שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
התצוגה מול סכנין!
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: אלי מזרחי על דצמבר 07, 2008, 14:52:23 ---תשמע אח שלי דבר ראשון אני רוצה להבין למה אתה קורה לאוהדי בהמות בשמן שהם מחללים שבת?
1. ב- 4 שנים האחרונות בית"ר לא שיחקה בשבת! אלה ביום ראשון או שני ועם היא שחקה בשבת זה היה ב 7וחצי זה כבר מוצ"ש!!!
2. יש משפט מהתנך שלא אני ולא אתה המצנו כמו: "איש איש באומנתו אחיה" וגם עם אוהדי בית"ר מחללים את השבת הם עושים את המצווה
שלהם בכך שהם נגד הערבים!!! לא כמו שאר הליגה
זהו אני סימתי שבוע טוב ומברוך...
--- סוף ציטוט ---
לא הבנת אותי נכון אחי אני מתכוון שזה שכשהם מחללים אז הם כמו איזה עדר אבל כשהם נגד ערבים אז הם מתנהגים כמו גיבורים אמיתיים ועושים מצווה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!! O0 O0 O0
צהוב בדם:
'' צדיק צדיק באמונתו יחייה'' ככה הולך המשפט
וביתר שיחקה ליפניי שלוש שנים בגביע הטוטו יום שבת בצהריים נגד הכח שהם ניצחו 1-0 כניראה זה בגלל שזה היה בשבת אבל מאז לא היה משחקים בשבת
אביה:
חמוד
אבל אין על התצוגה של כהנא בסכנין
גור-אריה:
--- ציטוט של: אלי מזרחי על דצמבר 07, 2008, 14:52:23 ---תשמע אח שלי דבר ראשון אני רוצה להבין למה אתה קורה לאוהדי בהמות בשמן שהם מחללים שבת?
1. ב- 4 שנים האחרונות בית"ר לא שיחקה בשבת! אלה ביום ראשון או שני ועם היא שחקה בשבת זה היה ב 7וחצי זה כבר מוצ"ש!!!
2. יש משפט מהתנך שלא אני ולא אתה המצנו כמו: "איש איש באומנתו אחיה" וגם עם אוהדי בית"ר מחללים את השבת הם עושים את המצווה
--- סוף ציטוט ---
אין פסוק כזה בתנ"ך!!
יחיאל:
--- סוף ציטוט ---
התכוונת למשפט "צדיק באמונתו יחיה"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה