חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

קצינים פרוסים?

<< < (2/2)

eran:
דברים כל כך נכונים, וכל כך אמיתים...
את הדברים שנץ אומר אפשר למצוא בהרחבה הרצאה של הרב מרדכי דוד נויגרשל שליט"א: "יום השואה והגבורה". פשוט מצחיק (או שבא לבכות, אתם תשפטו) איך שהכניסו לעם ישראל שצה"ל עם כמה נפוליונצ'יקים חושב שהוא היה יכול להביס את גרמניה הנצאית שארמיות כמו צרפת ורוסיה נפלו שדוד תחת רגליהם.
ניצול שואה סיפר שבזמן "משפט אייכמן" הוא עלה במדרגות לצאת מהאולם והא ראה שם חייל שיושב ואומר לחברתו אילו אני הייתי שם הייתי הורג בהם, איזה ביזוי של קדושי השואה, מיליונים של יהודים שבתוכם היו לוחמים מעוטרים בכל עיטורי המלחמה והאותות ודרגות מכל צבאות אירופה הלכו למשרפות (ה' ירחם), אבל אותו חיילצ'יק עם אקדח העוזי היה מצליח יותר מהם...

והוא רחום יכפר עוון....

zelhar:
אם הייתה מדינת ישראל בזמן השואה היא הייתה משמשת מקום מקלט לפליטים מאירופה. ברור שלא הייה בכוחה לעמוד מול הצבא הנאצי אבל זה לא העניין.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: zelhar על דצמבר 15, 2008, 12:27:44 ---אם הייתה מדינת ישראל בזמן השואה היא הייתה משמשת מקום מקלט לפליטים מאירופה. ברור שלא הייה בכוחה לעמוד מול הצבא הנאצי אבל זה לא העניין.

--- סוף ציטוט ---
אולי כמה עשרות אלפים היו ניצולים גג מאה-200 אלף, השאר פשוט לא היו מצליחים לצאת.
והראיה לדבר היא עצם העובדה שהיו מדינות שנתנו אופציית הכנסה של פליטים יהודים כגון ונצואלה שהתירה כניסה של 100 אלף יהודים והגיעו אליה בקושי 3000.

zelhar:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 18, 2008, 21:20:25 ---אולי כמה עשרות אלפים היו ניצולים גג מאה-200 אלף, השאר פשוט לא היו מצליחים לצאת.
והראיה לדבר היא עצם העובדה שהיו מדינות שנתנו אופציית הכנסה של פליטים יהודים כגון ונצואלה שהתירה כניסה של 100 אלף יהודים והגיעו אליה בקושי 3000.

--- סוף ציטוט ---
להציע ליהודים את האפשרות לחיות במולדת שלהם ולהציל בפועל מאות אלפים שהיו עשויים לבחור בה, זה לא דבר מבוטל.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: zelhar על דצמבר 18, 2008, 23:55:07 ---להציע ליהודים את האפשרות לחיות במולדת שלהם ולהציל בפועל מאות אלפים שהיו עשויים לבחור בה, זה לא דבר מבוטל.

--- סוף ציטוט ---
יותר מדי התנגדו לציונות, מסאטמער ועד הבונד ומה שביניהם, אינני יודע אפילו כמה מתוך אותם 200 אלף וגם זה בהערכה גסה כלפי מעלה היו מגיעים לארץ.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה