שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
שירי חו"ל שיש בהם איזכור לישראל
א.ק:
יש כמה כאלה, הייתי רוצה שתתרמו מה שאתם יודעים עליו.
ללהקת המטאל האמריקאית Megadeth יש שיר שתומך בישראל במאבקה נגד הטרור, שנקרא "Holy Wars".
פזמון:
Death is near
it's crystal clear
part out of the masterplan
don't look now
to Israel
it might be your homeland
להקת המטאל Sabaton משוודיה (שהם בעד ישראל בכל המובנים ואף באים להופיע בארץ בקרוב) עשו שיר על מלחמת ששת הימים! השיר נקרא Counterstrike והנה לינק למילים שלו, http://www.darklyrics.com/lyrics/sabaton/primovictoria.html#5 שמהללות את המאבק של ישראל נגד עמי ערב.
יש לכם עוד?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: א.ק על ספטמבר 03, 2008, 19:41:54 ---יש כמה כאלה, הייתי רוצה שתתרמו מה שאתם יודעים עליו.
ללהקת המטאל האמריקאית Megadeth יש שיר שתומך בישראל במאבקה נגד הטרור, שנקרא "Holy Wars".
פזמון:
Death is near
it's crystal clear
part out of the masterplan
don't look now
to Israel
it might be your homeland
להקת המטאל Sabaton משוודיה (שהם בעד ישראל בכל המובנים ואף באים להופיע בארץ בקרוב) עשו שיר על מלחמת ששת הימים! השיר נקרא Counterstrike והנה לינק למילים שלו, http://www.darklyrics.com/lyrics/sabaton/primovictoria.html#5 שמהללות את המאבק של ישראל נגד עמי ערב.
יש לכם עוד?
--- סוף ציטוט ---
אם כל הכבוד לדייב מוסטיין על תמיכתו בטרור אין לזה שום קשר למאבקנו ולכל מיני להקות דרעק מטאל למינהם.
אין שום קשר למטאל ולמאבק בא"י אלא רק נותן להם השראה לרשום שירים.
א.ק:
חשבתי שהפורום הספציפי הזה הוא לא על מאבק אלא על תרבות, אוקיי, כנראה שטעיתי...
באופן כללי, מבחינה מוזיקלית אני לא אוהב לא את דייב מאסטיין ולא את סבטון.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: א.ק על ספטמבר 03, 2008, 21:57:14 ---חשבתי שהפורום הספציפי הזה הוא לא על מאבק אלא על תרבות, אוקיי, כנראה שטעיתי...
באופן כללי, מבחינה מוזיקלית אני לא אוהב לא את דייב מאסטיין ולא את סבטון.
--- סוף ציטוט ---
מאבקנו הוא על א"י ועל התרבות בארץ שהשחיטה את העם היהודי.
*אני בעברי הייתי חזק בעניין המטאל והרוק כבד
א.ק:
--- ציטוט של: אֵיתָן על ספטמבר 04, 2008, 00:46:44 ---מאבקנו הוא על א"י ועל התרבות בארץ שהשחיטה את העם היהודי.
*אני בעברי הייתי חזק בעניין המטאל והרוק כבד
--- סוף ציטוט ---
אז הפורום הזה הוא פורום של מאבק נגד תרבות.
אין לי אפילו מה להגיד על זה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה