מסכים עם אחים באמת...
דרך אגב arabhater אני יודע למה יש את הפורום 'מה שבראש', שמע אם משה רוצה שירשום מה שבא לו אני באמת לא מתרגש מדברים כאלה ואני בכיף מוכן לעזור לו אבל אני אומר לך תאמת אני מעיר לו על זה כי לדעתי הוא עושה מעצמו צחוק שהוא רושם דברים כאלה...
תחשוב שנייה על כל הפעמים שהוא פתח נושאים על הבעיות בחיים שלו, פעם אחת אחד המנהלים הותיקים בפורום ענה לו?
אם זה חיים, נץ, האלקשי, דווקא כך ואחרים...
אבל אני בטוח שאם משה היה שולח לאנשים הודעה בפרטי ומבקש את העזרה, הוא היה מקבל את העזרה הכי נאמנה שהוא היה מוצא מאשר שהוא שואל את זה באופן רשמי שכל אחד יכול לראות את זה, גם אנשים שהם סתם נכנסים לפורום ונקלו בהודעה של משה לוי, והם לא מכירים אותו ואת הסיפור שלו
ופתאום הוא מדבר על אוננות וסרטי פורנו וחשפניות ואנא ערף מה עוד...זה מביך! - את כולנו!
ואני יגיד לך תאמת אני אישית לא רוצה לענות על שאלות כאלה שהוא שואל כי תכלס אתה לא מכיר אותי ואנשים אחרים לא מכירים אותי ואם אני עונה לו על השאלות אנשים יכולים לחשוב שאני גם מתעסק עם כל הדברים האלה וגם אני הולך לחשפניות או מוריד שערות מהגוף וואללה לא רוצה שאנשים יקבלו רושם כזה עליי...
שמעו מעבר לזה שאנחנו פורום ששואף להפוך לתנועה אנחנו יהודים ואנחנו חברים וכולנו רוצים לעזור אחד לשני ומה שטוב זה שרובנו כרגע לא מכירים אחד את השני אז זה הופך אותנו לאובייקטיבים ואין לנו דיעות קדומות וכל אחד שהוא מציע משהו לחבר בפורום זה באמת נקי ובלי אינטרסים...
אבל רבאק אנשים תחשבו 100 פעם לפני שאתם לוחצים 'שליחה' שיש אנשים שלא מכירים את הדפקות שלכם בחיים ואי אפשר לזהות תמיד מתי מדברים בציניות או בחוש הומור, ותשקלו מילים...