שמתי לב שחסר משהוא בפורום מאז שנכנסתי אליו ידעתי מזה עוד אז אבל לא היה לי כח לכתוב בכל מקרה..
לדעתי יש לנו יותר מדיי פורומים של פוליטיקה,ואחד של ספורט,ועוד אחד של דיבורים, כאשר בפורום אחר יש הרבה יותר מפורום אחד שהוא כללי , גם כשה הצתרפתי לפורום הזה עדיין במקביל הייתי בפורום אחר שהייתי בו לפני זה כי פשוט חסר פו פורומים שתכלס נכיר אחד את השני אני לא מדבר על לחסוף פרטים לא הייתי רוצה שתהיה פשיטה של השב"כ כאן. פשוט החלטתי לוותר על הפורום ההו מסיבות שלא משנות כרגע ולהתרכז בפורום הזה וטלביזיה או טמבלביזיה איך שאתם מעדיפים וכמובן ספורט..טוב היום פחות ספורט ויותר לימודים כי אין ממש זמן.
בכל מקרה שמתי לב שחסר תתיי פורומים שיש בפורומים אחרים והם דיי הכרחיים..
לדוגמא:
פורום תמיכת אורחים:
פורום שבו כל אחד יכול לעשות משתמש זמני ולכתוב רק בו לבעיות הרשמה וכדומה..
בפורום מה בראש:
צריך לעשות הפרדה בין סתם דיבורים שזה מטרת הפורום מה בראש לדיונים שזה יהיה עוד תת פורום שבו יהיה דיונים רציניים על כל מניי נושאים.
פורום גרפיקה וחתימות:
כדיי להגדיל את הקהילה שלנו וכהילת מעצביי החתימות שלנו והגרפיקה בכללית שלנו שיעזרו לפרסם את הפורום וליפות אותו בכללית נצתרך פורום כזה..
אין לנו פורום מוזיקה:
יש לנו פורום תרבות עברית אבל שם יש רק שירים עבריים בלדות וכו..
אנו צריכים פורום מוזיקה שיהיה מחולק לשירים עבריים ולועזיים מינימום,אני בטוח שלא כולם שומעים אך ורק שירים עבריים.
פורום טמבלביזיה וקולנוע:
אם אתם רוצים אפשר לוותר על הטמבלביזיה אבל לא מומלץ אם אתם רוצים עוד משתמשים..
כל הסרטים החדשים בקולנוע והתוכניות טלביזיה החדשות דיונים על הפרקים האחרונים וכו..
ספורט:
לא נראה לי שכדאי להתרכז רק בביתר אפילו שאני בעצמי אוהד צריך פורום כללי לנושא הספורט וכדורסל כדורגל וכל הענפים שיהיו אתרקטביים..
מחשבים ואינטרנט:
אני לא יודע אם יש לנו כאלה שמבינים בזה יותר מדיי אבל כבר יבואו כאלה וגם אם לא אני בטוח שיש כאלה שמבינים יותר מהאחר וזה כבר יכול לעזור. כפי שכבר הבנתם פורום זה יעסוק בתמיכה בתקלות למינהם באינטרנט וכל מה שקשור לזה.
משחקים:
איך אפשר בלי זה השתגעתם?!?!

אתם מנסים למשוך את הקהל הצעיר ואין לכן פורום משחקים משחקייי מחשב רשת דפדפן כל מה שקשור זמ ממש חובה!!!
אם היו שגיעות אל תעשימו אותי אני דיסלקט אני חושב שזו הדרך היחידה להחיות את הפורום הזה ובהחלט הדרך היחידה למשוך קהל צעיר, אני צריך לדעת אני קהל צעיר.
כמו כן יהיה צריך למנות מנהלים לכל קטגוריה אנשים שישקיעו בתתי פורומים ומבינים בהם ..
התפקידים שלהם יהיו השגחה שיהיה סדר מינימלי..
פתיחת נושאים חדשים כדיי לעודד תגובות באותו תת פורום...
ופעילות בו בכללי..
אני שם קרדיט לאתר: ANIME-IL.COM
שמנו נלקחו תתי הפורומים האלה אם קצט תוספות משלי אפילו שזה לא ממש נחשב להעתקה כי יש את הנושאים האלה בכל פורום חוץ מאצלנו.. אבל בכל מקרה כדיי לא להסתבך..
הסיבה היחידה שאני רואה לא לשים את התתי פורום האלה זה מכמה סיבות..
א.אתם רוצים להישאר בקטן מה שממש לא מטרת הפורום שלנו אם אנו רוצים להיות תנועה המונית אנחנו לא יכולים לעשות זאת עם פורום סוג ב.
סיבה ב: המנעות מניהול מרובה, תשמעו כשה נהיה תנועה המונית וזה הדרך היחידה להפוך לאחת כזאת יהיה מאוד קשה להשתלט על הפורום ללא מנהליי קטגוריה מרובים ולא יהיה אפשר להשתרט עליו ככה.
סיבה ג: הפורום רוצה לדבוק בהעברת האידיאולוגיה בלבד ותתיי פורומים מסוג זה יפריעו למתרה זו.
אוליי,אבל בתור משתמש אני יודע.. אי אפשר לתפקד בלי מקומות עניין מסוג זה כי האמת היא שזה פשוט מתחיל לשעמם.. וזו גם הסיבה לתופעת היובש שמתחוללת בפורום בזמן האחרון...למה לעשות זאת -כי אין ברירה!
עד כאן STAMI קרדיט לי ולפורום על כל הנאום את זה לא לקחתי מפורום אחר..
טוב זה נראאה לי הכל תביעו את דעתכם..

עוד משהוא ששכחתי:
פורום מנהלים:
בכל קהילה טובה צריך פורום מנהלים פורום סגור בסיסמא שרק למנהלים הנבחרים יש אתם תחליטו איזה סוגיי מנהלים זה אומר ושם המנהלים ידונו בכל הקשור לפיתוח הפורום קבלת החלטות לדוגמא: האם להעיף משתמש מסויים או לא ומה חומרת העונש..מה שנקרא "כנסת הימין האמיתי".