסרת שיער והמחירים שהם דורשים שם להלן זה
במקום שנקרא אלת החן" גב עליון+כתפיים 3800 ש"ח,חזה ובטן אותו דבר,חצי זרועות 1000 ש"ח וכתפיים לבד 2200 ש"ח בסה"כ הכל אחרי הנחה יוצא8,900
לעומת זאת בבי"ח אלישע חזה+בטן 3900 ש"ח אחרי הנחה!
וגב מלא+כתפים+עורף אחרי הנחה 3700 ש"ח בסה"כ זה יוצא אחרי הנחה 7600 ש'
רציתי לשאול מה עדיף לי והבעיה הכי גדולה שאני לא יכול להרשות לעצמי את הסכומים האלה כי אני מקבל כל חודש קצבה שהיא רק בסה"כ בסביבות אלפיים ש',
אני מאוד רוצה להסיר שיער אך הבעיה הכי גדולה שיש לי היא שאין לי את הסכומים האלה,וגם אם אני יעבוד אז אני לא יוכל להרשות לעצמי סכומים כאלה כי אני יכול לעבוד רק עד תקרת שכר מסוימת
[gif[/img]

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #1 ב- : ינואר 08, 2009, 17:42:03 »
עדיף תתרום את הכסף הזה לצדקה לנוער הגבהות
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #2 ב- : ינואר 08, 2009, 17:47:55 »
אתה חושב שעדיף שאני יעשה את זה מאשר להוריד את השיער?
[gif[/img]

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
מחירים גבוהים
« להגיב #3 ב- : ינואר 08, 2009, 23:33:41 »
למה אתה רוצה להסיר שיער
שיער זה גברי

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #4 ב- : ינואר 09, 2009, 00:01:57 »
יש לי הרבה מאוד שעיר בגב העליון,בכתפים ובחלק מהזרועות
[gif[/img]

מנותק בץ

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #5 ב- : ינואר 09, 2009, 00:24:23 »
אני חושב שזה לא מתאים לדיון בפורום הימין האמיתי.
« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2009, 00:26:00 על ידי בץ »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #6 ב- : ינואר 09, 2009, 11:27:32 »
^
אני מחזק.

אבל אם כבר שאלת, אז לך לפי האיכות ולא לפי המחיר.
אני הייתי ממליץ לך לא להוריד בכלל, שיער זה גברי כמו שנאמר ואני לא מבן למה
זה מפריע לך ומוריד לך כ"כ את הביטחון אבל שיהיה...

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #7 ב- : ינואר 09, 2009, 11:32:10 »
^
אני מחזק.

אבל אם כבר שאלת, אז לך לפי האיכות ולא לפי המחיר.
אני הייתי ממליץ לך לא להוריד בכלל, שיער זה גברי כמו שנאמר ואני לא מבן למה
זה מפריע לך ומוריד לך כ"כ את הביטחון אבל שיהיה...
בס"ד
לתת פורום זה קוראים מה שבראש ובדיוק זאת המטרה של התת פורום הזה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #8 ב- : ינואר 09, 2009, 12:02:24 »
בס"ד
לתת פורום זה קוראים מה שבראש ובדיוק זאת המטרה של התת פורום הזה.
מה אתה אומר...

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #9 ב- : ינואר 09, 2009, 12:04:32 »

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
מחירים גבוהים
« להגיב #10 ב- : ינואר 09, 2009, 12:50:02 »
אולי יהיה עדיף להעביר את הנושא ל"מה שבגב"...
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
מחירים גבוהים
« להגיב #11 ב- : ינואר 09, 2009, 12:59:54 »
אולי יהיה עדיף להעביר את הנושא ל"מה שבגב"...

אם כן, נפתח תת-פורום כזה...
סתם...

משה, עדיף לשאול כאלו שאלות בפורומים אחרים
כפי שאתה רואה
הרבה חברים לא אוהבים את השאלות מהסוג הזה כאן
ומעדיפים להתעסק יותר עם מה שבוער בשטח
ולא על הגוף שלך

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #12 ב- : ינואר 09, 2009, 13:48:20 »
מסכים עם אחים באמת...
דרך אגב arabhater אני יודע למה יש את הפורום 'מה שבראש', שמע אם משה רוצה שירשום מה שבא לו אני באמת לא מתרגש מדברים כאלה ואני בכיף מוכן לעזור לו אבל אני אומר לך תאמת אני מעיר לו על זה כי לדעתי הוא עושה מעצמו צחוק שהוא רושם דברים כאלה...
תחשוב שנייה על כל הפעמים שהוא פתח נושאים על הבעיות בחיים שלו, פעם אחת אחד המנהלים הותיקים בפורום ענה לו?
אם זה חיים, נץ, האלקשי, דווקא כך ואחרים...
אבל אני בטוח שאם משה היה שולח לאנשים הודעה בפרטי ומבקש את העזרה, הוא היה מקבל את העזרה הכי נאמנה שהוא היה מוצא מאשר שהוא שואל את זה באופן רשמי שכל אחד יכול לראות את זה, גם אנשים שהם סתם נכנסים לפורום ונקלו בהודעה של משה לוי, והם לא מכירים אותו ואת הסיפור שלו
ופתאום הוא מדבר על אוננות וסרטי פורנו וחשפניות ואנא ערף מה עוד...זה מביך! - את כולנו!
ואני יגיד לך תאמת אני אישית לא רוצה לענות על שאלות כאלה שהוא שואל כי תכלס אתה לא מכיר אותי ואנשים אחרים לא מכירים אותי ואם אני עונה לו על השאלות אנשים יכולים לחשוב שאני גם מתעסק עם כל הדברים האלה וגם אני הולך לחשפניות או מוריד שערות מהגוף וואללה לא רוצה שאנשים יקבלו רושם כזה עליי...
שמעו מעבר לזה שאנחנו פורום ששואף להפוך לתנועה אנחנו יהודים ואנחנו חברים וכולנו רוצים לעזור אחד לשני ומה שטוב זה שרובנו כרגע לא מכירים אחד את השני אז זה הופך אותנו לאובייקטיבים ואין לנו דיעות קדומות וכל אחד שהוא מציע משהו לחבר בפורום זה באמת נקי ובלי אינטרסים...
אבל רבאק אנשים תחשבו 100 פעם לפני שאתם לוחצים 'שליחה' שיש אנשים שלא מכירים את הדפקות שלכם בחיים ואי אפשר לזהות תמיד מתי מדברים בציניות או בחוש הומור, ותשקלו מילים...
« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2009, 13:49:59 על ידי יחיאל208 »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #13 ב- : ינואר 09, 2009, 14:25:46 »
מסכים עם אחים באמת...
דרך אגב arabhater אני יודע למה יש את הפורום 'מה שבראש', שמע אם משה רוצה שירשום מה שבא לו אני באמת לא מתרגש מדברים כאלה ואני בכיף מוכן לעזור לו אבל אני אומר לך תאמת אני מעיר לו על זה כי לדעתי הוא עושה מעצמו צחוק שהוא רושם דברים כאלה...
תחשוב שנייה על כל הפעמים שהוא פתח נושאים על הבעיות בחיים שלו, פעם אחת אחד המנהלים הותיקים בפורום ענה לו?
אם זה חיים, נץ, האלקשי, דווקא כך ואחרים...
אבל אני בטוח שאם משה היה שולח לאנשים הודעה בפרטי ומבקש את העזרה, הוא היה מקבל את העזרה הכי נאמנה שהוא היה מוצא מאשר שהוא שואל את זה באופן רשמי שכל אחד יכול לראות את זה, גם אנשים שהם סתם נכנסים לפורום ונקלו בהודעה של משה לוי, והם לא מכירים אותו ואת הסיפור שלו
ופתאום הוא מדבר על אוננות וסרטי פורנו וחשפניות ואנא ערף מה עוד...זה מביך! - את כולנו!
ואני יגיד לך תאמת אני אישית לא רוצה לענות על שאלות כאלה שהוא שואל כי תכלס אתה לא מכיר אותי ואנשים אחרים לא מכירים אותי ואם אני עונה לו על השאלות אנשים יכולים לחשוב שאני גם מתעסק עם כל הדברים האלה וגם אני הולך לחשפניות או מוריד שערות מהגוף וואללה לא רוצה שאנשים יקבלו רושם כזה עליי...
שמעו מעבר לזה שאנחנו פורום ששואף להפוך לתנועה אנחנו יהודים ואנחנו חברים וכולנו רוצים לעזור אחד לשני ומה שטוב זה שרובנו כרגע לא מכירים אחד את השני אז זה הופך אותנו לאובייקטיבים ואין לנו דיעות קדומות וכל אחד שהוא מציע משהו לחבר בפורום זה באמת נקי ובלי אינטרסים...
אבל רבאק אנשים תחשבו 100 פעם לפני שאתם לוחצים 'שליחה' שיש אנשים שלא מכירים את הדפקות שלכם בחיים ואי אפשר לזהות תמיד מתי מדברים בציניות או בחוש הומור, ותשקלו מילים...

צודק בהחלט אני מסכים איתך על כל מילה
[gif[/img]

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #14 ב- : ינואר 09, 2009, 15:31:07 »
אני פניתי לידיד הבקי (בין היתר) בדברים כמו שהרת שיער מהגב, והוא גם מנסה לברר. זה עלול לקחת זמן, אבל בעזרת השם, כשתגיע אלי תשובה מספקת, אכתוב אותה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #15 ב- : ינואר 09, 2009, 15:47:47 »
צודק בהחלט אני מסכים איתך על כל מילה
משה אני מקווה שאתה לא נפגעת ממה שאני רשמתי, אני באמת מעריך אותך בתור בן אדם וראית שאני בזמנו עזרתי לך ומצאתי לך את המספר של הרב סויסה ואמרת בעצמך שזה עזר לך, אם אתה צריך משהו אתה באמת יכול לשלוח לי בפרטי ולהתייעץ איתי אני בשימחה ינסה לעזור לך!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מחירים גבוהים
« להגיב #16 ב- : ינואר 10, 2009, 18:41:44 »
משה אני מקווה שאתה לא נפגעת ממה שאני רשמתי, אני באמת מעריך אותך בתור בן אדם וראית שאני בזמנו עזרתי לך ומצאתי לך את המספר של הרב סויסה ואמרת בעצמך שזה עזר לך, אם אתה צריך משהו אתה באמת יכול לשלוח לי בפרטי ולהתייעץ איתי אני בשימחה ינסה לעזור לך!
לא יודע אם להגדיר את מה שהיתי בזמנו אצל הרב סויסה זה הצלחה כי עובדה שמאז לא מצאתי את זיווגי ולא התחתנתי עד עכשיו לדעתי כדאי לי יותר ללכת לאבוחצירה בנהריה,ז"א אני מעריך מאוד את זה שנתת לי את המס' שלא תבין אותי לא נכון
[gif[/img]