עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

ניצחתי (טכנית) בריב עם מוסלמי:

<< < (16/17) > >>

sork:
בוא אני יסביר לך ככה: אנחנו נלחמים נגד הדת, נגד האסלם, ומן הסתם נגד תומכי הדת הזו, המוסלמים
עכשיו זה לא שאנחנו צועקים מוות לערבים (ואם כן זה נגרם כתוצאה מזעם שבאמת לא חסר ממנו אחרי השטויות שנאמרות והמעשים שנעשים)
אבל אנחנו פשוט מנסים להשמיד את הדת הזו להשמיד את הקוראן ולהמיר את דתם של כל המוסלמים. לא שדבר כזה לא נעשה בעבר
כך לדוגמא את הנאציזם והקומיניזם שנוצחו בעבר. לא שלא נשארו תנועות נאציות ותנועות קומוניסיטיות פשוט הם קטנות וחלשות ומתייחסים אליהם
בהתאם. אל האסלם לא מתייחסים כאל דת נאצית מתייחסים אליה כאל דת של שלום וזה מה שאנחנו מנסים להראות שהיא לא.
אני מקווה שעניתי לך על השאלה

גור-אריה:

--- ציטוט של: sork על ינואר 30, 2009, 02:33:36 ---בוא אני יסביר לך ככה: אנחנו נלחמים נגד הדת, נגד האסלם, ומן הסתם נגד תומכי הדת הזו, המוסלמים
עכשיו זה לא שאנחנו צועקים מוות לערבים (ואם כן זה נגרם כתוצאה מזעם שבאמת לא חסר ממנו אחרי השטויות שנאמרות והמעשים שנעשים)
אבל אנחנו פשוט מנסים להשמיד את הדת הזו להשמיד את הקוראן ולהמיר את דתם של כל המוסלמים. לא שדבר כזה לא נעשה בעבר
כך לדוגמא את הנאציזם והקומיניזם שנוצחו בעבר. לא שלא נשארו תנועות נאציות ותנועות קומוניסיטיות פשוט הם קטנות וחלשות ומתייחסים אליהם
בהתאם. אל האסלם לא מתייחסים כאל דת נאצית מתייחסים אליה כאל דת של שלום וזה מה שאנחנו מנסים להראות שהיא לא.

--- סוף ציטוט ---
:old_afro:

ירין הכהניסט:
בס"ד
כל הכבד!!!

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: sork על ינואר 30, 2009, 02:33:36 ---בוא אני יסביר לך ככה: אנחנו נלחמים נגד הדת, נגד האסלם, ומן הסתם נגד תומכי הדת הזו, המוסלמים

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בורא עולם עם עם ישראל במשך 3300 שנה והוא ניצח לנו את כל מלחמות ישראל בפרט הנס הענק בששת הימים בנצחון על בני ישמעאל
אנחנו חייבים לצעוק שמע ישראל ולצאת ברוח יהודית ולעשות תשובה ואז כל הגויים ואף אחד לא יוכל עלינו
אנחנו צריכם לצעוק שמע ישראל והלחם ברוח יהודית

ירין הכהניסט:
בס"ד
צריך להזכיר גם את מלחמת יום הכיפורים שירדן מצריים סוריה ולבנון היו עלינו ואנחנו היינו בצום כי זה היה יום כיפור כלומר הצום משפיע ובכל זאת ניצחנו ברוך ה'

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה