כתב נושא: דרך להביא יותר אנשים לפורום..  (נקרא 7706 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני....
דרך להביא יותר אנשים לפורום..
« ב- : מאי 27, 2008, 18:08:48 »
שמתי לב שחסר משהוא בפורום מאז שנכנסתי אליו ידעתי מזה עוד אז אבל לא היה לי כח לכתוב בכל מקרה..
לדעתי יש לנו יותר מדיי פורומים של פוליטיקה,ואחד של ספורט,ועוד אחד של דיבורים, כאשר בפורום אחר יש הרבה יותר  מפורום אחד שהוא כללי , גם כשה הצתרפתי לפורום הזה עדיין במקביל הייתי בפורום אחר שהייתי בו לפני זה כי פשוט חסר פו פורומים שתכלס נכיר אחד את השני אני לא מדבר על לחסוף פרטים לא הייתי רוצה שתהיה פשיטה של השב"כ כאן. פשוט החלטתי לוותר על הפורום ההו מסיבות שלא משנות כרגע ולהתרכז בפורום הזה וטלביזיה או טמבלביזיה איך שאתם מעדיפים וכמובן ספורט..טוב היום פחות ספורט ויותר לימודים כי אין ממש זמן.
בכל מקרה שמתי לב שחסר תתיי פורומים שיש בפורומים אחרים והם דיי הכרחיים..
לדוגמא:
פורום תמיכת אורחים:
פורום שבו כל אחד יכול לעשות משתמש זמני ולכתוב רק בו לבעיות הרשמה וכדומה..

בפורום מה בראש:
צריך לעשות הפרדה בין סתם דיבורים שזה מטרת הפורום מה בראש לדיונים שזה יהיה עוד תת פורום שבו יהיה דיונים רציניים על כל מניי נושאים.

פורום גרפיקה וחתימות:
כדיי להגדיל את הקהילה שלנו וכהילת מעצביי החתימות שלנו והגרפיקה בכללית שלנו שיעזרו לפרסם את הפורום וליפות אותו בכללית נצתרך פורום כזה..

אין לנו פורום מוזיקה:
יש לנו פורום תרבות עברית אבל שם יש רק שירים עבריים בלדות וכו..
אנו צריכים פורום מוזיקה שיהיה מחולק לשירים עבריים ולועזיים מינימום,אני בטוח שלא כולם שומעים אך ורק שירים עבריים.

פורום טמבלביזיה וקולנוע:
אם אתם רוצים אפשר לוותר על הטמבלביזיה אבל לא מומלץ אם אתם רוצים עוד משתמשים..
כל הסרטים החדשים בקולנוע והתוכניות טלביזיה החדשות דיונים על הפרקים האחרונים וכו..

ספורט:
לא נראה לי שכדאי להתרכז רק בביתר אפילו שאני בעצמי אוהד צריך פורום כללי לנושא הספורט וכדורסל כדורגל וכל הענפים שיהיו אתרקטביים..

מחשבים ואינטרנט:
אני לא יודע אם יש לנו כאלה שמבינים בזה יותר מדיי אבל כבר יבואו כאלה וגם אם לא אני בטוח שיש כאלה שמבינים יותר מהאחר וזה כבר יכול לעזור. כפי שכבר הבנתם פורום זה יעסוק בתמיכה בתקלות למינהם באינטרנט וכל מה שקשור לזה.

משחקים:
איך אפשר בלי זה השתגעתם?!?! :idiot2: אתם מנסים למשוך את הקהל הצעיר ואין לכן פורום משחקים משחקייי מחשב רשת  דפדפן כל מה שקשור זמ ממש חובה!!!

אם היו שגיעות אל תעשימו אותי אני דיסלקט אני חושב שזו הדרך היחידה להחיות את הפורום הזה ובהחלט הדרך היחידה למשוך קהל צעיר, אני צריך לדעת אני קהל צעיר.

כמו כן יהיה צריך למנות מנהלים לכל קטגוריה אנשים שישקיעו בתתי פורומים ומבינים בהם ..
התפקידים שלהם יהיו השגחה שיהיה סדר מינימלי..
פתיחת נושאים חדשים כדיי לעודד תגובות באותו תת פורום...
ופעילות בו בכללי..

אני שם קרדיט לאתר: ANIME-IL.COM
שמנו נלקחו תתי הפורומים האלה אם קצט תוספות משלי אפילו שזה לא ממש נחשב להעתקה כי יש את הנושאים האלה בכל פורום חוץ מאצלנו.. אבל בכל מקרה כדיי לא להסתבך..

הסיבה היחידה שאני רואה לא לשים את התתי פורום האלה זה מכמה סיבות..
א.אתם רוצים להישאר בקטן מה שממש לא מטרת הפורום שלנו אם אנו רוצים להיות תנועה המונית אנחנו לא יכולים לעשות זאת עם פורום סוג ב.

סיבה ב: המנעות מניהול מרובה, תשמעו כשה נהיה תנועה המונית וזה הדרך היחידה להפוך לאחת כזאת יהיה מאוד קשה להשתלט על הפורום ללא מנהליי קטגוריה מרובים ולא יהיה אפשר להשתרט עליו ככה.

סיבה ג: הפורום רוצה לדבוק בהעברת האידיאולוגיה בלבד ותתיי פורומים מסוג זה יפריעו למתרה זו.
אוליי,אבל בתור משתמש אני יודע.. אי אפשר לתפקד בלי מקומות עניין מסוג זה כי האמת היא שזה פשוט מתחיל לשעמם.. וזו גם הסיבה לתופעת היובש שמתחוללת בפורום בזמן האחרון...למה לעשות זאת -כי אין ברירה!

עד כאן STAMI קרדיט לי ולפורום על כל הנאום את זה לא לקחתי מפורום אחר..

טוב זה נראאה לי הכל תביעו את דעתכם.. :sign001:

עוד משהוא ששכחתי:
פורום מנהלים:
בכל קהילה טובה צריך פורום מנהלים פורום סגור בסיסמא שרק למנהלים הנבחרים יש אתם תחליטו איזה סוגיי מנהלים זה אומר ושם המנהלים ידונו בכל הקשור לפיתוח הפורום קבלת החלטות לדוגמא: האם להעיף משתמש מסויים או לא ומה חומרת העונש..מה שנקרא "כנסת הימין האמיתי".
« עריכה אחרונה: מאי 27, 2008, 18:40:42 על ידי stami »
-------------------------------------------
אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני, תִּדְבַּק לשוני לְחִכִּי אם לא אֶזְכְּרֵכִי, אם לא אַעֲלֶה את ירושלים על ראש שמחתי

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #1 ב- : מאי 27, 2008, 18:19:42 »
יפה, רעיון לא רע, אני לא מנהל אבל אני תומך..  O0 :) O0

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #2 ב- : מאי 27, 2008, 19:00:06 »
יש הרבה דברים נכונים במה שאמרתה  :V: :V: :V:
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 27, 2008, 19:04:06 »
יש הרבה דברים נכונים במה שאמרתה  :V: :V: :V:

צריך לחכות לתשובה מהמנהלים כדיי לדעת מה עושים..
אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני, תִּדְבַּק לשוני לְחִכִּי אם לא אֶזְכְּרֵכִי, אם לא אַעֲלֶה את ירושלים על ראש שמחתי

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : מאי 27, 2008, 20:14:26 »
1. בקשר לפורום תמיכה - יש כבר את פורום משוב לעיניינים האלה.

2. העיניין הוא שהפורום נועד למטרה מסויימת - להפיץ את הרעיון הכהניסטי ולהגדיל את התנועה שלנו (למשוך ימניים).
מי שמתעניין רק במשחקי מחשב, קולנוע או מוזיקה ולא אכפת לו מהמצב של המדינה ועם ישראל, אז אין לו מה לחפש פה.
לדעתי פורום מה שבראש יכול לכלול גם עיניי קולנוע, טלויזיה, משחקים ומוזיקה. אין צורך לפתוח פורומים מיוחדים לזה. כי הפורום שלנו נועד למטרה מסויימת, אנחנו לא כמו כל שאר הפורום הגדולים שאין להם שום מטרה. לא צריך להפוך את הפורום הזה לעוד סתם קהילה זולה עם כל מיני שטויות.
בנאדם רציני שיכנס לפורום ויראה פתאום "פורום משחקים" הוא יברח מפה. יחשוב שזאת קהילה של ילדים בני 10.

3. כבר יש פורום מנהלים.

זאת דעתי. אולי לא כל המנהלים מסכימים איתי.

יישר כח על ההצעות והכל.  O0

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 27, 2008, 20:38:21 »
1. בקשר לפורום תמיכה - יש כבר את פורום משוב לעיניינים האלה.

2. העיניין הוא שהפורום נועד למטרה מסויימת - להפיץ את הרעיון הכהניסטי ולהגדיל את התנועה שלנו (למשוך ימניים).
מי שמתעניין רק במשחקי מחשב, קולנוע או מוזיקה ולא אכפת לו מהמצב של המדינה ועם ישראל, אז אין לו מה לחפש פה.
לדעתי פורום מה שבראש יכול לכלול גם עיניי קולנוע, טלויזיה, משחקים ומוזיקה. אין צורך לפתוח פורומים מיוחדים לזה. כי הפורום שלנו נועד למטרה מסויימת, אנחנו לא כמו כל שאר הפורום הגדולים שאין להם שום מטרה. לא צריך להפוך את הפורום הזה לעוד סתם קהילה זולה עם כל מיני שטויות.
בנאדם רציני שיכנס לפורום ויראה פתאום "פורום משחקים" הוא יברח מפה. יחשוב שזאת קהילה של ילדים בני 10.

3. כבר יש פורום מנהלים.

זאת דעתי. אולי לא כל המנהלים מסכימים איתי.

יישר כח על ההצעות והכל.  O0

כמו שיש תתי נושאים "חדשות ודיונים" , "שונות" וכו.. לדעתי צריך להיות "תחומיי עניין"(ושם יהיו את כל הנושאים האלה) לדעתי זה לא פחות חשוב כדיי לתת לפורום הזה יותר אווירה..תחליטו ביינכם המנהלים..
« עריכה אחרונה: מאי 27, 2008, 20:39:33 על ידי stami »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 27, 2008, 22:35:10 »
יכול ליהיות נחמד והכל אבל זה יאבד המון מהמטרה האמיתית של הפורום ...
אני בעד בקשר לזה שלא צריך רק פורום על ביתר ירושלים אלא פורום לכל הכהניסטים
שמתעניינים בספורט אם זה מחיפה, פ"ת, אשקלון, קריית שמונה , ת"א .....
בקשר למשחקים זה יכול ליהיות נחמד אבל כתת פורום ב"מה שבראש"
זאת דעתי בכל אופן...נראה מה המנהלים יחליטו.

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 28, 2008, 07:37:19 »
יכול ליהיות נחמד והכל אבל זה יאבד המון מהמטרה האמיתית של הפורום ...
אני בעד בקשר לזה שלא צריך רק פורום על ביתר ירושלים אלא פורום לכל הכהניסטים
שמתעניינים בספורט אם זה מחיפה, פ"ת, אשקלון, קריית שמונה , ת"א .....
בקשר למשחקים זה יכול ליהיות נחמד אבל כתת פורום ב"מה שבראש"
זאת דעתי בכל אופן...נראה מה המנהלים יחליטו.
הייתי מסכים שזה יהיה ב תת פורום "מה בראש" ,אומנם זה ימשוך פחות אנשים לדעתי, אבל עם כבר אז שלפחות יעשו את זה כנושא בפני עצמו ב"מה בראש" ולא סתם כותרת נעוצה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #8 ב- : מאי 28, 2008, 16:07:28 »
שמתי לב שחסר משהוא בפורום מאז שנכנסתי אליו ידעתי מזה עוד אז אבל לא היה לי כח לכתוב בכל מקרה..
לדעתי יש לנו יותר מדיי פורומים של פוליטיקה,ואחד של ספורט,ועוד אחד של דיבורים, כאשר בפורום אחר יש הרבה יותר  מפורום אחד שהוא כללי , גם כשה הצתרפתי לפורום הזה עדיין במקביל הייתי בפורום אחר שהייתי בו לפני זה כי פשוט חסר פו פורומים שתכלס נכיר אחד את השני אני לא מדבר על לחסוף פרטים לא הייתי רוצה שתהיה פשיטה של השב"כ כאן. פשוט החלטתי לוותר על הפורום ההו מסיבות שלא משנות כרגע ולהתרכז בפורום הזה וטלביזיה או טמבלביזיה איך שאתם מעדיפים וכמובן ספורט..טוב היום פחות ספורט ויותר לימודים כי אין ממש זמן.
בכל מקרה שמתי לב שחסר תתיי פורומים שיש בפורומים אחרים והם דיי הכרחיים..
לדוגמא:
פורום תמיכת אורחים:
פורום שבו כל אחד יכול לעשות משתמש זמני ולכתוב רק בו לבעיות הרשמה וכדומה..

בפורום מה בראש:
צריך לעשות הפרדה בין סתם דיבורים שזה מטרת הפורום מה בראש לדיונים שזה יהיה עוד תת פורום שבו יהיה דיונים רציניים על כל מניי נושאים.

פורום גרפיקה וחתימות:
כדיי להגדיל את הקהילה שלנו וכהילת מעצביי החתימות שלנו והגרפיקה בכללית שלנו שיעזרו לפרסם את הפורום וליפות אותו בכללית נצתרך פורום כזה..

אין לנו פורום מוזיקה:
יש לנו פורום תרבות עברית אבל שם יש רק שירים עבריים בלדות וכו..
אנו צריכים פורום מוזיקה שיהיה מחולק לשירים עבריים ולועזיים מינימום,אני בטוח שלא כולם שומעים אך ורק שירים עבריים.

פורום טמבלביזיה וקולנוע:
אם אתם רוצים אפשר לוותר על הטמבלביזיה אבל לא מומלץ אם אתם רוצים עוד משתמשים..
כל הסרטים החדשים בקולנוע והתוכניות טלביזיה החדשות דיונים על הפרקים האחרונים וכו..

ספורט:
לא נראה לי שכדאי להתרכז רק בביתר אפילו שאני בעצמי אוהד צריך פורום כללי לנושא הספורט וכדורסל כדורגל וכל הענפים שיהיו אתרקטביים..

מחשבים ואינטרנט:
אני לא יודע אם יש לנו כאלה שמבינים בזה יותר מדיי אבל כבר יבואו כאלה וגם אם לא אני בטוח שיש כאלה שמבינים יותר מהאחר וזה כבר יכול לעזור. כפי שכבר הבנתם פורום זה יעסוק בתמיכה בתקלות למינהם באינטרנט וכל מה שקשור לזה.

משחקים:
איך אפשר בלי זה השתגעתם?!?! :idiot2: אתם מנסים למשוך את הקהל הצעיר ואין לכן פורום משחקים משחקייי מחשב רשת  דפדפן כל מה שקשור זמ ממש חובה!!!

אם היו שגיעות אל תעשימו אותי אני דיסלקט אני חושב שזו הדרך היחידה להחיות את הפורום הזה ובהחלט הדרך היחידה למשוך קהל צעיר, אני צריך לדעת אני קהל צעיר.

כמו כן יהיה צריך למנות מנהלים לכל קטגוריה אנשים שישקיעו בתתי פורומים ומבינים בהם ..
התפקידים שלהם יהיו השגחה שיהיה סדר מינימלי..
פתיחת נושאים חדשים כדיי לעודד תגובות באותו תת פורום...
ופעילות בו בכללי..

אני שם קרדיט לאתר: ANIME-IL.COM
שמנו נלקחו תתי הפורומים האלה אם קצט תוספות משלי אפילו שזה לא ממש נחשב להעתקה כי יש את הנושאים האלה בכל פורום חוץ מאצלנו.. אבל בכל מקרה כדיי לא להסתבך..

הסיבה היחידה שאני רואה לא לשים את התתי פורום האלה זה מכמה סיבות..
א.אתם רוצים להישאר בקטן מה שממש לא מטרת הפורום שלנו אם אנו רוצים להיות תנועה המונית אנחנו לא יכולים לעשות זאת עם פורום סוג ב.

סיבה ב: המנעות מניהול מרובה, תשמעו כשה נהיה תנועה המונית וזה הדרך היחידה להפוך לאחת כזאת יהיה מאוד קשה להשתלט על הפורום ללא מנהליי קטגוריה מרובים ולא יהיה אפשר להשתרט עליו ככה.

סיבה ג: הפורום רוצה לדבוק בהעברת האידיאולוגיה בלבד ותתיי פורומים מסוג זה יפריעו למתרה זו.
אוליי,אבל בתור משתמש אני יודע.. אי אפשר לתפקד בלי מקומות עניין מסוג זה כי האמת היא שזה פשוט מתחיל לשעמם.. וזו גם הסיבה לתופעת היובש שמתחוללת בפורום בזמן האחרון...למה לעשות זאת -כי אין ברירה!

עד כאן STAMI קרדיט לי ולפורום על כל הנאום את זה לא לקחתי מפורום אחר..

טוב זה נראאה לי הכל תביעו את דעתכם.. :sign001:

עוד משהוא ששכחתי:
פורום מנהלים:
בכל קהילה טובה צריך פורום מנהלים פורום סגור בסיסמא שרק למנהלים הנבחרים יש אתם תחליטו איזה סוגיי מנהלים זה אומר ושם המנהלים ידונו בכל הקשור לפיתוח הפורום קבלת החלטות לדוגמא: האם להעיף משתמש מסויים או לא ומה חומרת העונש..מה שנקרא "כנסת הימין האמיתי".
הרעיונות שלך הם טובים בעיקרם ויש לטפח יוזמה עצמאית ועצמית!
חוץ מזה, אם נצליח להביא יותר אנשים שייצטרפו לפורום ולתנועת הימין האמיתי בהמשך הדרך בע"ה זה כבר מצויין!
תגובותיכם חשובות כאן ואני מבקש סליחה מכולם שנעדרתי מן הפורום במשך שבוע פשוט היה לי שבוע מטורף ואני אספר על כך במשך הזמן אי"ה ב"נ.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 29, 2008, 06:15:07 »
בס''ד

תודה על ההצעות, סתמי.

הנה כמה הערות:

כתבת שיש "יובש" בפורום לאחרונה. זה בכלל לא הבעיה שלנו. יש לנו כמה אלפי כניסות בפורום כל יום. תוכל לבדוק את הנתונים האלה בעצמך בעמוד הראשי של הפורום. למטה יש "סטטיסטיקות פורום". תכנס ל"עוד סטטיסטיקות" בסוגריים ותראה את הכניסות היומיומיות שלנו. אתמול למשל היו 5769 כניסות לפורום. זה ממש לא רע במדינה קטנטונת כמו ישראל. זאת אומרת שכל יום כמה אלפים נכנסים לפורום כדי לקרוא. זאת גם אומרת שיש הרבה אנשים שמעניינים בפורום ובתנועה שלנו.
אז מה הבעיה שלנו? יש לנו בעיה חמורה. הרוב המכריע של הגולשים האלה שקוראים בפורום כל יום, רק קוראים. הם לא נרשמים, הם לא כותבים, והם לא מגיבים לסרטונים. אינני יודע אם הם מפחדים או אדישים או עצלנים, אין לי מושג. אם רק עשירית מכל הקוראים שלנו היו נרשמים וכותבים בפורום, וגם היו מגיבים לסרטונים, היה לנו פורום ענק כבר. כל המצב הזה מוזר ומתסכל.
אבל אני מאמין שאנו משפיעים על האלפים שקוראים, ועל מאות האלפים שצפו בסרטונים. אנו לא משפיעים מספיק, כי רוב רובם פסיבים ולא פעילים. ואנו צריכים חברים פעילים. אולם אנו משנים את דעותיהם, אנו מחנכים אותם, והם יזכרו את המסר שלנו כל חייהם. אז זה חשוב. אך זה ממש לא מספיק.
כתבת על משחקים וטלוויזיה וכו'. כתבת שהפוליטיקה משעממת. אני לא מסכים איתך. המאבק על ארץ ישראל, על עתיד העם שלנו, על השרדותנו - כל זה משעמם? אני לא חושב. ואם תבדוק את הרטינגס בטלוויזיה, תמצא שתוכניות על חדשות, פוליטיקה, מלחמה, יהדות, הערבים וכו' הן תוכניות עם המון צופים. וזה למרות שהשמאל הקיצוני הבוגדני משתלט בתשקורת, משהו שגורם להרבה אנשים לא לצפות. אילו היו תוכניות בנושאים האלה מהימין האמיתי, אני אומר לך שהרטינגס היו עד הרקיע.
לדעתי, אתה צודק שצריך לחשוב על תת פורומים חדשים. אני אישית הייתי אוהב תת פורום על מוסיקה מזרחית. (אני יודע שהרבה אנשים חושבים שאני משוגע, אבל מה לעשות, אני פשוט אוהב מוסיקה מזרחית.)
בכל אופן, אנו רוצים הצעות, ואני מודה לך סתמי.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #10 ב- : מאי 29, 2008, 08:31:44 »
בס''ד

תודה על ההצעות, סתמי.

הנה כמה הערות:

כתבת שיש "יובש" בפורום לאחרונה. זה בכלל לא הבעיה שלנו. יש לנו כמה אלפי כניסות בפורום כל יום. תוכל לבדוק את הנתונים האלה בעצמך בעמוד הראשי של הפורום. למטה יש "סטטיסטיקות פורום". תכנס ל"עוד סטטיסטיקות" בסוגריים ותראה את הכניסות היומיומיות שלנו. אתמול למשל היו 5769 כניסות לפורום. זה ממש לא רע במדינה קטנטונת כמו ישראל. זאת אומרת שכל יום כמה אלפים נכנסים לפורום כדי לקרוא. זאת גם אומרת שיש הרבה אנשים שמעניינים בפורום ובתנועה שלנו.
אז מה הבעיה שלנו? יש לנו בעיה חמורה. הרוב המכריע של הגולשים האלה שקוראים בפורום כל יום, רק קוראים. הם לא נרשמים, הם לא כותבים, והם לא מגיבים לסרטונים. אינני יודע אם הם מפחדים או אדישים או עצלנים, אין לי מושג. אם רק עשירית מכל הקוראים שלנו היו נרשמים וכותבים בפורום, וגם היו מגיבים לסרטונים, היה לנו פורום ענק כבר. כל המצב הזה מוזר ומתסכל.
אבל אני מאמין שאנו משפיעים על האלפים שקוראים, ועל מאות האלפים שצפו בסרטונים. אנו לא משפיעים מספיק, כי רוב רובם פסיבים ולא פעילים. ואנו צריכים חברים פעילים. אולם אנו משנים את דעותיהם, אנו מחנכים אותם, והם יזכרו את המסר שלנו כל חייהם. אז זה חשוב. אך זה ממש לא מספיק.
כתבת על משחקים וטלוויזיה וכו'. כתבת שהפוליטיקה משעממת. אני לא מסכים איתך. המאבק על ארץ ישראל, על עתיד העם שלנו, על השרדותנו - כל זה משעמם? אני לא חושב. ואם תבדוק את הרטינגס בטלוויזיה, תמצא שתוכניות על חדשות, פוליטיקה, מלחמה, יהדות, הערבים וכו' הן תוכניות עם המון צופים. וזה למרות שהשמאל הקיצוני הבוגדני משתלט בתשקורת, משהו שגורם להרבה אנשים לא לצפות. אילו היו תוכניות בנושאים האלה מהימין האמיתי, אני אומר לך שהרטינגס היו עד הרקיע.
לדעתי, אתה צודק שצריך לחשוב על תת פורומים חדשים. אני אישית הייתי אוהב תת פורום על מוסיקה מזרחית. (אני יודע שהרבה אנשים חושבים שאני משוגע, אבל מה לעשות, אני פשוט אוהב מוסיקה מזרחית.)
:V: O0 :V:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 29, 2008, 13:21:00 »
בס''ד

תודה על ההצעות, סתמי.

הנה כמה הערות:

מה שאני התכוונתי זה לא שפוליטיקה משעממת, אחרת מה אני עושה פה?! :) .
התכוונתי שחוץ מהעובדה שכולנו רוצים בעצם להציל את ישראל ישנם תחומיי עניין אחרים שמעניינים נוער .. משחקים וכו..
אני יתן לך מצב אדם נכנס לפורום, והוא רואה כל מניי נושאים על פוליטיקה.. יהדות ועוד..
ורק פורום מה בראש אחד שגם בו לא בדיוק מדברים על ענייניי היום יום (לפחות לדעתי), כדיי לכתוב תגובה לנושא כלשהו בפוליטיקה וכדיי להביעה את דעתך לוקח הרבה זמן כדיי לנסח נכון,ולכן הרבא נמנעים מהעניין כי הם לא רוצים את זה בתור הודעה ראשונה בפורום,וגם לעבור את כל תהליכיי ההרשמה.(יכול להיות שהרבה לא יסכימו איתי בעניין הזה).
אבל בכל מקרה לדעתי בגלל שרוב הפורום מסור לפוליטיקה (שוב, אני לא אומר שזה משעמם) אז אנו לא זוכים להכיר אחד את השני מעבר לדעות פוליטיות..
ומכאן הסיבה שאני חושב שאנו צריכים את יותר תתי פורום ובכלל הרחבה של הנושא "מה בראש" הן בגלל שאם יהיה מקום מוגדר לדבר על משהו נגיד משחקים, שירים,ספורט,תוכניות טלביזיה ועוד..
אנו נכיר אחד את השני מעבר לדעות פוליטיות מה שמחזק את הקשר בין אנשיי הפורום,שלדעתי הוא  מאוד חשוב כדיי לבנות תנועה המונית עם בסיס טוב.
והן בגלל שכך נצא מתחום הפוליטיקה באותו פורום ונהיה יותר ממוקדים לאותו נושא,פלוס שאוליי אני אוהב פוליטיקה אבל העובדה היא שרוב הנוער לא ממש,על אף שהם באותה דעה של הצלת ישראל כמונו ואני מכיר כמה כאלה,והם לא יוכלו להשאר הרבה זמן בפורום שמסור אך ורק לזה.ומכאן אני מגיעה למסקנה שכדיי שעוד אנשים יהיו בפורום וכדיי לקבץ את אותם אלו שלא נהנים ממש מפוליטיקה ועם זאת מאמינים בדרך שלנו להראות נוכות לפחות בפורומיי "תחומיי עניין" כדיי בעצם להפוך לחלק מהתנועה שלנו,וזה גם יכולה להיות הסיבה לכך שאנשים לא חושבים שמשתלם להרשם כי לא כולם רוצים לדון בנושאיי פוליטיקה כל הזמן (וכמובן שזו רק השארה ואתם יכולים לחלוק עליי).
« עריכה אחרונה: מאי 29, 2008, 13:29:43 על ידי stami »

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #12 ב- : מאי 29, 2008, 14:44:02 »
מה שאני התכוונתי זה לא שפוליטיקה משעממת, אחרת מה אני עושה פה?! :) .
התכוונתי שחוץ מהעובדה שכולנו רוצים בעצם להציל את ישראל ישנם תחומיי עניין אחרים שמעניינים נוער .. משחקים וכו..
אני יתן לך מצב אדם נכנס לפורום, והוא רואה כל מניי נושאים על פוליטיקה.. יהדות ועוד..
ורק פורום מה בראש אחד שגם בו לא בדיוק מדברים על ענייניי היום יום (לפחות לדעתי), כדיי לכתוב תגובה לנושא כלשהו בפוליטיקה וכדיי להביעה את דעתך לוקח הרבה זמן כדיי לנסח נכון,ולכן הרבא נמנעים מהעניין כי הם לא רוצים את זה בתור הודעה ראשונה בפורום,וגם לעבור את כל תהליכיי ההרשמה.(יכול להיות שהרבה לא יסכימו איתי בעניין הזה).
אבל בכל מקרה לדעתי בגלל שרוב הפורום מסור לפוליטיקה (שוב, אני לא אומר שזה משעמם) אז אנו לא זוכים להכיר אחד את השני מעבר לדעות פוליטיות..
ומכאן הסיבה שאני חושב שאנו צריכים את יותר תתי פורום ובכלל הרחבה של הנושא "מה בראש" הן בגלל שאם יהיה מקום מוגדר לדבר על משהו נגיד משחקים, שירים,ספורט,תוכניות טלביזיה ועוד..
אנו נכיר אחד את השני מעבר לדעות פוליטיות מה שמחזק את הקשר בין אנשיי הפורום,שלדעתי הוא  מאוד חשוב כדיי לבנות תנועה המונית עם בסיס טוב.
והן בגלל שכך נצא מתחום הפוליטיקה באותו פורום ונהיה יותר ממוקדים לאותו נושא,פלוס שאוליי אני אוהב פוליטיקה אבל העובדה היא שרוב הנוער לא ממש,על אף שהם באותה דעה של הצלת ישראל כמונו ואני מכיר כמה כאלה,והם לא יוכלו להשאר הרבה זמן בפורום שמסור אך ורק לזה.ומכאן אני מגיעה למסקנה שכדיי שעוד אנשים יהיו בפורום וכדיי לקבץ את אותם אלו שלא נהנים ממש מפוליטיקה ועם זאת מאמינים בדרך שלנו להראות נוכות לפחות בפורומיי "תחומיי עניין" כדיי בעצם להפוך לחלק מהתנועה שלנו,וזה גם יכולה להיות הסיבה לכך שאנשים לא חושבים שמשתלם להרשם כי לא כולם רוצים לדון בנושאיי פוליטיקה כל הזמן (וכמובן שזו רק השארה ואתם יכולים לחלוק עליי).
אני מסכים איתך לגמרי סתמי! צריך להרחיב את תת-הפורום הזה ("מה שבראש") אבל זה תלוי בהחלטה של הדרג הבכיר בפורום - האדמינים וכמובן ראש הפורום חיים בן פסח הי"ו. אם הם יסכימו לכך הדרך סלולה לשינויים חיוביים עד כמה שאפשר בפורום שרובו אקטואליה ופוליטיקה וכמובן לא נשכח: יהדות וענייני דת!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #13 ב- : יוני 01, 2008, 04:58:56 »
התכוונתי שלדעתי צריך באמת להרחיב את תת-הפורום "מה שבראש", שייענה לצרכים של רוב רובם של החברים בכל הפורום, ז"א שכל הפורום יהיה יותר מעניין, בזכות זה שתת-הפורום "מה שבראש" יהיה מורחב וגם יותר מעניין מאשר כעת - יש מקום לשיפורים, זאת המסקנה. את ההחלטה יחליטו מלמעלה האדמינים וחיים בן פסח הי"ו.

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 05, 2008, 15:03:10 »
אוקיי ככה או ככה מה ניסגר בסוף לא משנה עם זה יהיה ב"מה הראש" או בחוץ אבל תחליטו שיתבצעה משהו חח :2funny:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #15 ב- : יוני 13, 2008, 14:04:00 »
בס''ד

תודה על ההצעות, סתמי.

הנה כמה הערות:

רק שאלה קטנה חיים,

זה נכון שיש אלפי גולשים,ונכון שהרבה מהם כלל לא טורחים להרשם,אבל אולי ישנם כמה מאות שאינם יכולים להירשם??

אני לא הבנתי את המדיניות בפורום הזה,אבל שמעתי שרוב הפורומים בארץ לא מאפשרים רישום ע"י כתובת דוא"ל שלא סופקה ע"י ספקית
האינטרנט(כגון דוא"ל "וואלה","נענע"  וכדו')לידיעתך,בארצינו הקטנטונת והחסכנית רוב רובם של האזרחים לא מוכנים "לבזבז" עוד 50 ש"ח בחודש
ולכן מוותרים על השירות הזה של כתובת דוא"ל ומנפיקים לעצמם דוא"ל בחינם באתרים שונים. אנשים כאלה לא יכולים להירשם לפורום שלנו
ואולי זאת הסיבה שתנועתינו לא זזה לשום מקום כרגע מכיוון שתומכינו לא יכולים לומר לנו שהם תומכינו. ואולי בגלל זה אנחנו חושבים שאנו "קטנים מדי"
לפעולות פוליטיות כגון הפגנות.

אני מודע לכך שיש חשש מטרולים וספאמים,אבל יש פתרון גם לזה:

אנטי-ספאם:לבקש ברישום להקליד קוד מתוך ציור מבולבל כמו בפורום האנגלי.

טרולים:על המנהלים יהיה לעקוב בדקדוק אחר הפורום ולחסום את כתובות הIP של המשתמשים הלא רצויים נכון שמדי פעם הכתובת
משתנה,אבל גם אימייל מתחלף מפעם לפעם...  אז יהיה על המנהלים לעקוב בדקדוק אחרי הפורום ומדי פעם יהיה צורך למחוק איזה הודעה
פרובוקטורית ביחד עם סילוק הפרובוקטור.

נו חיים,יש תמיכה??
« עריכה אחרונה: יוני 13, 2008, 14:06:23 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #16 ב- : יולי 27, 2008, 12:53:54 »
לדעתי אתה צודק..
אני יוכל לנהל את פורום משחקים אם יהיה כזה בשביל הנוער..

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 07, 2008, 01:56:31 »
בן אדם ימני כרגע קלטתי משהו בחתימה שלך, אני יודע שזה לא קשור לפה אבל, אולי במקום רוח צה"ל תכתוב למעלה הטעות של צהל? (שהנשק לא מכוון אליהם :) )