כתב נושא: דיווח בלבנון: קולות ירי נשמעו סמוך לגבול  (נקרא 9016 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
בלבנון מדווחים הערב כי מסוקים של צה"ל מרחפים בגובה בינוני מעל העיירות חולא, מייס אל-ג'בל ובלידא שבדרום לבנון. לפי הדיווחים, הפעילות האווירית מלווה בירי של פצצות תאורה ושל ירי מנשק קל מכיוון אזור הגבול בין ישראל ולבנון.  
NRG מעריב.

אז מה אתם חושבים, זאת תחילתה של עוד מלחמה?
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/540/902.html

אם תיהיה מלחמה זאת הזדמנות נהדרת להשמיד אותם סופית ולספח את שטח לבנון. כמובן שאין סיכוי שזה יקרה עם ההנהגה הנוכחית.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
דיווח בלבנון: קולות ירי נשמעו סמוך לגבול
« להגיב #1 ב- : פברואר 07, 2007, 22:13:27 »
בס"ד
יש פעילות בגבול של צה"ל...
נקווה שזה יגרור למלחמה ואז השמדת של לבנון ואז זה יגרור מלחמה עם סוריה ואיראן וכך גם להם פעם אחד ולתמיד לגמור אותם יש הזדמנות!
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #2 ב- : פברואר 07, 2007, 22:17:36 »
המקורות הצבאיים של תיקדבקה: צבא לבנון בלילה: אם הדחפורים של צה``ל יפעלו, גם בשטח ישראל, צבא לבנון יפתח באש. אלוף פיקוד צפון גדי איזזנקוט: אם חיילי צה``ל ייפגעו, צה``ל ישיב אש לעבר מטרות לבנוניות. קודם לכן דיווחנו: כוח צה``ל המורכב מטנקים, נושאי גייסות משוריינים ודחפורים התרכז לפנות ערב ליד אביבים במטרה לחצות את `הקו הכחול`, גבול ישראל לבנון, כדי לחפש זירות מטענים ובאם יימצאו לתקוף ולהרוס עמדות שחיזבאללה הקים באחרונה מול הגבול באזור עיטרון וראס אר-מרון. לקראת השעה 19:00 חצה הכוח את גדר המערכת והוא נמצא בשטח שבין הגדר ל`קו הכחול`. המדובר בעמדות מהם יצאו אנשי חיזבאללה להניח את זרית המטענים על גדר המערכת מול אביבים ביום ב` 5.2. החיזבאללה העוקב אחר כל תנועה צבאית או אזרחית ישראלית לאורך הגבול הכריז על מצב כוננות בין כוחותיו בדרום לבנון, ופתח את מחסני הנשק שלו. לאזור הגיעו כוחות לבנוניים וכוחות יוניפי``ל. חיזבאללה החל משדר הודעות צבאיות על המצב בטלוויזיית אל מנאר.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #3 ב- : פברואר 07, 2007, 22:19:49 »
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : פברואר 07, 2007, 22:25:15 »
אני מוכן לספוג קטיושות במשך שנים, העיקר שישמידו אותם סופית ולא יהיה קיים דבר כזה לבנון וחיזבאללה! ואני אומר את זה בתור אחד שספג לא מעט קטיושות (200+ קטיושות ביום) במלחמה האחרונה וזה היה סיוט.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #5 ב- : פברואר 07, 2007, 22:28:24 »
אני מוכן לספוג קטיושות במשך שנים, העיקר שישמידו אותם סופית ולא יהיה קיים דבר כזה לבנון וחיזבאללה! ואני אומר את זה בתור אחד שספג לא מעט קטיושות (200+ קטיושות ביום) במלחמה האחרונה וזה היה סיוט.
בס"ד
אהרון יש לך טעות מרה מאוד!!!
אנחנו לא כלבים של אף אחד שנחטוף קטיושות ונשתוק במשך שנים צריך לתת מכת מחץ ללבנון סוריה איראן וכל מדינות ערב ולצאת למלחמה כוללת של השמדת הישמעאלים רק ככה נצא מהצרה הזאת!
בלי לוותר בלי להיכנע יש לנו ברוך ה' הרבה אמצעים להשמיד אותם.
יגאל=גואל

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : פברואר 07, 2007, 22:37:09 »
בס"ד
אנחנו לא כלבים של אף אחד שנחטוף קטיושות ונשתוק במשך שנים צריך לתת מכת מחץ ללבנון סוריה איראן וכל מדינות ערב ולצאת למלחמה כוללת של השמדת הישמעאלים רק ככה נצא מהצרה הזאת!
אני לא טועה בכלום.
לא כל כך פשוט לעצור את הקטיושות כמו שאתה חושב. הם רצים כמו קופים בין השיחים וחופרים מעורות כמו ג'וקים ומשגרים את הקטיושות ממקומות נידחים וזה מסובך להשמיד את כולם במכת מחץ אחת, זה בלתי אפשרי, זאת פעולה שתיקח זמן, כי צריך לעשות שם ניקיון יסודי. בטוח שאי אפשר להפסיק את ירי הקטיושות במכה אחת. אתה טועה.
ואני חושב שלא הבנת אותי נכון, מי אמר שאני חושב שצריך שנשתוק בזמן שאנחנו חוטפים קטיושות? התכוונתי בזמן מלחמה שאנחנו מפציצים אותם והם משגרים לפה קטיושות.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #7 ב- : פברואר 07, 2007, 22:40:00 »
בס"ד
אני לא טועה בכלום.
לא כל כך פשוט לעצור את הקטיושות כמו שאתה חושב. הם רצים כמו קופים בין השיחים וחופרים מעורות כמו ג'וקים ומשגרים את הקטיושות ממקומות נידחים וזה מסובך להשמיד את כולם במכת מחץ אחת, זה בלתי אפשרי, זאת פעולה שתיקח זמן, כי צריך לעשות שם ניקיון יסודי. בטוח שאי אפשר להפסיק את ירי הקטיושות במכה אחת. אתה טועה.
ואני חושב שלא הבנת אותי נכון, מי אמר שאני חושב שצריך שנשתוק בזמן שאנחנו חוטפים קטיושות? התכוונתי בזמן מלחמה שאנחנו מפציצים אותם והם משגרים לפה קטיושות.
בינינו מה ייצא מזה?..
אז אתה מפציץ שם והם פה...
צריך מכת מחץ סופית שהם וכל מדינות ערב יקבלו רק ככה זה יפסיק עכשיו חיזבאללה בהרבה יותר חזק מלפני המלחמה והכול בגלל טיפשות אם היינו מוחצים אותם כבר בהתחלה זה לא היה קורה.
אנחנו המדינה הקטנה שרמסה מדינות ערב במלחמות לא יכולים על כמה מחבלים זה כבר מראה משהו...
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • מה קורט קוביין עושה פה?!
« להגיב #8 ב- : פברואר 07, 2007, 22:46:05 »
לק"י..
וואווו.. אנשים נסחפתםם.. שכחתם איזה מנהיגים יש לנו!?.. נראה לכם שצה"ל יתחיל עכשיו מלחמה ועוד מול כולם?!.. הלכתם רחוק.. הם מקסימום ייכנסו ללבנון ויחזרו חזרה עם טונות של הרוגים.. ולמה!? כי יש חרא מנהיגים!!.. העיקר שהבנים שלהם משתמטים..
צר לי להחזיר אתכם למציאות.. אנחנו לא הולכים להשמיד אפחד בזמן הקרוב..  בטח לא אם זה תלוי בכל ההנהגה הטיפשית שלנו..  :-\ :-\

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : פברואר 07, 2007, 22:48:09 »
לק"י..
וואווו.. אנשים נסחפתםם.. שכחתם איזה מנהיגים יש לנו!?.. נראה לכם שצה"ל יתחיל עכשיו מלחמה ועוד מול כולם?!.. הלכתם רחוק.. הם מקסימום ייכנסו ללבנון ויחזרו חזרה עם טונות של הרוגים.. ולמה!? כי יש חרא מנהיגים!!.. העיקר שהבנים שלהם משתמטים..
צר לי להחזיר אתכם למציאות.. אנחנו לא הולכים להשמיד אפחד בזמן הקרוב..  בטח לא אם זה תלוי בכל ההנהגה הטיפשית שלנו..  :-\ :-\
לפעמים אנחנו אוהבים לדמיין מה היה קורה אם הכהניסטים היו בשלטון  :D כי זה מעלה את מצב הרוח.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #10 ב- : פברואר 07, 2007, 22:52:11 »
לק"י..
לצערנו הרב מאוד...
מתי הם יבינו לעזאזל שצריך להשמיד אותם כניראה שיהיה מאוחר...
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : פברואר 07, 2007, 23:00:11 »
לק"י..
לדמיין זה נחמד.. חח אוקיי זה מעלה את המצב רוח.. אבל בואו נהיה ריאליים שניה.. מה אנחנו יכולים לעשות מהמעמד שלנו היום?!.. מישהו רואה שלטון כהניסטי באופק!?.. אני לא כלכך רואה את זה.. אוקיי מקווים למדינת הלכה.. מישו עושה משו בפועל כדי שזה יקרה?!.. (אני מכלילה גם את עצמי..) רוב הציבור הדתי הם ממלכתים.. וכמו שמישו אמר כאן לא מזמן.. גם אם תהיה אפשרות לשלטון כהניסטי יהיו לו יותר מדי מתנגדים..  :-\ :-\

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #12 ב- : פברואר 07, 2007, 23:04:01 »
לק"י..
לדמיין זה נחמד.. חח אוקיי זה מעלה את המצב רוח.. אבל בואו נהיה ריאליים שניה.. מה אנחנו יכולים לעשות מהמעמד שלנו היום?!.. מישהו רואה שלטון כהניסטי באופק!?.. אני לא כלכך רואה את זה.. אוקיי מקווים למדינת הלכה.. מישו עושה משו בפועל כדי שזה יקרה?!.. (אני מכלילה גם את עצמי..) רוב הציבור הדתי הם ממלכתים.. וכמו שמישו אמר כאן לא מזמן.. גם אם תהיה אפשרות לשלטון כהניסטי יהיו לו יותר מדי מתנגדים..  :-\ :-\
בלי לבלבל ולקשקש אם חיים היה פה הוא היה רומס מפלגות הוא היה בתוך נכנס לכנסת אני אומר לכם...
לחיים שלנו יש את זה אני לא יודע איך להסביר זה משהו באישיות שלו שמושך משהו נדיר אין לכל אחד...
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : פברואר 07, 2007, 23:11:45 »
לק"י..
אוקיי.. מה לעשות!?.. חיים לאא פה..!! למה הוא לא פה זה עניין שלו.. ואני לא הולכת להיכנס לזה בכלל..
למען האמת.. עד שלא נקום ונעשה משו.. אבל משו באמת גדול.. (רעיונות יתקבלו בברכה..) אפחד לא ישים עלינו בכלל.. כולם חושבים שאנחנו סתם אוטופיסטים מטורפים.. צריך לעשות משו שיזעזע את המדינה!!.. ויש אנשים גדולים באמת עם רצון ומוטיבציה ענקית!!.. ויש לנו כלכך הרבה כוח!!.. אז למה לעזאזל אנחנו לא עושים כלום!?.. אוקיי אני יודעת שזה לא פשוט.. אבל מתי היה לנו קל אי פעם!?..  ???

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #14 ב- : פברואר 07, 2007, 23:14:53 »
לק"י..
אוקיי.. מה לעשות!?.. חיים לאא פה..!! למה הוא לא פה זה עניין שלו.. ואני לא הולכת להיכנס לזה בכלל..
למען האמת.. עד שלא נקום ונעשה משו.. אבל משו באמת גדול.. (רעיונות יתקבלו בברכה..) אפחד לא ישים עלינו בכלל.. כולם חושבים שאנחנו סתם אוטופיסטים מטורפים.. צריך לעשות משו שיזעזע את המדינה!!.. ויש אנשים גדולים באמת עם רצון ומוטיבציה ענקית!!.. ויש לנו כלכך הרבה כוח!!.. אז למה לעזאזל אנחנו לא עושים כלום!?.. אוקיי אני יודעת שזה לא פשוט.. אבל מתי היה לנו קל אי פעם!?..  ???
צריך מנהיג איכותי כמו בתקופת הרב מאיר דוד כנהא זצ"ל הי"ד גדול דורנו!
אחרת זה לא שווה כלום והיום כבר אין אנשים כמוהו לצערנו...
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : פברואר 07, 2007, 23:19:22 »
לק"י..
אז מה שאתה אומר בעצם זה "אנשים אין את הרב כהנא.. אין לנו מנהיג.. לא עושים כלום!?.." אני ממש לא חושבת שזה מה שהרב כהנא מצפה מאיתנו.. ממש לא.. אי אפשר לשבת ולחכות למשיח..!! צריך לקום ולעשות ולנסות.. ולתת מעצמך.. מנהיג כבר יהיה.. יקום מישהו.. יש המון אנשים צדיקים עם כח רצון ענק.. וזה לא חוכמה לשבת לחכות להם.. ולהתעצבן על כל מה שקורה.. ולהתנגד לשלטון רק במחשבות ולא במעשים.. זה ממש ממש ממש לא חוכמה..  :-\

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #16 ב- : פברואר 07, 2007, 23:22:09 »
לק"י..
אז מה שאתה אומר בעצם זה "אנשים אין את הרב כהנא.. אין לנו מנהיג.. לא עושים כלום!?.." אני ממש לא חושבת שזה מה שהרב כהנא מצפה מאיתנו.. ממש לא.. אי אפשר לשבת ולחכות למשיח..!! צריך לקום ולעשות ולנסות.. ולתת מעצמך.. מנהיג כבר יהיה.. יקום מישהו.. יש המון אנשים צדיקים עם כח רצון ענק.. וזה לא חוכמה לשבת לחכות להם.. ולהתעצבן על כל מה שקורה.. ולהתנגד לשלטון רק במחשבות ולא במעשים.. זה ממש ממש ממש לא חוכמה..  :-\
אני מאחל לכולם שיעשו מה שאני עשה כל יום ביומו אני מסכן את עצמי ואת העתיד שלי למען הרבה דברים שאף אחד פה לא היה עושה למענם הרבה.
וזה לא מה שאני אומר מה שאני זה שעכשיו כרגע אין מנהיג אמיתי ואין לעם מנהיג מחפשים אותו אולי הוא יבוא ואם לא ייקום אחד כזה שזה דיי נדיר אבל בכל זאת המצב יהיה עוד יותר קשה.
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : פברואר 07, 2007, 23:25:03 »
לק"י..
לא אמרתי שאתה באופן אישי לא עושה כלום..
זה פשוט לא עוזר יותר מדי שרק קבוצה קטנה פועלת אוקיי!?  :-\

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #18 ב- : פברואר 07, 2007, 23:25:57 »
לק"י..
לא אמרתי שאתה באופן אישי לא עושה כלום..
זה פשוט לא עוזר יותר מדי שרק קבוצה קטנה פועלת אוקיי!?  :-\
בגלל זה צריך להרחיב את מעגל התומכים והפעילים...
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : פברואר 07, 2007, 23:31:34 »
לק"י..
אוקיי.. לא חסר אנשים.. אבל איך בידיוק עושים את זה??

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #20 ב- : פברואר 07, 2007, 23:32:29 »
לק"י..
אוקיי.. לא חסר אנשים.. אבל איך בידיוק עושים את זה??
חסר חסר הרבה אנשים צריך אחרי שיש לנו הרבה תומכים ותמיכה כספית צריך להתחיל בתעמולה טובה שכולם ידעו שאנחנו קיימים ומי אנחנו וככה העסק מתגלגל...
יגאל=גואל

מנותק אלמוג

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : פברואר 07, 2007, 23:36:54 »
לק"י..
אוקיי.. אז למה אין מטה בכל עיר!?.. בידיוק כמו שהיה בזמן הגירוש.. תאמין לי שאצלנו בעיר היה אחלה מטה.. לא היה אחד בעיר שלא ידע מה הולך בגוש..!!  :-\

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #22 ב- : פברואר 07, 2007, 23:37:47 »
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

חילופי אש בין צבא לבנון לצה"ל

ב rotter
מדווחים על פצועים חיילים לבנונים
« עריכה אחרונה: פברואר 07, 2007, 23:43:39 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

בייקר

• אורח
« להגיב #23 ב- : פברואר 07, 2007, 23:59:39 »
במה אתה מסכן את עצמך ואת העתיד שלך כהנא צדק?

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #24 ב- : פברואר 08, 2007, 12:32:13 »
במה אתה מסכן את עצמך ואת העתיד שלך כהנא צדק?
אני לא יכול לפרט ממש אבל בוא נגיד נגיד ככה שאם הייתי נתפס על מה שהייתי עושה תיק פלילי היה נפתח נגדי אם לא כמה.
יגאל=גואל