שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
rubi65:
--- ציטוט של: oferst על יולי 18, 2008, 15:02:12 ---חכה, יש לך הוכחות כלשהן שהיה עידן קרח?
להזכיר לך, ה"אנשים שעד היום מאמינים בחרטא הזה" הם היהודים היקרים שבזכותם אתה נמצא פה היום, כיהודי ולא כגוי.
אבותינו מסרו לנו מסורת, שמסרו לנו אבותם, שמסרו להם אבות וככה שרשרת המסירה נמשכת עד מעמד הר סיני בו ה' התגלה לא לבנאדם אחד! לא לנביא אחד אלא לכל עם ישראל! ל600,000 נפש וזה הגברים בלבד!
אתה לא פחות מהוכחה חיה לכמה שחז"ל צדקו באומרם בגמרא בסוף מסכת סוטה:
"בעקבות משיחא חוצפא יסגא ויוקר יאמיר הגפן תתן פריה והיין ביוקר ומלכות תהפך למינות ואין תוכחת בית וועד יהיה לזנות והגליל יחרב והגבלן ישום ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחכמות סופרים תסרח ויראי חטא ימאסו והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו זקנים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב בת קמה באמה כלה בחמותה אויבי איש אנשי ביתו פני הדור כפני הכלב הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען על אבינו שבשמים:"
"ואין תוכחת", קשה להוכיח אנשים.
--- סוף ציטוט ---
:V: :coolsmiley: O0
PhobetorXVII:
לא ברחתי יש לי עוד הרבה דברים לעשות פשוט
יש הוכחות לעידן הקרח חוקרים רבים ברחבי העולם מצאו המון ממצאים משעידים על מה שהיה פה לפניי הרבה שנים ואין סיכוי שכדור הארץ קיים 5800 שנים יותר מידי דברים קראו כאן אלפי סוגים של יצורים חיו ונכחדו כול זה לא היה יכול לקרות בבפרק זמן של כמה אלפי שנים
אתם אומרים שאני מאמין במה שמאמינים השמאלנים וכול זה זה לא נכון הרבה במה שהם מאמינים זה שטויות כמו האבולוציה שכבר הוכחה אפילו על ידי המדע שזה לא נכון כי יש סימנים שהאדם היה קיים לפניי הקוף אני לא מאמין בסיפורי סתבא על איזה תיבה של נוח ועל אדם וחווה שהיו בגן עדן ורק כי אכלו איזה תפוח אז זרקו אותם משם זה ממש סיפורי אגדות דרך אגב יש מחקרים שמעידים שהסיפורים האלה מבוססים על סיפורים של עמים אחרים באותה תקופה.
אני לא מסוגל לאמין בשטויות כאלה מצטער אני לא בנוי לזה אני לא הולך עיוור אחרי איזה ספר שאף אחד לא יודע מי כתב אותו לפניי 2000 שנה
יש פה אחד אמר שמצאו את התיבה של נוח אז זה לא מוכחי כלום אולי מישהוא היה מושפע מאיזה סיפור אגדה הלך בנה תיבה מבחינתי זה לא מוכחי כלום
והסיפור של נוח זה סיפור אגדה שמספר את המבול הגדול שבאמת התרחש אבל זה שנוח לקח את כול היצורים שם בתיבה זה פשוט בולשיט ובמבול הזה לא כול העלם הוצף רק חצי ממנו הוצף ונשאר עד היום מתחת לפניי הים
יש הוכחות אתם לא יכולים להתווכח עם הוכחות מצאו מתחת לים כפרם רבים שהוצפו בזמן המבול הגדול לפניי המבול המקומות האלה היו יבשה בתנך אומרים שהיה מבול ואחר כך הכול עבר והמים נעלמו אז שהוא שלא המים לא נעלמו הם נשאר לא כול המקומות הוצפו כי לא היה מספיק מים בשביל שהכול יוצף
נאור:
--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 18, 2008, 03:06:17 ---זה שאנחנו יהודים זה לא אומר אנחנו חייבים להאמין ברור שיש כוח עליון היקום לא נוצר סתם ככה אבל פשוט אני לא מסוגל לאמין לסיפורי האגדות של התנ"ך כמו התיבה של נוח ובריאת העולם שזה פשוט תסלחו לי אבל טימטום מוחלט ושטויות במיץ עגבניות ועוד יש פה אנשים שחושבים שבעולם קיים 5800 שנה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ובקשר לתיבה של נוח בתנך כתוב שהיה מבול בגלל שהיו אנשים רעים בעולם וכול זה וזה פשוט שטויות היה מבול כי עידן הקרח הסתיים המעלות על פניי כדור עלו קרחונים נמסו והיה שיטפון גדול בכול רחבי העולם זה הוכח מבחינה מדעית ברור שאנשים באותה תקופה יגידו שזה היה בגלל הכעס של אלוהים אבל יש אנשים שעד היום מאמינים בחרטא הזה פשוט לא יאמן
--- סוף ציטוט ---
רק בגלל זה, הייתי מציע לך לשמור על הלשון. ועוד דבר, זה שמצאו ממצאים כביכול שהיה עידן הקרח או כל הבולשיט הזה - מי אמר לך שזה נכון? הממצאים? גם לי יש ממצאים. ואפילו הרבה יותר חזקים משלך והרבה הרבה יותר מוכחים משלך. זה שאתה בוחר לסגור עיניים ולהגיד שלא רואים אותך, זה לא ממש חכם.
PhobetorXVII:
מצטער אנחנו חיים במאה ה 21 יש מדעויש הוכחות. אם כולם היו כמוכם אנחנו עד היום היינו רוכבים על סוסים.
PhobetorXVII:
--- ציטוט של: נאור על יולי 20, 2008, 13:52:36 ---רק בגלל זה, הייתי מציע לך לשמור על הלשון. ועוד דבר, זה שמצאו ממצאים כביכול שהיה עידן הקרח או כל הבולשיט הזה - מי אמר לך שזה נכון? הממצאים? גם לי יש ממצאים. ואפילו הרבה יותר חזקים משלך והרבה הרבה יותר מוכחים משלך. זה שאתה בוחר לסגור עיניים ולהגיד שלא רואים אותך, זה לא ממש חכם.
--- סוף ציטוט ---
עידכן הקרח בולשיט חחחחחחחחחחח ממש המצחקת אותי יש לך ממצאים יותר טובים כן? נו תראה לי אותם רק שזה לא יהיה פסוק מהתנך כי מבחינתי זה לא מוכחה שום דבר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה