שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית

מקוה שלא תכעסו עלי,אבל

<< < (8/13) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה לוי על ספטמבר 08, 2008, 23:08:36 --- חחחחח גם בשן,מה הקפצת עכשיו את הנושא הישן הזה
  רואים שהרבה זמן לא הית בפורום:2funny:

--- סוף ציטוט ---

כן, עברתי דירה לאחרונה. היה לי אינטרנט, אבל הוא היה איטי (משהו במהירות צב שמזכירה ISDN ישן, אם לא מהירות טלפון קווי אנאלוגי...). בכל אופן, עכשיו בזק סידרו את העניינים ואני מחובר במהירות נורמלית ב"ה. :) התגעגעתי.

משה לוי:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 08, 2008, 23:17:28 ---כן, עברתי דירה לאחרונה. היה לי אינטרנט, אבל הוא היה איטי (משהו במהירות צב שמזכירה ISDN ישן, אם לא מהירות טלפון קווי אנאלוגי...). בכל אופן, עכשיו בזק סידרו את העניינים ואני מחובר במהירות נורמלית ב"ה. :) התגעגעתי.

--- סוף ציטוט ---
:o

:o עברת דירה? מה,גר לבד ,אחי?

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה לוי על ספטמבר 09, 2008, 00:11:24 --- :o

:o עברת דירה? מה,גר לבד ,אחי?

--- סוף ציטוט ---

כרגע לא, לצערי. אבל קודם גרתי לבדי (בדירה הקודמת), אם אתה לא מחשיב את החתול שלי בספירה. :)  איזה כיף היה לגור לבדי.... :'( :'( :'(

שלומי:

--- ציטוט של: MATAN על ספטמבר 08, 2008, 23:14:15 ---מה עם הזמר שריף אמרו לי הוא התגייר...

--- סוף ציטוט ---
איזה התגייר?
סתם שמועות
לכמה זמן התחתן עם דרוזית

א.ק:
פריד אל-אטרש ואום כולתום שניהם אומנים שאני מאוד מחבב, אני מעדיף מוזיקה שנוטה יותר לשילובים של מזרחית-ערבית ושל מוזיקה מכל ארצות ערב (טורקית, פרסית, עיראקית וכו') - שלא לדבר על שילובים של כל הנ"לים עם רוק, היפ-הופ, טראנס, מטאל (אורפנד לנד!!!) וכולי. בכל מקרה אני אוהב את זה בעברית.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה