שונות > מה שבראש

סקר: אתם מאמינים באלוקים?

<< < (19/67) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Polemos על יולי 16, 2008, 20:22:47 ---אני הצבעתי לא!
לא מאמין באלוהים.
אין לי כח להכנס איתכם לוויכח ולשטיפת השכל שלכם אני בוחר לא .(נקודה.). :exclamation mark - big:

--- סוף ציטוט ---
מה זה קשור לשטיפת מוח? (מה זה "שטיפת שכל"? משהו חדש?)

Polemos:

--- ציטוט של: MATAN על יולי 16, 2008, 23:50:55 ---
לא הייתי אומר עליו שהוא יהודי!!!!!! :tickedoff:

--- סוף ציטוט ---

מתן אם היה מותר לי עכשיו פשוט לקלל אותך הייתי עושה זאת ממזמן....
כי אתה בור ועם בארץ!
שכל אין לך בגרוש!
1)אף אחד לא יודע עד כמה הוא באמת יהודי(ואל תזבל את השכל כי 2000 שנה שאנו בגלות אף אחד לא יודע מה קרה למשפחה שלו אז אל תתווכח).
2)בן אדם שנולד לאב יהודי ולאם גויה יכל לעלות לארץ (אפילו שבתורה האם צריכה להיות יהודיה)וכמו כן, גם אדם שהתגייר.
3)אני יהודי יותר ממך,אם הייתה יודע מה המשפחה שלי עברה ומה תרמנו למדינה, שקרוב לוודאי אתה ועוד מיליון אנשים פה היו מושמדים לפני המון זמן.
4)יש יהודים נבלות חארות כמו יגאל אמיר שמאמינים באלוהים אבל רוצחים יהודים אחרים ועוברים על אחת מ10 המצוות של תעשה ולא תעשה הכי חשובות שיש ובטח יותר חשובות מה-613 מצוות.
5)תגדיר יהודי?
הרצל היה חילוני גמור!
אז הוא לא יהודי?
תמשיך לדבר ככה ואני מבטיח לך אני גומר עליך יא בן אפס

Polemos:

--- ציטוט של: MATAN על יולי 17, 2008, 00:04:56 ---מזה לא להאמין בה'?!?!?!???...אז הוא לא מאמין בתורה הקדושה??...אז מה ההבדל בינינו לבין הגויים?!?!?? :(

אני לא מאמין שבפורום כזה יש כאלו אנשים!!!!מקוה בעזרת ה' תחזרו בתשובה כמה שיותר מהר!!!!

--- סוף ציטוט ---

לי קשה להאמין שיש פה אנשים מפגרים כמוך

Polemos:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 17, 2008, 13:48:12 ---מה זה קשור לשטיפת מוח? (מה זה "שטיפת שכל"? משהו חדש?)

--- סוף ציטוט ---

לא זה פשוט שאנשים כמו מתן לא יתחילו להגיד דברים מפגרים
אבל תראה הוא באמת אמר משהו מפגר!

ימין מתון:

--- ציטוט של: Polemos על יולי 17, 2008, 14:03:48 ---
4)יש יהודים נבלות חארות כמו יגאל אמיר שמאמינים באלוהים אבל רוצחים יהודים אחרים ועוברים על אחת מ10 המצוות של תעשה ולא תעשה הכי חשובות שיש ובטח יותר חשובות מה-613 מצוות.
5)תגדיר יהודי?
הרצל היה חילוני גמור!
אז הוא לא יהודי?

--- סוף ציטוט ---
זה מה שאני תמיד אומר על יגאל עמיר (מותר לו לרצוח אבל  בשבת הוא לא ירצח נכון??.)ואם יש יהודי בא''י שעוזר לשמור על רוב יהודי במדינתנו הכל בסדר... (במיוחד אם הוא ימני..)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה