שונות > מה שבראש

האם אתם מעשנים??.

<< < (23/37) > >>

T-800:
ודאי שאני מעשן. אני מעשן הכל (כל עוד זה חוקי, כמובן), בעיקר אני מעשן סיגריות, וגם יש לי מקטרת.

DANIEL321:
מעשן,לצערי.

השבני ואשובה:
לא מעשן
אני אסמטי כך שעישון בישבילי=מוות מידי
וגם אים ההיתי בריא לגמרי למה להוציא כסף כדי לקצר לך את החיים 5 -15 דקות לסיגריה ? ??? ???

yossso:
פעם ניסיתי (קאמל, לא לייט). חרא. לא אהבתי. סחרחורת וכאב בטן חטפתי. וכשאני מנסה לעשן מה אומרים לך? "תיקח לריאות" או "אתה צריך להכניס את זה פנימה", משהו כזה, ואני תמיד מנסה, ובסוף סתם משתעל. מה הכיף בזה? אני גם לא.. לא רע לי כשאני סתם לבד עם עצמי - דווקא תמיד יש לי מחשבות שמרתקות אותי -  אין לי צורך אמיתי לעשן. (אני יודע שזה לא רק מדיכאון אלא גם מהתמכרות בלי קשר לדיכאון. תחסכו.)

עדן איסקוביץ:
בס''ד

Yosso, כמעט כל מה שכתבת כאן תופס גם לגביי. גם אני ניסיתי לעשן בימי נעוריי המוקדמים (בכיתה ט' או י') אך גיליתי שאין בזה כל הנאה, רק נחנקתי מהעשן הדוחה, ולכן עזבתי את הזבל הזה. לאחר כמה שנים, בצבא, הייתה לי חברה (אז לא הייתי כל כך דתי כמו היום, והייתה לי חברה, לא יהודייה) והיא הייתה מעשנת אפילו גראס, היא נתנה לי לנסות פעם אחת, וניסיתי, פשוט נחנקתי, כמו מהסיגריות, ואז החלטתי לעזוב את כל השיט הזה. ולהיות לבד עם עצמי, גם ללא סיגריות זה נפלא, לפעמים. אני אוהב להרהר, לחשוב על כל מיני תיאוריות, על פוליטיקה, אידאולוגיה, הסטוריה או סתם לשוחח עם בורא עולם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה