שונות > מה שבראש

סקר: אתם מאמינים באלוקים?

<< < (32/67) > >>

MATAN:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 20, 2008, 13:58:53 ---עידכן הקרח בולשיט חחחחחחחחחחח ממש המצחקת אותי יש לך ממצאים יותר טובים כן? נו תראה לי אותם רק שזה לא יהיה פסוק מהתנך כי מבחינתי זה לא מוכחה שום דבר.

--- סוף ציטוט ---
אחי ישלי שאלה למה אתה חושב שהארץ הזאתי שלנו??..תיודע שאסור לך להיות פה כל מה שהלך זה היה כיבוש וזה שטח של ערבים אז למה אתה פה??..

PhobetorXVII:

--- ציטוט של: MATAN על יולי 20, 2008, 14:04:07 ---אחי ישלי שאלה למה אתה חושב שהארץ הזאתי שלנו??..תיודע שאסור לך להיות פה כל מה שהלך זה היה כיבוש וזה שטח של ערבים אז למה אתה פה??..

--- סוף ציטוט ---

נו הנה אין לך מה להגיד לי לי יש הוכחות לך אין כול ההוכחות שלך זה מאיזה ספר פחחחחחח

זה הארץ שלנו כי היינו פה לפניי כולם אף פעם לא היה לפסטין זה הכול שקר הערבים התיישבו פה רק במאה ה 18-19 אנחנו היינו פה תמיד זה לא אומר שאני עכשיו צריך להאמין בכול מיני שטויות מתוך ספר ולהפוך לאדם חשוך שאומר שהעולם קיים 5800 שנים

MATAN:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 20, 2008, 14:08:10 ---נו הנה אין לך מה להגיד לי לי יש הוכחות לך אין כול ההוכחות שלך זה מאיזה ספר פחחחחחח

זה הארץ שלנו כי היינו פה לפניי כולם אף פעם לא היה לפסטין זה הכול שקר הערבים התיישבו פה רק במאה ה 18-19 אנחנו היינו פה תמיד זה לא אומר שאני עכשיו צריך להאמין בכול מיני שטויות מתוך ספר ולהפוך לאדם חשוך שאומר שהעולם קיים 5800 שנים

--- סוף ציטוט ---
מאיפה אתה יודע שהיינו פה??..מה אחי אתה מאמין באגדות?!?!

PhobetorXVII:

--- ציטוט של: MATAN על יולי 20, 2008, 14:14:23 ---מאיפה אתה יודע שהיינו פה??..מה אחי אתה מאמין באגדות?!?!

--- סוף ציטוט ---

יש ממצאים ארכיאולוגים וגם בספרים של עמים אחרים כתוב שהיו פה יהודים יש לזה הוכחות לא רק מהספר שלך.

MATAN:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 20, 2008, 14:17:49 ---יש ממצאים ארכיאולוגים וגם בספרים של עמים אחרים כתוב שהיו פה יהודים יש לזה הוכחות לא רק מהספר שלך.

--- סוף ציטוט ---
נו ומאיפה אתה יודע שזה נכון?!?!?..זה היה לפני הרבה זמן!!!מה אתה משוגע מאמין לאגדות וכאלה??.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה