שונות > מה שבראש

סקר: אתם מאמינים באלוקים?

<< < (8/67) > >>

rubi65:

--- ציטוט של: oferst על מאי 05, 2008, 19:50:55 ---אני לא חושב שיש לרב אמנון יצחק זמן אלינו או בכלל להיות באינטרנט.

--- סוף ציטוט ---
כב' הרב אמנון יצחק שליט"א עסוק בארגונו 'שופר' ואין לו פנאי לפורום שכזה.
אך אם יכתוב בעתיד מאמר כלשהוא כאן בפורום אדרבא נשמח כולנו מאוד שיהודי צדיק וישר מצטרף לדעת כולנו כאן בפורום המצוין הזה

דוקא_כך:
הרב אמנון יצחק שותף לדעתם של שאר הרבנים הש"סניקים, היינו שהרב כהנא זצוק"ל הי"ד היה "מורד" נגד דעת רוב הרבנים, וההוכחה כביכול שדרכו היתה מוטעית היא שהוא נרצח.

rubi65:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 07, 2008, 03:12:30 ---הרב אמנון יצחק שותף לדעתם של שאר הרבנים הש"סניקים, היינו שהרב כהנא זצוק"ל הי"ד היה "מורד" נגד דעת רוב הרבנים, וההוכחה כביכול שדרכו היתה מוטעית היא שהוא נרצח.

--- סוף ציטוט ---
אתה בטוח שזאת דעתו של הרב אמנון יצחק?! על מה אתה מסתמך?!

דוקא_כך:

--- ציטוט של: rubi65 על מאי 07, 2008, 03:18:20 ---אתה בטוח שזאת דעתו של הרב אמנון יצחק?! על מה אתה מסתמך?!

--- סוף ציטוט ---
אני מסתמך על וידאו שבו צפיתי במו עיני, ובו אחד ממאזיניו שאל אותו באופן ישיר מדוע כל הרבנים לא נתנו תמיכה לרב כהנא, והרב אמנון יצחק ענה שהרב כהנא הלך נגד דעת הרוב.  הרב אמנון יצחק גם מאמין שעל-פי ההלכה מותר למסור שטחים תמורת "שלום אמיתי".  הרב אמנון יצחק הוא תלמידו של הרב עובדיה יוסף, כך שזה לא מפתיע.

rubi65:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 07, 2008, 03:26:36 ---אני מסתמך על וידאו שבו צפיתי במו עיני, ובו אחד ממאזיניו שאל אותו באופן ישיר מדוע כל הרבנים לא נתנו תמיכה לרב כהנא, והרב אמנון יצחק ענה שהרב כהנא הלך נגד דעת הרוב.  הרב אמנון יצחק גם מאמין שעל-פי ההלכה מותר למסור שטחים תמורת "שלום אמיתי".  הרב אמנון יצחק הוא תלמידו של הרב עובדיה יוסף, כך שזה לא מפתיע.

--- סוף ציטוט ---
אתה יודע, שהסקר הוא: האם אתם מאמינים באלוקים והוא נכון לגבי כל המוזכרים לעיל שכולם תלמידי חכמים, ולכן יש להתחשב בכך בנוגע לנושא המקורי של הסקר הזה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה