שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מחלוקת בנוגע לפורום הספציפי הזה.
מכבי חיפה אימפריה:
המשך לתגובה שלי ממקודם fcbj: תראה אני אוהב את ביתר בגלל הדעות שלכם ובגלל האומץ שיש לכם והכול אבל תגיד לי אתה יכול בכלל להשוואות את הקהל שלנו והקהל שלכם ??? אין לכם אפילו תופים מה אתה מדבר בכלל זה ידוע שיש לנו את הקהל הכי טוב בארץ עם התצוגות הכי גדולות בארץ. ובוא תקשיב משהו אין בן אדם בארץ ישראל שמכיר יותר טוב מימני את אוהדי ביתר בוא נתחיל מזה שהחבר הכי טוב שלי אוהד ביתר ודבר שני בתחילת השנה שהיה מכבי חיפה נגד ביתר בקריית אליעזר הייתי לבד כי חבר שלי הלך לאכול בשווארה אז הייתי בחוץ באתם עליי 40 אוהדים של הL.Fוקפצתם עלי ולקחתם לי את הצעיף אתם שרים אנחנו מאמינים בני מאמינים והולכים להרביץ ליהודים??? זה אי אהבת ישראל אחד עם כיפה הרביץ לי... כול הליגה יודעם אתם באים גושים על בודדם איזה מין קהל של אהבת ישראל יש לכם??אנחנו בחיים לא מחפשים מכות כמוכם באים למשחקים כדי לריב מכות רק עם משהו מתחיל איתנו אנחנו מחזירים . אני לא יודע כמה שנים אתה אוהד ביתר אבל אני כבר כמה שנים ביציע ואני יכול להגיד לך שלפני שנתיים היה לכם בדיוק 20 אוהדים וכולם היו פוחדים לבוא לקרית אליעזר
ניר:
--- ציטוט של: מכבי חיפה אימפריה על יוני 24, 2008, 18:24:13 ---המשך לתגובה שלי ממקודם fcbj: תראה אני אוהב את ביתר בגלל הדעות שלכם ובגלל האומץ שיש לכם והכול אבל תגיד לי אתה יכול בכלל להשוואות את הקהל שלנו והקהל שלכם ??? אין לכם אפילו תופים מה אתה מדבר בכלל זה ידוע שיש לנו את הקהל הכי טוב בארץ עם התצוגות הכי גדולות בארץ. ובוא תקשיב משהו אין בן אדם בארץ ישראל שמכיר יותר טוב מימני את אוהדי ביתר בוא נתחיל מזה שהחבר הכי טוב שלי אוהד ביתר ודבר שני בתחילת השנה שהיה מכבי חיפה נגד ביתר בקריית אליעזר הייתי לבד כי חבר שלי הלך לאכול בשווארה אז הייתי בחוץ באתם עליי 40 אוהדים של הL.Fוקפצתם עלי ולקחתם לי את הצעיף אתם שרים אנחנו מאמינים בני מאמינים והולכים להרביץ ליהודים??? זה אי אהבת ישראל אחד עם כיפה הרביץ לי... כול הליגה יודעם אתם באים גושים על בודדם איזה מין קהל של אהבת ישראל יש לכם??אנחנו בחיים לא מחפשים מכות כמוכם באים למשחקים כדי לריב מכות רק עם משהו מתחיל איתנו אנחנו מחזירים . אני לא יודע כמה שנים אתה אוהד ביתר אבל אני כבר כמה שנים ביציע ואני יכול להגיד לך שלפני שנתיים היה לכם בדיוק 20 אוהדים וכולם היו פוחדים לבוא לקרית אליעזר
--- סוף ציטוט ---
איזה שטויות אתה מדבר הקהל שלנו והקהל שלכם בדיוק אותו דבר מבחינת תצוגות,תופים דגלים וכו'.
אולי הקהל התל אביבי קצת יותר עמוס בכסף,אבל אתם בדיוק כמונו....אתה יכול לבוא לצפוני ולראות מה הולך שמה.
ובקשר למכות,אמרת שאחנו באים בגושים על בודדים...אתה פשוט אפס!
זה ששאר הקהלים מפקירים ובורחים זה לא אומר כלום,ראיתי כמה פעמים את הקהל שלכם מפקיר אחד את השני...
לפני שנתיים היינו פוחדים לבוא לקרית אליעזר?חרטה רצינית,בחיים לא היה מצב כזה...הקהל שלכם סתם מעפן
אבל אתה זוכר אולי לפני שנתיים שלוש איך הייתם באים לטדי?200 ניידות משטרה יא מאנייקק
מכבי חיפה אימפריה:
דבר ראשון תזהר עם הדיבור שלך דבר שני אתה עוד ילד ואני מקווה שתגדל כי אם אתה אומר שיש לכם תצוגות כמו שלנו אתה יכול להתחיל לישון מעכשיו כול הקהל שלכם מודה שלנו ולתל אביביות יש תתצוגות הכי יפות ולכם כמעת ואין תצוגות וכול העולם יודע את זה בערך שאתם קופצים גושים על בודדים אני מקווה שיש פה בפורום אוהד ביתר שמבין משהו ויגיד את האמת ויצדיק אותי
Juda-Yoda:
--- ציטוט של: fcbj על מאי 04, 2008, 18:39:07 ---עדיף שתשתוק .
לפחות 30% מהיציע שלכם זה ערבים ...ואני לא מגזים בכלל .
יש לכם אלפי אוהדים ערבים ביציע ואתה אומר שיש המון אוהדים שדוגלים באידיאולוגיה שלך
שחקנים ערבים שיחקו אצלכם בקבוצה ועדיין משחקים...
הקהל שלנו הניף דגל כך שהוצא מחוץ לחוק,אנחנו הקבוצה היחידה שלא שיחק בה שחקן ערבי,בכל משחק מול בני סכנין
ושאר קבוצות המגזר מונפים מאות דגלי ישראל .
אנחנו הקהל היחיד שמעז לקלל את הערבים,את מוחמד וכל השאר ונענשנו על זה יותר מפעם אחת .
רק במשחק האחרון נגדכם אוהד ערבי נכנס ליציע שלנו וקיבל מכות.
אז לפני שאתה מדבר שטויות תסתכל על חברייך הקופים ותראה איזה קהל מסריח יש לכם .
חוץ מזה שירוק זה צבע של חמאס 8)
--- סוף ציטוט ---
אל תכניס את שנאת הכדורגל שלך לפה,ביציע תשנא אותו אין לזה שום קשר בפוליטיקה או לעובדה ששתיכם יהודים ראלים ולא שטופי מוח שצריכים לעזור זה לזה.
מחלוקות כאלה לא צריכות להיות בכלל ובטח שלא פה,ועוד הם נגררים....
ניר:
--- ציטוט של: מכבי חיפה אימפריה על יוני 25, 2008, 15:34:15 ---דבר ראשון תזהר עם הדיבור שלך דבר שני אתה עוד ילד ואני מקווה שתגדל כי אם אתה אומר שיש לכם תצוגות כמו שלנו אתה יכול להתחיל לישון מעכשיו כול הקהל שלכם מודה שלנו ולתל אביביות יש תתצוגות הכי יפות ולכם כמעת ואין תצוגות וכול העולם יודע את זה בערך שאתם קופצים גושים על בודדים אני מקווה שיש פה בפורום אוהד ביתר שמבין משהו ויגיד את האמת ויצדיק אותי
--- סוף ציטוט ---
מעניין למה אתה מתייחס רק לתצוגות,ילד שפעת...
קהל של ערבים אחד אחד...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה