עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
רבותי המכובדים, דת האיסלם היא
מלכות בית דוד:
לגבי האיסלם ידוע כי ישלטו 1300 שנה וזה הזמן מגיע לסיומו.
לגבי ישמעאל נכון אך הזוהר מדבר על שליטה רוחנית כלומר בפסיקת הלכה ובכל הקשור לשליטה בעם הקודש לא בארץ עצמה, נחמד שאתה מתאמץ להמשיך להשליט את הדיעה הנפסדת כי ישמעאל הם הערבים, אך אנא בסבלנות בבירור אמת בטעם לא בשטחיות זה לא דרך הקודש הישראלית.
ברוך השם עברתי הרבה תפילות דמעות לימוד והסקת המסקנות המתבקשות כדי להופיע כך פתאום בפורומכם הנכבד ולומר מה שאמרתי.
ימני אמיתי זה להיות ענו וכשיש דיעה חדשה לבדוק היטב ולאורך זמן ולא לנסות לקבור אותה מיד.
המטרה לנצח את כל מי שמונע אותנו לחיות בקדושה בארץ הקודש ולנחול את הנחלה שהקב"ה רוצה לתת לנו.
"אני שלום וכי אדבר, המה למלחמה"
אני בא מכבוד לאחי הנלחמים למען ארצי אהובתי ואתה נלחם בי.
אנוכי הקטן.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: מלכות בית דוד על יוני 16, 2008, 23:32:43 ---לגבי האיסלם ידוע כי ישלטו 1300 שנה וזה הזמן מגיע לסיומו.
לגבי ישמעאל נכון אך הזוהר מדבר על שליטה רוחנית כלומר בפסיקת הלכה ובכל הקשור לשליטה בעם הקודש לא בארץ עצמה, נחמד שאתה מתאמץ להמשיך להשליט את הדיעה הנפסדת כי ישמעאל הם הערבים, אך אנא בסבלנות בבירור אמת בטעם לא בשטחיות זה לא דרך הקודש הישראלית.
ברוך השם עברתי הרבה תפילות דמעות לימוד והסקת המסקנות המתבקשות כדי להופיע כך פתאום בפורומכם הנכבד ולומר מה שאמרתי.
ימני אמיתי זה להיות ענו וכשיש דיעה חדשה לבדוק היטב ולאורך זמן ולא לנסות לקבור אותה מיד.
המטרה לנצח את כל מי שמונע אותנו לחיות בקדושה בארץ הקודש ולנחול את הנחלה שהקב"ה רוצה לתת לנו.
"אני שלום וכי אדבר, המה למלחמה"
אני בא מכבוד לאחי הנלחמים למען ארצי אהובתי ואתה נלחם בי.
אנוכי הקטן.
--- סוף ציטוט ---
היי, אף-אחד לא נלחם בך, מלכות בית דוד. ויכוח לשם שמיים. :)
oferst:
אני לא מתאמץ להשליט דעה נפסדת, אני רק רוצה לבאר מהי האמת, לכן אני מביא טענות ממקורות שאני חושב שהם מהימנים כפי שאני מבין אותם, סלח לי על כסילותי בתורה, אבל מה לעשות שאני רק חוזר בתשובה קטן ועלוב ;D.
דע לך שאפילו להפך, אני דווקא רוצה מאד להאמין במה שאתה אומר ואפילו שיתפתי את חברי שידוע כאן בפורום בכינויו "סבבתיק" על מה שכתבת ונתתי לו קישור לדיון והבעתי תמיכה בדעה שלך, אך כל שאני רוצה הוא לעמוד על האמת המוחלטת.
יחיאל:
--- ציטוט של: oferst על יוני 16, 2008, 23:59:40 ---אני לא מתאמץ להשליט דעה נפסדת, אני רק רוצה לבאר מהי האמת, לכן אני מביא טענות ממקורות שאני חושב שהם מהימנים כפי שאני מבין אותם, סלח לי על כסילותי בתורה, אבל מה לעשות שאני רק חוזר בתשובה קטן ועלוב ;D.
דע לך שאפילו להפך, אני דווקא רוצה מאד להאמין במה שאתה אומר ואפילו שיתפתי את חברי שידוע כאן בפורום בכינויו "סבבתיק" על מה שכתבת ונתתי לו קישור לדיון והבעתי תמיכה בדעה שלך, אך כל שאני רוצה הוא לעמוד על האמת המוחלטת.
--- סוף ציטוט ---
חחחח לאן חבר הפורום "סבבתיק" נעלם?
מאז שאני רשום בפורום נתקלתי באולי 2 תגובות שלו...
ודווקא ראיתי שהוא היה פעיל בפורום.. :-\
מכבי חיפה אימפריה:
צודק בכול מילה זה ידוע שהאיסלם זה אוסף של שטויות בלי שום הגיון או הוכחות מאחורי זה
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה