שונות > מה שבראש

האם אתם מעשנים??.

<< < (12/37) > >>

rubi65:

--- ציטוט של: אֵיתָן על ספטמבר 17, 2008, 14:26:10 ---סתם משהו בקשר לעישון ובריאות.
*אני גם עישנתי בעבר וברוך ה' הפסקתי.

בן אדם שמעשן סיגריות הוא פוגם בראותיו ובמיוחד בתפקוד הלב.
הריאות של הבן אדם מטרתם לצנן ולקרר(סוג של כנפיים) את הלב וברגע שהריאות פגומות הלב מתחמם מהר כי הטבע של הלב הוא להיות חם וגם האמונה של היהודי שוכנת בלב.
עישון גורם לעצבים ולבעיות נפשיות ובן אדן כעסן ועצבני ללא סיבה מוצדקת זה סוג של עבודה זרה.

מה גם שהמוח בלי חמצן לא יכול לתפקד וברגע שהחמצן שמועבר למוח הוא מועבר עם כימקלים(הסיגריות מלאות בכימקלים) אז הייתי אורמ שזה גם פוגע בחשיבה של האדם.

סמים קלים או קשים הרבה יותר גרוע.




--- סוף ציטוט ---
:) O0 :dance:

DJ Luminus:
כשהייתי בן 16 לקחתי שחטה אחת וזה הספיק לי לכל החיים. אני לא מבין איך אפשר להתמכר לזבל הזה, זה משאיר טעם של *** בפה. גועל נפש.

אחים באמת:

--- ציטוט של: DJ Luminus על ספטמבר 25, 2008, 07:54:25 ---כשהייתי בן 16 לקחתי שחטה אחת וזה הספיק לי לכל החיים. אני לא מבין איך אפשר להתמכר לזבל הזה, זה משאיר טעם של *** בפה. גועל נפש.

--- סוף ציטוט ---
על רוב האנשים כנראה זה משפיע חזק מאוד, זו הבעיה
מתחיל בחינוך, ואם אין חינוך-אז מתפתים ונופלים
ולכן קשה לצאת

rubi65:
אני אגיד לכם באמת: הייתי באשפוז בביה"ח רמב"ם בחיפה והשכן שלי למיטה עישן ופיתה אותי לעשן גם-כן. לכן התחלתי והיה קשה לי להפסיק!
אבל בעזרתכם הנדיבה והאדיבה הפסקתי: זה באמת נורא להתמכר לסיגריות. והרי חידוש: מה זה סיגריה?! מצד אחד אש מצד שני טיפש ובאמצע קש!!!
 :laugh: :::D :laugh: :dance: 8)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: rubi65 על ספטמבר 25, 2008, 17:59:46 ---אני אגיד לכם באמת: הייתי באשפוז בביה"ח רמב"ם בחיפה והשכן שלי למיטה עישן ופיתה אותי לעשן גם-כן. לכן התחלתי והיה קשה לי להפסיק!
אבל בעזרתכם הנדיבה והאדיבה הפסקתי: זה באמת נורא להתמכר לסיגריות. והרי חידוש: מה זה סיגריה?! מצד אחד אש מצד שני טיפש ובאמצע קש!!!
 :laugh: :::D :laugh: :dance: 8)

--- סוף ציטוט ---

חחחחחח.... ! צב"ר! גדול! :::D

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה