שונות > מה שבראש

סקר: אתם מאמינים באלוקים?

<< < (37/67) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 21, 2008, 22:42:55 ---עזוב אחי אם אין לך משהוא חכם להגיד אז אל תגיב אני אוהב תגובות כמו של נץ ואנשים שמבינים משהוא בחיים שלהם לא תגובות של אנשים כמוך שכותבים לי 2 משפטים וכול מה שהם רוצים להגיד לי שהכול שטויות.

--- סוף ציטוט ---
אם אתה כל כך אוהב את התגובות שלי, הואל בטובך גם להגיב להם ולעניין.

יקיר:
כן!!

נאור:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 22, 2008, 00:11:53 ---אם אתה כל כך אוהב את התגובות שלי, הואל בטובך גם להגיב להם ולעניין.

--- סוף ציטוט ---

אחי, הבן אדם פשוט נדם. לא ככה ? :)

ביתרי לנצח:
טוב ראתי כמה הודעות מהדף הקודם גם לדעת על מה אתם מדברים פה..

קודם כל ברור שאני מאמין בה' אין מה לדבר בכלל

עכשיו יש שם אחד שאמר שהיהדות אמרה שכדוה"א הוא שטוח.. אז רק שתדע שאצלנו כבר ידעו לפני כמה אלפי שנים שהוא עגול.. יש מלא דברים שכתובים בתנ"ך ורק עכשיו המדע מתחיל לגלות [או שעוד לא גילו] כמו מס' הכוכבים ביקום[זה איזה מס' עם 15 אפסים נראה לי] ועוד כל מיני דברים ומה עם ההצפנות שיש בתנ"ך? אתה יודע מה אני יביא לך הוכחות של פסוקים והכל אני יחפש ויביא לך

יחיאל:

--- ציטוט של: ביתרי לנצח על יולי 27, 2008, 14:05:12 ---טוב ראתי כמה הודעות מהדף הקודם גם לדעת על מה אתם מדברים פה..

קודם כל ברור שאני מאמין בה' אין מה לדבר בכלל

עכשיו יש שם אחד שאמר שהיהדות אמרה שכדוה"א הוא שטוח.. אז רק שתדע שאצלנו כבר ידעו לפני כמה אלפי שנים שהוא עגול.. יש מלא דברים שכתובים בתנ"ך ורק עכשיו המדע מתחיל לגלות [או שעוד לא גילו] כמו מס' הכוכבים ביקום[זה איזה מס' עם 15 אפסים נראה לי] ועוד כל מיני דברים ומה עם ההצפנות שיש בתנ"ך? אתה יודע מה אני יביא לך הוכחות של פסוקים והכל אני יחפש ויביא לך

--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא לפורום אחי!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה