כתב נושא: יוטיוב  (נקרא 2668 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ימני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יוטיוב
« ב- : דצמבר 25, 2008, 15:30:37 »
שלום לך חיים היקר,ולגולשים כאן.אני צופה ביוטיוב,ובאתר אמריקני,בהרבה סרטונים.ונחרדתי לגלות שיש שם הסתה טרוריסטית.זאת אומרת,שאירגוני טרור מצרפים את הסרטונים שלהם שבהם הם מראים איך הם הורגים
יהודים,אמריקנים,ועןד כול מיני דברים.כמובן שאת הסרטונים האלה אני מסמן,והייתי שמח אם הגולשים כאן היו מצטרפים אליי.ביוטיוב אפשר לסמן את הסרטונים,ולפעמים ההנהלה מורידה אותם.
אבל יש עוד אתר שנקרא LiveLeak.com וגם שם יש סרטוני טרור.גם שם צריך לסמן את הסרטונים האלה כמסוכנים.

ועכשיו אליך חיים:חיים אולי אתה וחבריך באמריקה תתבעו את יוטיוב,ואת האתר LiveLeak.com שיורידו את הסרטונים של אירגוני הטרור.אני בטוח חיים שהרבה אנשים באמריקה יתמכו בך,ובתנועה שלך,אם תתבע את האתרים האלה.יש שם סרטונים של חיזבללה,חמאס,אל-קעידה,וכו'.

ואם אתה יכול להוציא סרטון באנגלית,ובעברית,שבו תמליץ לגולשים איך להוריד את הסרטונים האלה-תבורך!

מנותק ימני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
דוגמא לסרטונים כאלה
« להגיב #1 ב- : דצמבר 25, 2008, 15:33:07 »

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
יוטיוב
« להגיב #2 ב- : דצמבר 25, 2008, 18:00:06 »
שלום לך חיים היקר,ולגולשים כאן.אני צופה ביוטיוב,ובאתר אמריקני,בהרבה סרטונים.ונחרדתי לגלות שיש שם הסתה טרוריסטית.זאת אומרת,שאירגוני טרור מצרפים את הסרטונים שלהם שבהם הם מראים איך הם הורגים
יהודים,אמריקנים,ועןד כול מיני דברים.כמובן שאת הסרטונים האלה אני מסמן,והייתי שמח אם הגולשים כאן היו מצטרפים אליי.ביוטיוב אפשר לסמן את הסרטונים,ולפעמים ההנהלה מורידה אותם.
אבל יש עוד אתר שנקרא LiveLeak.com וגם שם יש סרטוני טרור.גם שם צריך לסמן את הסרטונים האלה כמסוכנים.

ועכשיו אליך חיים:חיים אולי אתה וחבריך באמריקה תתבעו את יוטיוב,ואת האתר LiveLeak.com שיורידו את הסרטונים של אירגוני הטרור.אני בטוח חיים שהרבה אנשים באמריקה יתמכו בך,ובתנועה שלך,אם תתבע את האתרים האלה.יש שם סרטונים של חיזבללה,חמאס,אל-קעידה,וכו'.

ואם אתה יכול להוציא סרטון באנגלית,ובעברית,שבו תמליץ לגולשים איך להוריד את הסרטונים האלה-תבורך!
יש לי תוכנה פשוטה להקלטת סרטים מהרשת, כולל המרתם להמון סוגים ואיכויות.
מי שרוצה אשלח לו בפרטיות.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יוטיוב
« להגיב #3 ב- : דצמבר 25, 2008, 18:16:22 »
מכל מקום, ברצוני לשלוח "מתנת פרידה"-בנוסח נעלי העיתונאי העיראקי-לנשיא "שפתיים" (כך הוא כונה בצעירותו, ברור מדוע) בוש. לכן אשמח אם כמה שיותר אנשים יצפו בקליפ שהכנתי ביוטיוב, וששמו הוא: Dracula's rule over Walachia 0001
אני מקווה שתיהנו, ואודה לכם אם תכתבו לי מהי התרשמותכם.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
יוטיוב
« להגיב #4 ב- : דצמבר 25, 2008, 19:09:29 »
מכל מקום, ברצוני לשלוח "מתנת פרידה"-בנוסח נעלי העיתונאי העיראקי-לנשיא "שפתיים" (כך הוא כונה בצעירותו, ברור מדוע) בוש. לכן אשמח אם כמה שיותר אנשים יצפו בקליפ שהכנתי ביוטיוב, וששמו הוא: Dracula's rule over Walachia 0001
אני מקווה שתיהנו, ואודה לכם אם תכתבו לי מהי התרשמותכם.
זו תגובתי ביוטיוב
ציטוט
היי Bravo, Dr. Karadzic
הסרטון קופצני בתמונות
ואינו מושך מדי כדי שימשיכו לצפות בו בהנאה.

את הרעיון הבנתי רק לקראת האמצע.
לסיכום, הרבה השקעה מעט הנאה.
מודה על האמת

אשמח [וזה יעזור לכולנו] אם תסביר במילים, יותר על הסרט 8).

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יוטיוב
« להגיב #5 ב- : דצמבר 26, 2008, 15:05:42 »
הקליפ הוא חלק מסרט שאני עובד עליו. תחילת הסרט אמור להיות הקליפ ששמו כיום הוא Another Tricoclip. זאת אומרת שהשבוע נמחקו לי הקליפים, שלחתי אותם מחדש, אבל בשמות הקיימים בקבצים ששם שמרתי אותם. בקיצור, שני הקליפים מתארים את סיפור שלטונו של דרקולה בוולאכיה, תוך כדי הכנסת אגדות (כגון האגדה שהוא "היה רגיש לאור יום"). ג'ינגיס חאן אכן היה מאבות אבותיו של דרקולה, ובוש הוא מצאצאיו (אם כי-בשונה מהם ובדומה לאחיו ההומו של דרקולה, ולמרות הרעש שהוא מקים כאילו הוא "לוחם בטרור האיסלמי"-בוש הוא בעל ברית נאמן לפשיזם ולפונדמנטליזם האיסלמי, ודי בהזכרת העובדה כי בפרישטינה, בירת "קוסובו העצמאית", ישנו רחוב שכעת נקרא על שם בוש). ישנו קליפ שלישי, ששמו כעת הוא: GCW-clip, כלומר Golden Cups and Work. קליפ זה דומה לחלק השני שבקליפ Dracula's rule over Walachia 0001. וישנו קליפ נוסף-bp-23h-שבו מנגן בן דודי בגיטרה ואני מזמזם את מנגינת ההמנון הסרבי.
לעניין הטכניקה: הוצע לי בעבר לשים דגש על אנימציה בנוסח הקומיקס, וכך השתדלתי לעשות.
השם "דרקולה" הוא שיבוש של השם הרשמי שבו קרא הנסיך וולאד השלישי לעצמו. היסטוריונים קוראים לו "וולאד צפש", כלומר וולאד המשפד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יוטיוב
« להגיב #6 ב- : דצמבר 28, 2008, 00:31:32 »
בס''ד

יוטוב הוא אתר של שונאי ישראל שמתירים את המוסלמים הנאצים להעלות סרטוני טרור והסתה. אפילו סנטורים כאן בארה''ב התלוננו על זאת.

אולם לדעתי, יש לנו בעיות הרבה יותר רציניות מסרטוני טרור ביוטוב. אנו חייבים לגשת ליהודים שגולשים ליוטוב. כי הבעיה שלנו היא העם שלנו. אילו היהודים היו מתנהגים כמו שצריך, היינו יכולים לטפל בכל אוייבינו כי הקב''ה היה נותן לנו את הניצחון. כל עוד שהיהודים לא מתנהגים כראוי, הישוע שלנו לא יבוא משום מקום אחר.

בשבוע האחרון, קיבלנו הרבה יותר פירסום ביוטוב תודות לאוייבינו מבית שמתקראים "שלום עכשיו" יש''ו שר''י. הם מפרסמים אותנו כי הם גם מקבלים הרבה פירסום דרך הסרטונים שלהם נגדנו. הסרטונים האלה מגלים להרבה יהודים שיש תנועה ימנים אמיתית וזה חשוב מאוד.

לכן, הייתי מתרכז על תגובות לסרטונים האלה כי כל תגובה מגבירה את מיקום הסרטונים במנועי החיפוש של יוטוב.

« עריכה אחרונה: דצמבר 28, 2008, 00:34:27 על ידי חיים בן_פסח »