כתב נושא: מי המנהל הכללי של הפורום הזה?  (נקרא 3843 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מי המנהל הכללי של הפורום הזה?
« ב- : ספטמבר 15, 2008, 21:19:26 »
מי היו"ר של הפורום? רציתי להגיד לו שלפי דעתי אני חיב להתקדם בדרוג שלי בפורום,אני כבר כמעט 10 חוד' בפורום,תרמתי בהרבה הודעות ואשמח לתרום עוד אם זה בהבאת כתבות או הורדת סרטים כאן לפורום אם מישהו יסביר לי איך לעשות את זה
[gif[/img]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 15, 2008, 21:21:21 »
אני לא יודע מי היו"ר של הפורום אבל אני מנהל הפורום "מה בשבראש" וניסיתי רבות לקדם אותך כולל פניות לכמה אנשים חשובים מאוד בפורום כולל לחיים בן-פסח בעצמו. הקידום ייתבצע אי"ה בקרוב כאשר חיים הי"ו יקדם אותך בעצמו.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 15, 2008, 21:24:58 »
מי היו"ר של הפורום? רציתי להגיד לו שלפי דעתי אני חיב להתקדם בדרוג שלי בפורום,אני כבר כמעט 10 חוד' בפורום,תרמתי בהרבה הודעות ואשמח לתרום עוד אם זה בהבאת כתבות או הורדת סרטים כאן לפורום אם מישהו יסביר לי איך לעשות את זה

א': נראה לי שזה חיים בן פסח הי"ו...
ב': גם אני, אני הרבה זמן בפורום הזה וזה החשבון השני שלי פה לאחר שהמשתמש הקודם שלי נמחק, גם אני אשמח לקידום...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 16, 2008, 00:17:03 »
חחחח תגיד לי אתה רציני??
זה לא משהו שמבקשים, ההנהלה היא זאת שמחליטה ברגע שהיא רואה לנכון.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 16, 2008, 03:18:36 »
משה, אתה תורם רבות לפורום ולתנועה שלנו. אתה גיבור וצדיק אמיתי וכולנו כאן מתברכים בחברתך יום-יום. כולנו, חברים כמנהלים, תורמים את חלקנו הייחודי והחד-פעמי בבניין התנועה ההיסטורית הזו, וזהו ה"קידום" האמיתי. שאלת ה'קידום האישי' כפי שהיא מופיעה בחיים האמיתיים- אינה רלוונטית ואינה מקבילה למסגרת הפורום. אף אחד מן המנהלים כאן לא בחר להיות מנהל "מראש", או מילא אחר דרישות מסויימות כתנאי-חובה לקבלת תואר נבחר. כאן זו פונקציה מאד עניינית-פנימית, שמותנית בצורכי הפורום ומוכתבת על-ידיהם נטו.

(חוץ מזה, השכר החודשי כאן גם ככה לא משהו.. :P ::))

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 16, 2008, 08:08:09 »
משה, אתה תורם רבות לפורום ולתנועה שלנו. אתה גיבור וצדיק אמיתי וכולנו כאן מתברכים בחברתך יום-יום. כולנו, חברים כמנהלים, תורמים את חלקנו הייחודי והחד-פעמי בבניין התנועה ההיסטורית הזו, וזהו ה"קידום" האמיתי. שאלת ה'קידום האישי' כפי שהיא מופיעה בחיים האמיתיים- אינה רלוונטית ואינה מקבילה למסגרת הפורום. אף אחד מן המנהלים כאן לא בחר להיות מנהל "מראש", או מילא אחר דרישות מסויימות כתנאי-חובה לקבלת תואר נבחר. כאן זו פונקציה מאד עניינית-פנימית, שמותנית בצורכי הפורום ומוכתבת על-ידיהם נטו.

(חוץ מזה, השכר החודשי כאן גם ככה לא משהו.. :P ::))
למה הקידום האישי הוא לא רלוונטי???
[gif[/img]

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 16, 2008, 12:40:18 »
למה הקידום האישי הוא לא רלוונטי???

לא אמרתי שהוא "לא רלוונטי", אלא שהוא לא רלוונטי כמו שהוא רלוונמטי בחיים האמיתיים.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 17, 2008, 02:31:00 »
לא אמרתי שהוא "לא רלוונטי", אלא שהוא לא רלוונטי כמו שהוא רלוונמטי בחיים האמיתיים.
אני חייב להסכים.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 17, 2008, 09:05:02 »
לא הבנתי
מה ז"א?
[gif[/img]

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 17, 2008, 17:18:33 »
לא הבנתי
מה ז"א?

הכוונה היא שאין זה משמעותי כאן כמו שזה בחיים.

Aaron

• אורח
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 17, 2008, 17:58:17 »
המנהל של הפורום הזה (מה שבראש) הוא רובי. המנהל הכללי של פורום הימין האמיתי הוא חיים בן פסח.
יישר כח על התרומה שלך ושל כל חברי הפורום!
על קידומים אפשר לדבר במסרים הפרטיים, ולא על גבי הפורום. בדרך כלל ההנהלה בוחרת לבד ופונה לאותו משתמש.
אל תדאג, יודיעו לך במסרים.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2008, 18:08:09 על ידי אהרֹן »