שונות > פורום משוב
הצעה לשיפוּר האמוטיקונים בַּפורום...
בייקר:
מגיע לך צל"ש גם בשן וגם גלעד.גם בי עלבו על תרומתי לפורום.יש אנשים שמחפשים רק לריב או לבקר!הם משועממים ונכנסים לכאן לחפש אקשן ואז הם נטפלים למי שמשקיע.
הם פשוט אינם יודעים להנות.הכל מפריע להם.אם אתה אומר להם מילה הם נפגעים אבל זה לא מפריע להם לפגוע בכוונה במישהו אחר.
הם אינם משתתפים קבוע בפורום אלא רשומים כצופים ואז בהזדמנות המתאימה הם נכנסים מעליבים מישהו ויוצאים.מין תאונת פגע וברח.
אני מאד אוהב את האמוטיקונים.
אגב גם עז איננו אלוקים וכשהוא איננו אנו יכולים להכניס לכאן שיפורים קלים.
נשמח מאד כשישוב אבל החיים נמשכים וכרגע יש לו מחליפים זמניים.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 24, 2007, 22:37:50 ---מגיע לך צל"ש גם בשן וגם גלעד.גם בי עלבו על תרומתי לפורום.יש אנשים שמחפשים רק לריב או לבקר!הם משועממים ונכנסים לכאן לחפש אקשן ואז הם נטפלים למי שמשקיע.
הם פשוט אינם יודעים להנות.הכל מפריע להם.אם אתה אומר להם מילה הם נפגעים אבל זה לא מפריע להם לפגוע בכוונה במישהו אחר.
הם אינם משתתפים קבוע בפורום אלא רשומים כצופים ואז בהזדמנות המתאימה הם נכנסים מעליבים מישהו ויוצאים.מין תאונת פגע וברח.
אני מאד אוהב את האמוטיקונים.
אגב גם עז איננו אלוקים וכשהוא איננו אנו יכולים להכניס לכאן שיפורים קלים.
נשמח מאד כשישוב אבל החיים נמשכים וכרגע יש לו מחליפים זמניים.
--- סוף ציטוט ---
בייקר תפסיק עם העניין שעז לא פה אז אפשר לעשות "מה שרוצים", אז עז לא פה לא צריכים להוריד את הרמה הגבוה בה הפורום נמצא להפך.
בייקר:
יש קהל יעד שרוצה תוכן אחר ולא רק פוליטיקה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 24, 2007, 22:44:19 ---יש קהל יעד שרוצה תוכן אחר ולא רק פוליטיקה.
--- סוף ציטוט ---
יש גם גבול ל"תוכן האחר".
אנשים שוחכים למה אנחנו פה, וזה לא שאני "כבד" או משהו כזה אתה רואה שאני תמיד מפרסם ופעיל וצוחק בפורום מה שבראש אבל יש גבול לכל דבר אנחנו שוחכים למה אנחנו פה.
בייקר:
הפורום שייך לגולשים שלו והם לוקחים אותו לכיוון שלהם.
חיים אמר לי שהוא מוכן לכל מה שהוא לפי עקרונות התנועה.
זה לא שמישהו הביא לכאן פורנו אלא ניסינו לגוון.עובדה שמספר הגולשים עולה בהתמדה.
אם נדבר אך ורק על פוליטיקה יהיו כאן שנים וחצי גולשים כי לפעמים לאנשים נמאס לדבר רק על פוליטיקה.
אגב כל אחד כאן למטרה אחרת.זה לא שגייסת מישהו או שמשלמים כאן כסף על פעילות.
אנשים נמצאים היכן שטוב להם ונעים להם.
אני לא מתפרנס מהפורום ולא עובד בשכר אצל מישהו.
תחשוב אנו מפיצים את הפורום וגולשים באים.
זאת לא אומרת שאם נכנס לכאן גולש אז הוא יקבל הוראות או פקודות ממישהו או יפעל בהתאם לכללים נוקשים.
המנהל בכל פורום מתחשב בגולשים או שמגיע למצב של רוני.
אם לוחצים על גולשים הם עוזבים.אפילו המנהלים כאן חוץ ממך לא עמדו בלחץ כי לאנשים יש חיים מחוץ לפורום.
המצב הוא כזה או שיש אנשים כמו חיים בן פסח,נועם פדרמן שזה מה שהם עושים בחיים וזאת מטרת חייהם,היעוד שלהם.
ויש מצב אחר של גולש שעובד או לומד בעל משפחה או סתם גולש שמחפש הנאה וריגושים.
גם צורת הניהול משתנה:מעורבות האלקשי בפורום מועטה וכתיבתו מועטה ועז היה דומיננטי אבל לא ניהל כדיקטטור והיה קשוב לרצונם של הגולשים.
אנשים הם שונים,הגיל שונה והרצונות שלהם שונים.
יש מי שהפורום הכי חשוב לו ויש מי שנכנס פעם ביום כי משעמם לו בחיים.
עובדה שלא כולם משתתפים בהפצה או בכתיבת הפורום.
כל אחד עושה מה שמתאים וטוב לו.
כשניסו לשלוט בי ובגולשים אחרים בפורום אחר שם המנהל היה פריק של שליטה פשוט עזבנו והוא נשאר לגמרי לבד והתחנן שנשוב אליו ואחר כך נכנס לכאן לקלל אותנו ואתה יודע למי הכוונה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה