שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
morde208:
--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 20, 2008, 14:30:10 ---
התנך גם אומר שכדור הארץ הוא שטוח היום אנחנו רואים שזה ממש לא נכון.
--- סוף ציטוט ---
איפוא התנ"ך אומר שהארץ הוא שטוח? למדת את התנ"ך שאתה מדבר?
PhobetorXVII:
--- ציטוט של: MATAN על יולי 20, 2008, 14:34:32 ---אחי על כל דבר אפשר להגיד כמוך!אתה עונה כמו ילד קטן!
--- סוף ציטוט ---
אני עונה כמו ילד קטן? תראה את התגובות שלך חחח
טוב אין לי כוח להתכווכח פה זה חסר תועלת ובזבוז זמן שיהיה לכם בכיף אתם רוצים להאמין תאמינו מה איכפת לי אני לא מאמין זכותי.
שבת שלום.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 20, 2008, 14:30:10 ---איזה ממצאים נו באמת בטח מצאו חתיכול עץ גדולות בהרים כי הספינה אם היא בכלל היתה קיימת לא היתה נשארת שלמה אחרי כמה אלפייש נים לא רק שלא הייתה נשארת שלמה פשוט לא היה נשאר ממנה כלום חוץ מחתיכות
זה לא מוכיח כלום אצל עמים אחרים באותה תקופה יש סיפורים מאוד דומים לתיבה של נוח רק שאצלם במקום נוח יש שמות אחרים לגיבור בסיפור
התנך גם אומר שכדור הארץ הוא שטוח היום אנחנו רואים שזה ממש לא נכון.
--- סוף ציטוט ---
דווקא הזהר הקדוש אמר עוד לפני המדע שהכדור הארץ הוא עגול.
האיסלם טוען שהכדור הארץ הוא שטוח לא היהדות.
אחי אתה מדבר מחוסר ידע ואם אתה כל לא מאמין נסה לחקור ולהבין כי הרי להיות צר מוחין זה דבר לא טוב בעידן "המודרני" שאליו אתה שייך.
אם אתה נגד משהו ומנסה להוכיח שהוא לא נכון צריך לשבת ולחקור את הדבר משורשו ואתה מדבר מבורות מושלמת וחבל.
אני "מקבל" את זה שאתה לא מאמין אבל ברגע שבן אדם שולל משהו מבלי לדעת אותו אז זה קצת מטופש ומצחיק.
הערבים היו פה גם וכל הוכחות ההיסטוריות שהיינו לפני או אחרי לא משנות כי ארץ ישראל שייכת לעם ישראלץ
ההוכחה היחידה שאנחנו פה היא התורה וגם אומות העולם מתבססים על זה ובן אדם אומר שהוא לא מאמין קצת מעלה את השאלה איך הוא יכול להיות נגד שמלאנים שצועקים על כיבוש כל הזמן.
כי הרי אם בן אדם לא מאמין שארץ ישראל היא לא שייכת לעם היהודי אז הוא כובש.
אני לא חושב שאתה כובש כי אתה יהודי לכל דבר.
הערבים טוענים שהם היו פה לפנינו ואה טוען שאתה היית כאן,מי צודק ומי טועה?
להם יש אמת ולך יש אמת? מי צודק?
ובקשה אחרונה דבר נקי ומבלי מילים מלוכלכות כי הרי רק אנשים חשוכים מדברים עם קללות.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אֵיתָן על יולי 20, 2008, 15:17:22 ---דווקא הזהר הקדוש אמר עוד לפני המדע שהכדור הארץ הוא עגול.
האיסלם טוען שהכדור הארץ הוא שטוח לא היהדות.
אחי אתה מדבר מחוסר ידע ואם אתה כל לא מאמין נסה לחקור ולהבין כי הרי להיות צר מוחין זה דבר לא טוב בעידן "המודרני" שאליו אתה שייך.
אם אתה נגד משהו ומנסה להוכיח שהוא לא נכון צריך לשבת ולחקור את הדבר משורשו ואתה מדבר מבורות מושלמת וחבל.
אני "מקבל" את זה שאתה לא מאמין אבל ברגע שבן אדם שולל משהו מבלי לדעת אותו אז זה קצת מטופש ומצחיק.
הערבים היו פה גם וכל הוכחות ההיסטוריות שהיינו לפני או אחרי לא משנות כי ארץ ישראל שייכת לעם ישראלץ
ההוכחה היחידה שאנחנו פה היא התורה וגם אומות העולם מתבססים על זה ובן אדם אומר שהוא לא מאמין קצת מעלה את השאלה איך הוא יכול להיות נגד שמלאנים שצועקים על כיבוש כל הזמן.
כי הרי אם בן אדם לא מאמין שארץ ישראל היא לא שייכת לעם היהודי אז הוא כובש.
אני לא חושב שאתה כובש כי אתה יהודי לכל דבר.
הערבים טוענים שהם היו פה לפנינו ואה טוען שאתה היית כאן,מי צודק ומי טועה?
להם יש אמת ולך יש אמת? מי צודק?
ובקשה אחרונה דבר נקי ומבלי מילים מלוכלכות כי הרי רק אנשים חשוכים מדברים עם קללות.
--- סוף ציטוט ---
:V: :V: :V:
נאור:
--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 20, 2008, 13:58:53 ---עידכן הקרח בולשיט חחחחחחחחחחח ממש המצחקת אותי יש לך ממצאים יותר טובים כן? נו תראה לי אותם רק שזה לא יהיה פסוק מהתנך כי מבחינתי זה לא מוכחה שום דבר.
--- סוף ציטוט ---
למעלה בשמים, יש צביר כוכבים שנקרא "כימה". כאשר יש את הראות הכי טובה שיכולה להיות, וכאשר בן-אדם גם יעמוד על האוורסט, הדבר היחיד שאפשר לראות בצביר כוכבים הזה הוא כ6 כוכבים ותו לא. העין הטובה ביותר יכולים יכולה להבחין ב8 כוכבים, וזה הכל! אבל כיום, עם המצאת הטלסקופים והלויינים, ישבו מדענים בעזרת הטכנולוגיה המפותחת, בדקו, ומצאו שצביר הכוכבים שנקרא כימה לא מורכב מ6 כוכבים, אלא יותר מ100 כוכבים. כשאנחנו מסתכלים למעלה ורואים 6 כוכבים, זה רק חלק מהצביר הענקי הזה שנקרא כימה. אותו צביר כוכבים [פליאדות] שמרוחק מאיתנו כ- 300 אלף שנות אור...
ונכון, אתה נחשת נכון. בגמרא, אותם דפים שרשומים בארמית, שנשרמו ע"י התנאים והאמוראים הקדושים ששהו כל חייהם בבית המדרש זה רשום בצורה הבאה : " "מאי קימה [הגמרא פותחת בשאלה] אמר שמואל [התנא הקדוש] כמאה כוכבי . אמרי לה דמכנפי ואמרי לה דמבדרן [יש סוברים שהם מקובצים, ויש סוברים שהם מפוזרים]. אני רוצה שתפיל את הההוכחה הכ"כ ברורה הזאת שהתורה אמת, [כל סודות היקום בתורה ובזוהר ובגמרא] - אחרת, כיצד חכמי ישראל לפני 2000 שנה, לפני שבא המדען גלילאו והמציא את הטלסקופ , ידעו כמה כוכבים יש בכימה? כיצד רב שמואל, תנא קדוש ואלוקי ידע כיצד? אני יגיד לך - העולם נברא, וכל סודות היקום נגלו לעם ישראל בתורתנו הקדושה.
אם תרצה עוד הוכחה שמבוססת על משהו, בניגוד אלייך, אני ישמח לרשום פה. עד אז, תעבוד על כמה משפטים חסרי כל בסיס שינסו כביכול לסתום לך את העיניים ואת האזניים ולהגיד שוב פעם "לא שמעתי, לא ראיתי".
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה