שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
מקוה שלא תכעסו עלי,אבל
משה לוי:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על אוגוסט 24, 2008, 05:37:25 --- :V: ולראיה,- אני כשוחר של מוסיקה קלאסית מלידה הפסקתי רשמית להאזין למוסיקה של ריכארד ואגנר ימשו"ז שר"י, אף-על-פי שהמוסיקה שלו הייתה חלק מאד אינטגרלי מן העולם המוסיקלי שלי בעבר.
--- סוף ציטוט ---
בעעע,איך בכלל התחלת לאהוב מוזיקה קלאסית ואופרות מבלי לפגוע,
לצערי זה ממש לא הסגנון שלי,ועוד באיזה שפה הם שרים שם באופרה?
ד"א מצאתי "קליפ" ביוטוב של ריכארד ואגנר שנקרא "טריסטאן ואיזולדה שמצולם בלאס וגאס המדהימה,הייתי שם פעם
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: משה לוי על אוגוסט 24, 2008, 12:48:52 ---מי זה ריכארד ואגנר?
--- סוף ציטוט ---
ריכארד ואגנר – ויקיפדיה.
--- ציטוט של: משה לוי על אוגוסט 24, 2008, 13:45:50 ---בעעע,איך בכלל התחלת לאהוב מוזיקה קלאסית ואופרות מבלי לפגוע,
לצערי זה ממש לא הסגנון שלי,ועוד באיזה שפה הם שרים שם באופרה?
ד"א מצאתי "קליפ" ביוטוב של ריכארד ואגנר שנקרא "טריסטאן ואיזולדה שמצולם בלאס וגאס המדהימה,הייתי שם פעם
--- סוף ציטוט ---
מה קרה לך? :) הרי מוסיקה קלאסית היא מקור-המקורות של כללללללל המוסיקה הנקראת פופולארית-מערבית שאתה נהנה להאזין לה היום. מוסיקה קלאסית זה לא רק אופרות- זה יצירות אינסטרומנטליות (לא עם זמרים, רק כלי-נגינה), שהן כמו השירים הפופולאריים רק הרבה יותר מפותח בד"כ. זה היופי. :) ממליץ לך בחום להקשיב למשל לשופן או ליוהאן סבסטיאן באך. או לצ'ייקובסקי המדהים. מי שלא מכיר את העולם הנפלא של המוסיקה הקלאסית, הממ-אממ.. איך אני אגיד לו, ואוו מה שהוא מפסיד!!
משה לוי:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על אוגוסט 24, 2008, 13:53:42 ---ריכארד ואגנר – ויקיפדיה.
מה קרה לך? :) הרי מוסיקה קלאסית היא מקור-המקורות של כללללללל המוסיקה הנקראת פופולארית-מערבית שאתה נהנה להאזין לה היום. מוסיקה קלאסית זה לא רק אופרות- זה יצירות אינסטרומנטליות (לא עם זמרים, רק כלי-נגינה), שהן כמו השירים הפופולאריים רק הרבה יותר מפותח בד"כ. זה היופי. :) ממליץ לך בחום להקשיב למשל לשופן או ליוהאן סבסטיאן באך. או לצ'ייקובסקי המדהים. מי שלא מכיר את העולם הנפלא של המוסיקה הקלאסית, הממ-אממ.. איך אני אגיד לו, ואוו מה שהוא מפסיד!!
--- סוף ציטוט ---
תשמע יש משהו בדבריך לגבי המוזיקה הקלאסית-אבל,לא יודע זה לא כ"כ הטעים לאדם צעיר כמוני,בן 28
ד"א אתה מכיר את ה"קליפ" שכתבתי לך עליו של ואגנר
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: משה לוי על אוגוסט 24, 2008, 20:32:10 ---תשמע יש משהו בדבריך לגבי המוזיקה הקלאסית-אבל,לא יודע זה לא כ"כ התאים לאדם צעיר כמוני, בן 28.
ד"א אתה מכיר את ה"קליפ" שכתבתי לך עליו של ואגנר?
--- סוף ציטוט ---
"קליפ" ? :???: אולי אופרה?? 8) אתה מתכוון ל"טריסטאן ואיזולדה" המפורסמת?
משה לוי:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על אוגוסט 25, 2008, 05:16:39 ---"קליפ" ? :???: אולי אופרה?? 8) אתה מתכוון ל"טריסטאן ואיזולדה" המפורסמת?
--- סוף ציטוט ---
כן,בדיוק זה,ויש לזה וידאו ב"יוטוב"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה