שונות > מה שבראש

סקר: אתם מאמינים באלוקים?

<< < (36/67) > >>

מ!ר:
אני מאמינה בקב"ה...[ברור........ :) :)]

נאור:
טענה בסיסית של שמאלנים, שונאי ישראל : "אני לא רוצה להתווכח איתך, לא סיימת בגרות, אתה לא יודע מה אתה מדבר".

בוא אני יחדש לך משהו חמודי, הבגרות המכענה שלך שוכבת לי בבוידעם כם 26 יחידות שהממוצע של כולם הוא 92. אז לך תחפש מישהו אחר להתגאות עליו ולתפוס תחת כאילו אתה איזה גאון עולם... ואם העולם היה קפוא, נו... ו? מה היה לפני? ומה, ככה הוא התחיל? קפוא? איזה שטויות.

PhobetorXVII:

--- ציטוט של: נאור על יולי 21, 2008, 22:12:59 ---ואם העולם היה קפוא, נו... ו? מה היה לפני? ומה, ככה הוא התחיל? קפוא? איזה שטויות.

--- סוף ציטוט ---

עזוב אחי אם אין לך משהוא חכם להגיד אז אל תגיב אני אוהב תגובות כמו של נץ ואנשים שמבינים משהוא בחיים שלהם לא תגובות של אנשים כמוך שכותבים לי 2 משפטים וכול מה שהם רוצים להגיד לי שהכול שטויות.

נאור:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 21, 2008, 22:42:55 ---עזוב אחי אם אין לך משהוא חכם להגיד אז אל תגיב אני אוהב תגובות כמו של נץ ואנשים שמבינים משהוא בחיים שלהם לא תגובות של אנשים כמוך שכותבים לי 2 משפטים וכול מה שהם רוצים להגיד לי שהכול שטויות.

--- סוף ציטוט ---

איך אתה רוצה שאני ירשום לך יותר, הרי לתגובות האחרות והיותר מנומקות שרשמתי לך בדף הקודם בחרת להתעלם משום מה בלי להשיב על הטיעונים שהעליתי, התעלמת מהם לגמרי. בחרת להתייחס כמו ילד קטן רק למשפט הראשון שרשום בו "שטויות", משום מהחלק העקרי שעליו אי-אפשר להשיב, התעלמת.

MATAN:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 21, 2008, 22:42:55 ---עזוב אחי אם אין לך משהוא חכם להגיד אז אל תגיב אני אוהב תגובות כמו של נץ ואנשים שמבינים משהוא בחיים שלהם לא תגובות של אנשים כמוך שכותבים לי 2 משפטים וכול מה שהם רוצים להגיד לי שהכול שטויות.

--- סוף ציטוט ---
אתה בורח!!!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה