שונות > פורום משוב
הצעה לשיפוּר האמוטיקונים בַּפורום...
DolphinBoy:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 22, 2007, 21:01:16 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 22, 2007, 20:58:22 ---יש פה כמה סמיילים שממש מורידים את הרמה של הפורום ועושים אותו פחות מקצועי ויותר כמו הפורום השני שמדברים עליו כאן
מצד אחד יש סמיילים דבילים של ילדים קטנים כמו מדוזה וסמיילים עם פרצופים ענקים לאללה שלא קשורים בכלל לשאר הסמיילים וגם הם לא שקופים בכלל יש להם ריבוע לבן מכוער שזה ממש חובבני ולא יפה בכלל. :(
--- סוף ציטוט ---
כמו?..
--- סוף ציטוט ---
תראו איזה תת רמה
:smil02: <- מה אנחנו בני 4???
:smil025: <- WTF?
:smil03: זה כבר ממש מגוחך
:smil038: לא שקוף!! איכסה
היו פה עוד כמה שאני לא מוצא כרגע שהיו פרצופים מאוד ענקים ולא קשורים לגודל של האחרים וגם עם רקע לבן לא שקוף שזה לא נראה כנו סמיילים אבל כמו תמונה
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 22, 2007, 21:06:44 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 22, 2007, 20:58:22 ---יש פה כמה סמיילים שממש מורידים את הרמה של הפורום ועושים אותו פחות מקצועי ויותר כמו הפורום השני שמדברים עליו כאן
מצד אחד יש סמיילים דבילים של ילדים קטנים כמו מדוזה וסמיילים עם פרצופים ענקים לאללה שלא קשורים בכלל לשאר הסמיילים וגם הם לא שקופים בכלל יש להם ריבוע לבן מכוער שזה ממש חובבני ולא יפה בכלל. :(
--- סוף ציטוט ---
כמו?..
--- סוף ציטוט ---
תראו איזה תת רמה
היו פה עוד כמה שאני לא מוצא כרגע שהיו פרצופים מאוד ענקים ולא קשורים לגודל של האחרים וגם עם רקע לבן לא שקוף שזה לא נראה כנו סמיילים אבל כמו תמונה
--- סוף ציטוט ---
אלה באמת לא הכי מתאימים אתה צודק.
יש פה עוד כמה שלא מתאימים אני ינסה לעשות משהו בנידון.
אלירן:
מה אתם עושים צחוק? מה אתם מיתעסקים בשטויות האלה..
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: underground על פברואר 22, 2007, 21:13:29 ---מה אתם עושים צחוק? מה אתם מיתעסקים בשטויות האלה..
--- סוף ציטוט ---
השאלה היא הפוכה למה שמו את השטויות הללו.
liorso:
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 22, 2007, 21:06:44 ---
--- סוף ציטוט ---
כמו?..
--- סוף ציטוט ---
תראו איזה תת רמה
--- סוף ציטוט ---
בקטנה... מה זה חשוב?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה