שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
מה דעתכם על הזמר אביב גפן?
אחים באמת:
--- ציטוט של: InFecT[0]r על אוקטובר 16, 2008, 21:33:41 ---מהה?!! מהה?!! שמע אין לי כוח להכנס איתך לווכיח טיפשי בקשר לאביב גפן האדיוט הזה, OK ? אבל מה שכן, גם כתבתי את זה, אומנם יש לי את כל השירים שלו, (היה לינק שנותן את כל האלבומים שלו בהורדה ישירה,)
אבל אני אוהב שירים בודדים, 2-3 שירים כל השאר סתם תופסים לי מקום,
אין ספק שאפשר להוצאי מהמוזיקה דברים, כמו שאפשר לטפטף לך בלי שתשים לב בשירים מסויימים, אבל זאת לא הנקודה, השיר שאני אוהב שלו ביכלל קשור לאיזו אישה, ככה שאין קשר לדעותיו הפולטיות,
ובקשר לאיטלר, אין ספק שהוא היה משהו מיוחד, ימש שמו וזיכרו שישרף בקבר, ונשמתו תשהה בכף הכלה לנצח נצחים
--- סוף ציטוט ---
היטלר, כף הקלע.
--- ציטוט של: ניר על אוקטובר 26, 2008, 14:33:19 ---אוהב את השירים שלו..לא את הדעות
--- סוף ציטוט ---
אין ספק שהוא יוצר משהו יפה לדורו הרדוד.
לא צריך דעות של אנשים, צריך דעת תורה.
משה לוי:
מה הפירוש של דעת תורה?
אחים באמת:
--- ציטוט של: משה לוי על אוקטובר 30, 2008, 19:32:07 ---מה הפירוש של דעת תורה?
--- סוף ציטוט ---
דעת תורה = מה התורה אומרת לעשות בפועל, זה מה שהרבנים אמורים להוציא לנו מן התורה.
השאלה היא על מי לסמוך, יש היום כל כך הרבה פילוגים ושיטות...
משה לוי:
אני לא ישכח את זה,אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול עוד לפני הריגת רבין אביב גפן שר שיר שבו היה המשפט:"מי זה שם הולך שיכור זה ראש הממשלה"
זה מוזר מאוד שהשמאלני קיצוני הזה אמר כזה דבר
חיים בן_פסח:
בס''ד
הוא רשע מרושע וחובה להחרים בוגדים כמוהו.
יש רשעים מוכשרים והם יותר מסוכנים. מי שאוהב מוזיקה של רשע ומקשיב למוזיקה הזו אחר כך יחשוב שהרשע לא יכול להיות כל כך רע כי הרי המוזיקה שלו יפה.
גם הגרמנים הנאצים יש''ו שר''י השתמשו במוזיקה כדי לשכנע אנשים שהם לא יכולים להיות כל כך רעים. ב1938, תזמורת ברלין של גרמניה הנאצית הופיעה בניו יורק והרבה יהודונים היו בקהל ואהבו זאת. ועיתונאים יהודוניים היללו את המוזיקה. בסוף שיכנעו את רוב העם האמריקאי שהיטלר והנאצים לא כל כך גרועים כי הרי הם "מתורבתים" ו"מוכשרים".
גם המשטר הסובייטי יש''ו שר''י השתמש במוזיקה, ריקוד, בלט ו"תרבות" כדי לשכנע את האמריקאים בכלל ויהודיי ארה''ב בפרט שהקומוניסטים לא כך כך רעים. הרבה יהודים שנהנו מהאומנים הסובייטים אמרו שהם לא מאמינים שרודפים את יהדות ברה''מ באכזריות. עד שאנו מהליגה להגנה יהודית הפריעו לכל ההופעות של הסובייטים הנאצים האלה.
אפילו אם יש לרישעות מוזיקה יפה, חייבים להכיר שזו רישעות. אסור להנות מרישעות ר''ל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה