א.מותר לו להחזיק נשק הוא חייל,מום.
ב.אתה פרובקטור והם מחפשים פרובקציות?!הם חיילים מום!הם סובלים יותר משאתה אי פעם תסבול יש להם כח לפרובוקציות נראה לך?!
רק ביגלל הטמטום והימרנות אם אני הייתי שם הייתי הורג אותכם,בלי קשר לצדק אי צדק,רק ביגלל הצביעות מגיע לך כמה כדורים.
ג.זה כמו הקטע הזה בסיינפלד שבאו אליו למופע והפריעו לו ואז הוא חזר לעבודה של אז שהפריע לו והפריע לו שם רק ששם זה היה הרבה פחות הגיוני אבל נונ-דהלס זה היה מגיע לו,זה אתה,זה שנדחף בלי קשר ומנסה להשפיע פסיכולוגית.
ד.חד צדדי?:S מה שאתה לא מבין שכל אזרח פלסטיני הוא מחבל בפונטנציאל למה?אתה צריך אימון בשביל לפוצץ את עצמך?לא!
אז למעשה הם הביאו את זה על עצמם שמפציצים אותם לא רק ביגלל שהם מתחבאים בתוך אזרחים אלא ביגלל שהם אזרחים!
קיצר רבע שעה הספיקו לי להבין שכל האידאולוגיה שלכם אין לה שום קשר למציאות,אתם בוחרים לראות את המציאות בדרך הזאת ולא משנה כמה האמת תפגע בך אתם נאורים ויהירים מידי בכדי להשתנות...חושבים שאתם קול הצד או..וואטאבר...אבל האמת היא שאתם הקול המטעה.
אה כן וזה בולשיט טהור,הכל בנוי על חוסר הבנה וטימטום,כי לא צריך הרבה שכל בשביל להגיד "שלום שלום" כמו שלא צריך הרבה שכל בשביל להגיד "מלחמה מלחמה".
אה כה ויותר מידי שקרים כלפיי החיליים..דיי קשה להראות צודק שאתה רק משקר כל הזמן.ומה הכפייה למצלמות הא? טוב נו...שמאלנים שלא יהיה מסחר?
מה שכתבתי שמה...