שונות > מה שבראש
האם אתם מעשנים??.
JewishGirl:
גם אם פוזה או גם אם סתם, זה לא בריא
לא חשובה:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אוגוסט 31, 2011, 17:38:23 ---גם אם פוזה או גם אם סתם, זה לא בריא
--- סוף ציטוט ---
אז מה יש עוד הרבה דברים לא בריאים שאנחנו עושים.
מזה משנה בסוף כולם מתים
JewishGirl:
--- ציטוט של: לא חשובה על אוגוסט 31, 2011, 17:44:10 ---אז מה יש עוד הרבה דברים לא בריאים שאנחנו עושים.
מזה משנה בסוף כולם מתים
--- סוף ציטוט ---
נכון בסוף כולם מתים, אבל הגוף שלנו זה משהו שהשאלנו מהקב"ה. אנחנו צריכים לשמור על הבריאות החיצונית והפנימית שלנו ולא להקדים את מותנו.
El Blanco:
ריאות של מי שמעשן (ימין) מול ריאות של מי שלא מעשן (שמאל)
חיים בן_פסח:
בס''ד
--- ציטוט ---חחחחח
לא כול מי שמעשן נרגילה מעשן בשביל פוזה ..
--- סוף ציטוט ---
עובדה שבני נוער שמעשנים מתחילים בשביל פוזה. רוצים להראות כמבוגרים ומגניבים. אבל הם טועים בגדול כי זה דוקא נראה כמו אדם שרוצה להוכיח את עצמו באופן מלאכותי. אדם עם בטחון עצמי לא צריך עישון כדי להרשים אנשים. מי שמנסה להרשים אחרים רק עושה את ההפך בסוף.
--- ציטוט ---למה נראלך שכל מי שמעשן נרגילה זה לפוזה?אני יותר נהנה לפתוח ראש בבית מאשר עם חברים.סתם רבים על התורות
(אבל עכשיו כבר הפסקתי)
--- סוף ציטוט ---
אחרי שמתמכרים, כן עושים את זה לבד כבר.
אם הפסקת כל הכבוד לך. אבל למה אתה ממשיך להגן על ההרגל ההתאבדותי הזה? אתה צריך לשכנע את האחים היהודים שלך לא לעשות את זה. כל מה שאתה אומר ליהודים וכל מה שאתה כותב חייב להיות תוך אהבת ישראל.
--- ציטוט ---בשביל זה יש נרגילות עם 2 צינורות
--- סוף ציטוט ---
כן זה מה שהערבים עושים ברוך השם. אני בעד עישון לערבים. הייתי מספק להם את זה חינם. אבל ליהודים חס וחלילה שיעשנו.
אגב יש לי שכנים ערבים יש''ו פה בניו יורק. שני אחים בן 19 ובן 17 וכבר יש להם שיניים צהובות (ממש) מהעישון שלהם ברוך השם. איזה הרגל מגעיל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה