שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
מקוה שלא תכעסו עלי,אבל
משה לוי:
נכון אני גם חושב שפריד הוא אחד הזמרים הגדולים של העולם הערבי,אפילו שהוא ערבי והוא מוסלמי נאצי יש לו מוזיקה יפה,אגב הבנתי שהוא נולד בסוריה והוריו כנראה דרוזים ככה שאני לא בטוח כ"כ אם הוא מוסלמי
ויש לו הרבה שירים שהם בסביבות 8 ד'!
צדק:
ברוך השם אנלא נמשך למוזיקה ערבית, אבל אין נגד זה משו עד שמגיע רגע כזה שבו אתה מדקלם את כל האלבומים שלו והוא יוצא בהצהרה בתקשורת שיהודים הם חזירים. כדוגמאת שקירה וויל סמית'. לא שאני שומע את המוזיקה הזבל שלהם,אבל כדוגמא.
גור-אריה:
--- ציטוט של: כהניסט מהמרכז על אוגוסט 17, 2008, 07:10:10 --- לא חושב שזה נכון לצחוק על זמר כל כך גדול.
--- סוף ציטוט ---
אדם לא נבחן רק על יכולתו האומנותית,אדם נבחן בעיקר על האידיאל הפנימי שבו.
הפריד אל מוסטפה שלך,יתכן שהוא שר יפה(אני לא יודע,אני לא מאזין למואזין...),אבל הוא האוייב!!
אין מה לעשות,אל לנו לכבד את העם שרוצח בנו מאז היות האיסלם לדת,וזה לא מהיום זה כבר אלפי שנים.
ועיין "אגרת יהודי תימן" להרמב"ם...
אהרון.א.:
לפריד היו מוואלים מדהימים .. אפילו זוהר ארגוב ז"ל העריץ אותו.. אני אישית אוהב כמה שירים שלו
שלומי:
--- ציטוט של: משה לוי על אוגוסט 17, 2008, 10:41:02 ---נכון אני גם חושב שפריד הוא אחד הזמרים הגדולים של העולם הערבי,אפילו שהוא ערבי והוא מוסלמי נאצי יש לו מוזיקה יפה,אגב הבנתי שהוא נולד בסוריה והוריו כנראה דרוזים ככה שאני לא בטוח כ"כ אם הוא מוסלמי
ויש לו הרבה שירים שהם בסביבות 8 ד'!
--- סוף ציטוט ---
פאריד אל אטרש הוא דרוזי(משבט אטרש הדרוזי)
יש לו בארץ אפילו קרוב משפחה שהוא זמר,שריף
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה