שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
דוקא_כך:
--- ציטוט של: Polemos על יולי 18, 2008, 03:41:56 ---"כאן זה רק אתם הזוג האשכנזי!!!"
יש לך בעיה עם אשכנזים?
למה מאיפה המשפחה שלך באה מארץ הבננות תימן?
מה אתה עכשיו מכניס לדיון אנשכזים יא דפקת!
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני בטוח שיכולת למצוא דרך יותר מכובדת להביע את מחאתך... ::)
MATAN:
--- ציטוט של: Polemos על יולי 18, 2008, 03:41:56 ---"כאן זה רק אתם הזוג האשכנזי!!!"
יש לך בעיה עם אשכנזים?
למה מאיפה המשפחה שלך באה מארץ הבננות תימן?
מה אתה עכשיו מכניס לדיון אנשכזים יא דפקת!
--- סוף ציטוט ---
אחי אין לך מה להגיד אז אתה סתם תוקף!!!תעלה תרמה אחי...קיצר אחינו בוא נסגור את זה עכשיו יאללה שבת שלום צדיק!!! :)
PhobetorXVII:
חעחע אף אחד לא הגיב למה שאמרתי כמובן כי אין לכחם הוכחות לכול סיפורי האגדות האלה אתם סתם מאמינים לכול מה שכתובכמו באיזה ספר לפניי כמה אלפיי שנים אתם לא מסוגלים להוכיח כלום
MATAN:
--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 18, 2008, 13:12:56 ---חעחע אף אחד לא הגיב למה שאמרתי כמובן כי אין לכחם הוכחות לכול סיפורי האגדות האלה אתם סתם מאמינים לכול מה שכתובכמו באיזה ספר לפניי כמה אלפיי שנים אתם לא מסוגלים להוכיח כלום
--- סוף ציטוט ---
למה אתה חושב שזה אגדות??..
MATAN:
--- ציטוט של: PhobetorXVII על יולי 18, 2008, 03:06:17 ---זה שאנחנו יהודים זה לא אומר אנחנו חייבים להאמין ברור שיש כוח עליון היקום לא נוצר סתם ככה אבל פשוט אני לא מסוגל לאמין לסיפורי האגדות של התנ"ך כמו התיבה של נוח ובריאת העולם שזה פשוט תסלחו לי אבל טימטום מוחלט ושטויות במיץ עגבניות ועוד יש פה אנשים שחושבים שבעולם קיים 5800 שנה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ובקשר לתיבה של נוח בתנך כתוב שהיה מבול בגלל שהיו אנשים רעים בעולם וכול זה וזה פשוט שטויות היה מבול כי עידן הקרח הסתיים המעלות על פניי כדור עלו קרחונים נמסו והיה שיטפון גדול בכול רחבי העולם זה הוכח מבחינה מדעית ברור שאנשים באותה תקופה יגידו שזה היה בגלל הכעס של אלוהים אבל יש אנשים שעד היום מאמינים בחרטא הזה פשוט לא יאמן
--- סוף ציטוט ---
אחי אני מציע לך אם אתה מחפש תאמת כנס לאתר http://www.yeshiva.org.il/ ותשאל שמה איזה רב הוא יענה לך יותר טוב מכל אחד כאן בפורום ותחזור אחרי שתקבל תתשובה ותגיד מה אתה חושב...שבת שלום צדיק!!! :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה